• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çok mu erken?

Ya canım aslında almak lazım ama ben mesela iki tane yatak örtüsü seti aldım, yeni çıkan yatak odası takımlarındn almayı istiyoruz onlara uymaz, günlük yemek takımı aldım pek hoşuma gitmiyor şu an. Daha sonra beğenmeye bilirsin bu yüzden, altın alarak birikim yapmayı dene bence.

kütahyadasın orada porselenler super al bence 1 takım annelere gonder gerısını altın yap

bence günlük yemek takımını kahvaltı takımını sutlu kahve takımını alabılırsn ama mısafrlık porselen takımını sona bırak ben hala almadm evlenmedn bı ay once alcam inş..mesela pierre cardin,taç,issimo,days in colurs gibi markalardan nevresım takımlarını al..marka verdım cunku nevresımde marka aldın mı cok gecmz modası hem ıyısı olmuş olur..battaniyelerini alabılrısn ,sora pijama takımı gecelıkelr al kendıne...:)))bak neelr neler cıkıyoo

canim ben 21 yasindayim ama bugune kadar annem bana hicbirsey alip biriktirmedi.ne de ben almadim tabiki.hepsini su 2-3 ayda aldik.alsan bile eskirler,sonra begenmezsin.bak alma haaaa :))))

Back