- 22 Mart 2018
- 407
- 510
- 103
Herkese iyi geceler. Uzun süredir kafamı kurcalayan bir konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum zira yoruldum artık düşünmekten. Ben üniversite mezunu,22 yaşında şu an yüksek lisansa hazırlanan biriyim. Bu zamana kadar eğitim hayatımda çok çalışkan bir insan olmasam da hep iyi olmak için çalıştım,çabaladım. Hala da bununla uğraşıyorum. Sevdiğim alanda çalışmak beni mutlu ediyor ama çevreme baktığım zaman arkadaşlarım bu kadar çaba sarfetmeden de mutlu olmayı başarabiliyorlar. Evlenip çocuk yapan arkadaşlarımın mutluluğunu kıskanıyorum sanki. Halbuki mutlu olmaları en doğal hakları. ben hep evliliği,ya da buna giden bir ilişkiyi genelde reddettim. Bana uygun değildi çünkü hiçbiri. Bazen soruyorum acaba hayat bu kadar ciddiye alınmaması gereken bir şey mi? Yani kariyer yapacağım diye bazı şeyleri kaçırıyor muyum?
Bazen de en kısa yoldan evlenip mutlu bir hayat yaşamak istiyorum çünki kariyer yapmak istediğim yolun uzun ve meşakkatli olduğunun farkındayım.
Lütfen bu konu hakkında bana bir fikir verin. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Bazen de en kısa yoldan evlenip mutlu bir hayat yaşamak istiyorum çünki kariyer yapmak istediğim yolun uzun ve meşakkatli olduğunun farkındayım.
Lütfen bu konu hakkında bana bir fikir verin. Şimdiden hepinize teşekkürler.