- Konu Sahibi yellowbomb
3 yıllık çok ciddi ilişkim var...oturduğumuz yer arasında 45 kilometre var..yanıma gelince babasının arabasıyla geliyor ..cafeye falan gitmiyoruz bi özel yerimiz var oraya gidiyoruz ama son zamanlarda çok az buluşuyoruz gibi geliyor bana 4 hafta oldu buluşmayalı ..askerden geleli de 1,5 ay olcak...sizce aradaki zaman çokmu ...askere gitmeden önce en fazla görüşmediğimiz süreydi bu hep iki hafta sonra falan buluşurduk bu normal geliodu bana ama askerden geleli böyleyiz..acaba özlemiyormu beni? dün ona dedim bunu şakayla karışık "ben seni çok özlüyorum gelmez oldun yanıma" dedim..badana işleri vardı iş bitsin hemen bu hafta gelcem dedi..iş uzadı önümüz hafta gelirim dedi ..bende daha gel falan demedim .gel diyede baskı yapmak istemiyorum..bazen şakasına sen beni özlemiyosun artık diyorum..hemen olurmu öle şey falan dior,,iş bulduktan sonra gelmek istiyodum yanına ama olsun gelicem diyor..zaten en son görüşmemizde öle demiştik iş bulupta gelmek nasip olur inşallah bidaha dedi....böyle işte..sizce bir sorun görünüyormumafoldumbenbuluşma arası çok mu açık eskiden hemen özledim diyodu eve geliyoduk ozaman başlıyodu özledim demeye ama şimdi 4 hafta oldu bikaç kere dedi özledim diye çok morlaim bozukk ayrıca hergün telde görüşürüz hergece konuşurz acaba bundanmı özlemiyor
Son düzenleme: