• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çok mu az buluşuyoruz ?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
3 yıllık çok ciddi ilişkim var...oturduğumuz yer arasında 45 kilometre var..yanıma gelince babasının arabasıyla geliyor ..cafeye falan gitmiyoruz bi özel yerimiz var oraya gidiyoruz ama son zamanlarda çok az buluşuyoruz gibi geliyor bana 4 hafta oldu buluşmayalı ..askerden geleli de 1,5 ay olcak...sizce aradaki zaman çokmu ...askere gitmeden önce en fazla görüşmediğimiz süreydi bu hep iki hafta sonra falan buluşurduk bu normal geliodu bana ama askerden geleli böyleyiz..acaba özlemiyormu beni? dün ona dedim bunu şakayla karışık "ben seni çok özlüyorum gelmez oldun yanıma" dedim..badana işleri vardı iş bitsin hemen bu hafta gelcem dedi..iş uzadı önümüz hafta gelirim dedi ..bende daha gel falan demedim .gel diyede baskı yapmak istemiyorum..bazen şakasına sen beni özlemiyosun artık diyorum..hemen olurmu öle şey falan dior,,iş bulduktan sonra gelmek istiyodum yanına ama olsun gelicem diyor..zaten en son görüşmemizde öle demiştik iş bulupta gelmek nasip olur inşallah bidaha dedi....böyle işte..sizce bir sorun görünüyormumafoldumbenbuluşma arası çok mu açık eskiden hemen özledim diyodu eve geliyoduk ozaman başlıyodu özledim demeye ama şimdi 4 hafta oldu bikaç kere dedi özledim diye çok morlaim bozukk ayrıca hergün telde görüşürüz hergece konuşurz acaba bundanmı özlemiyor

Son düzenleme:
işsizse kendisi bunu kafasına takıyor olabilir ilişkiniz ciddiyse evlenmeyi düşünüyorsanız elbette bir işi olmalı ama bir süredir görüşmüyorsunuz nedenini sorun size karşı duygularını anlamaya çalışın üstünede çok düşmeyin bence erkekler üstüne düşülmesinden hoşlanmıyor

Bence bu kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişebilir .. Genelleme yapmak doğru olmayabilir .. Size göre normal gelen buluşma sayısı başkasına göre anormal olabilir .. Değişir yani kıyas yapmayın derim

Ya canım hemen kötü düsünme bizim sevgilimle kac hafta görüsemedigimiz olmustu aynen böyle maddiyat sorunundan hemde ikimizde istanbulda yasıyorken. Olur böyle seyler takma kafana.

işsizse kendisi bunu kafasına takıyor olabilir ilişkiniz ciddiyse evlenmeyi düşünüyorsanız elbette bir işi olmalı ama bir süredir görüşmüyorsunuz nedenini sorun size karşı duygularını anlamaya çalışın üstünede çok düşmeyin bence erkekler üstüne düşülmesinden hoşlanmıyor

canım ciddiyiz allah izin verirse çok hayaller var da bilemem...üstüne düşmüyorum canım sadece bir kere gel dedim düşün yani işsizlikten gelmediğini sanmıyorum benzin zaten oluyor arabada gittiğimiz yerde de masraf olmuyorki kek falan bisküvi kola alıp gelio böle yani maddi anlamda olduğunu sanmıyorum:(

Ya canım hemen kötü düsünme bizim sevgilimle kac hafta görüsemedigimiz olmustu aynen böyle maddiyat sorunundan hemde ikimizde istanbulda yasıyorken. Olur böyle seyler takma kafana.

canım maddiyattan olduğunu sanmıyorum sölerdi yanii..
mesela askerden gelince arabada benzin yoktu parası yoktu bunu söledi bana bikaç gün buluşamadık para buldu öle geldi ..şimdi de işi yok ama paradan değil bence yoksa sölerdi zaten bence zlemio beni:(

benim demek istediğim işsilizliği kafaya takmış olabilir benim kuzeniminde başına geldi çıktığı çocuk iş bulamadığı için 1 ay aramadı kızcağızı evlenmeyi düşünüyorlardı haliyle erkekler işsiz olunca bir kızın karşısında kendilerini kötü hissedebilir gururlarına yediremeyebilirler neyse iş bulduda damat adayı sonunda düzeldiler tekrar sık görüşmeye başladılar ve evlendiler:)

Belki de altın parası biriktiriyordur.aklinialirimsmile Sevgilinin geliş gidiş sıklığı her zaman sevginin ölçütü olmayabilir.Sizinki de öyle bir durum belli ki.zemuszemus İşe girince daha rahat olacaktır.yerimseniben

