Anket Sizce çocuklar evlilikten kaç yıl sonra olmalı?

Evlendikten kaç yıl sonra çocuk sahibi olunmalı? Ne dersiniz?

• Ankete Katılan
    228

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
eveet soru gayet açık ben evli değilim, evlenme planım da yok ancak KK bu konuda ne düşünüyor merak ettim, bence bir 5 yıl beklenmeli diyorum ben, anlaşmazlık, boşanma gibi durumlara karşı tabii evlenince böyle düşünür müyüm bilemem, neyse söz sizde hanımlar :9:

Son düzenleme:
öncelikle eşlerin aynı evde yaşamayı öğrenip ilk ayların kavgasının bitmesi gerek,evlilik tam rayına oturmalı eşler birbirlerini iyice tanımalılar.bir yıl geçmeli diye düşünüyorum ama ben beş yıl bekledim beş yılda anca aldım kızımı kucağıma çok şükür. :34:

öncelikle eşlerin aynı evde yaşamayı öğrenip ilk ayların kavgasının bitmesi gerek,evlilik tam rayına oturmalı eşler birbirlerini iyice tanımalılar.bir yıl geçmeli diye düşünüyorum ama ben beş yıl bekledim beş yılda anca aldım kızımı kucağıma çok şükür. :34:

tam benim kafamdaki gibi olmuş sizinkisi, allah analı babalı büyütsün tebrik ederim bu arada sizi :71:

Seneyee Tam 2 Sene Olacak Evleneli..:78::nazar:
Çalışmalara Başlarız..:27:
Allah Nasip Ederse Bahara Doğru Doğuruveririm (Umarım):60::60::60:

3 yıl
çünkü eşlerin birbirini daha iyi tanıması vakit geçirmesi şartların oluşması (maddi) derken 3 yıl iyidir

Bence 1 yil yeterli
o da eslerin birbirlerine alismalari icin felan degilde,
bayanin ve erkegin ev idaresindeki sorumluluklarina alisabilmeleri icin...

bence süre konulmamalı ne zaman olacaksa o zaman olmalı zaten süre koyup bekleyen insanlar kesin olacak gözüyle bakıyolar ama böyle bi şi yok sonra çok aranıyor ben evliliğimin 5.yılındayım ve hala çocuk yok problem de yok ama olmuyo demekki zamanı deil diyorum ama Rabbim aratmasın....

bence hemen olmalı
cunku bı sorun varsa o an yenıyken careler aranır
yoksa sonra cok zorluk cekılır
mesela ben esım azolu 5 bucuk senedır bebıs yok allhtan evlılıgımızın ılk aaylarında ogrendık
yoksa sımdı bılseydık:50::50::50::50:

bende bir süre geçsin işe gireyim düzenimiz otursun düşünürüz derken geçti zaman..2,5 yıllık evliyim şimde 8 ay oldu istiyoruz ama hala olmadı:( o yüzden sıraya koymak da cok doğru değil hemen olmalı bence,hersey istediğimiz anda olmuyor çünkü

bence şu kadar ay geçmeli bu kadar yıl geçmeli diye bişey yok önemli olan bebek için hazır olmak şimdi 10 sene dersiniz bide bakmışsınız 1 sene sonra bebişiniz kucağınızda ya da bi kaç ay sonra dersiniz ama kendinizi hazır hissetmezsiniz 5 sene sonra olur bu hi belli olmaz

Back