- 28 Kasım 2014
- 137
- 60
- 36
-
- Konu Sahibi sosyal bilgiler
Eşim sürekli kardeşim hakkında bana soru sorsa,kendimden değil eşimin niyetinden şüphelenirim.Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
SagolBoşalma kısmını anlamadım canım kendi krndine mi yoksa ilişkiye girincemi? Bir de bence kardeşinizden kıskanmayın ama eşinize rahatsız olduğunuzu hissettirn mesela saçı yoksa eşinizin atıyorum keşke saçların olsa vs gibi size nasıl söylüyosa rahat rahat sizde söyleyin sonra nasıl hissettiğini sorun.. erkekler bazen düşünemiyor canım benim ama gerçekten kıskanma..
Canım tartışma öyle konuları yoksa bacısını kıskanıyor der hiç kendinde suç bulmaz bu sefer kötü olsan bacın duysa kızcağız üzülürAz önce tartıştık madem bacini kiskaniyosun evime bir daha gelmeyecek dedi
Kiz kardeşinden değil eşinden susupheleniyor bu da çok abes değil anlatilanlara göre. Neler duyuyoruz olmayacak bişey degil malesef..bu kiskanclik degil art niyetlilik
yok artik ya 40 yil dusunsem aklima gelmez boyle birsey, nasil dusunebilirsiniz kiz kardesin ve esin inanamiyorum
bende psikolojik destek almalisin
Kiz kardeşinden değil eşinden susupheleniyor bu da çok abes değil anlatilanlara göre. Neler duyuyoruz olmayacak bişey degil malesef..