Belki de altın parası biriktiriyordur.aklinialirimsmile Sevgilinin geliş gidiş sıklığı her zaman sevginin ölçütü olmayabilir.Sizinki de öyle bir durum belli ki.zemuszemus İşe girince daha rahat olacaktır.yerimseniben

kız bunu nerden haber aldın
yok yaa onu biriktirmesi için iş lazım daha iş bulamadı zaten çok üzülüyorum..bizimkide öyle bir durum demişsin canım çok sevidnim nerden anladın öyle olduğunu..ama iş konusunu pek kafaya takmıyor buluruz daha okadar yere başvurduk diyor zaten ömrümü sonuna kadar çalışcam şidmilik beklerken dinleniom diyor...üzülmüyor yani..ama geçende dediki zaten iş bulamıyom stres yapıyom dedi...senin dediğin gibide olabilir ama hiç stres yapıyo gibi durmuyo yapmasında zaten:(

benim demek istediğim işsilizliği kafaya takmış olabilir benim kuzeniminde başına geldi çıktığı çocuk iş bulamadığı için 1 ay aramadı kızcağızı evlenmeyi düşünüyorlardı haliyle erkekler işsiz olunca bir kızın karşısında kendilerini kötü hissedebilir gururlarına yediremeyebilirler neyse iş bulduda damat adayı sonunda düzeldiler tekrar sık görüşmeye başladılar ve evlendiler:)

sonlarına sevindim..
ya sorun yapıyo gibi görünmüyo gayet neşeli konuşuo telde allah bozmasın tabiki umarım iş bulur sık da buluşuruz

canım ben herzaman bunu düşünüyorum bir erkek bir kızın yanına ne kadar çok gelirse okadar çok seviyor sanıyorum yanlış mı sence?
geçende arkadaşım sordu en son nezaman buluştunuz die bende askerden geleli 1 ay oldu 2 kere buluştuk işte dedim..aa ne kadar az yaa dedi..biz herhafta buluşuoz dedi...öyle de ve nişanlılar
ogün bugün çok düşünür oldum bunu...

canım ben herzaman bunu düşünüyorum bir erkek bir kızın yanına ne kadar çok gelirse okadar çok seviyor sanıyorum yanlış mı sence?
geçende arkadaşım sordu en son nezaman buluştunuz die bende askerden geleli 1 ay oldu 2 kere buluştuk işte dedim..aa ne kadar az yaa dedi..biz herhafta buluşuoz dedi...öyle de ve nişanlılar
ogün bugün çok düşünür oldum bunu...

Bak işte.. Kıyas yaparsan rahat olmazsın.. Kıyas yapmamaya çalış arkadaşım .. :1hug:

canım kafasına takılan seyler avrdır ıs guc badana ıle ugrasıyormus
bunlar bıde cocuk askerden yenı gelmıs
duzenı anca oturur tatlım

aynı durum bizdede olmuştu
hatta ben benmle buluışmak istemediğini düşünmüp burda konu falan açmıştım
ama kızlar hemen ne düşündüğünü söylerde erkeklerde öyle olmuyo kim bilir ne var bilemezsin
bnm sevgilimde 2 haftaya bi buluşuyoduk 4-5 ay önceleri meğer ev almış onun borcu için uğraşıp duruyomuş daha neler neler çıktı hepsini anlatamıyorum burda ohaoldumsmile
dedim gbi erkeklr biraz farklı düşünüyo
bi müddet daha byle gtsin olmazsa konuşursun

canım biz ilk zamanlar inanırmısın bırak haftaları aylarca görüşemiyorduk..
ankara istanbul arası..mesafe de vardı zaten..
ama erkekler iş meselesini kafalarına ciddi manada takıyorlar
belli etmezler idare ederler falan filan ama bu ciddi bir problem oluyor..
aynı durumdaydık..sonra hazırlandığı bir sınav vardı..
kafanı toparla gelme sınavını hallet öyle gel dedim..
aynen de öyle oldu sınavı geçti kazandı yerleşti..
işe başladı artık ben gel demeden geleyim mi diyor..
düşün çok yakın da değiliz..kafası rahat içi rahat..
biz için olmasa da erkek için sorun bu..
bir de hergün hergece konuşmasanız daha da güzel olabilir..
bu hatayı yapmıstım ben de..bir yerden sonra sıradanlaşıyor herşey..
şuan çok nadir..ayarında görüşüyoruz..
ve cidden birbirimizi özlemiş oluyoruz..

canım sende benim gibisin sanırım karşı taraftan beklediğin ilgiyi göremeyince üzülüyorsun.ama üzülme illa ilişkide şu kadar buluşulur bu kadar buluşulur.
demek yanlış olur.o sizin hayat koşullarınıza bağlı.....

Back