Gebeliğe Hazırlık Sizce Çizgi Var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gene test yaptım böyle çıktı. Bu da negatif demekmiş çnkü adet oldum ya da ge e kimyasal artık bilmiyorum..

Eklentiler

• IMG_20191005_080946.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 116
Emin misin bariz çizgi cikmis burda. Bence bi kan testi yaptir
Akşam itibariyle adet oldum, normal adet işte, kimyasal olabilir gene, ağustosta direk kan vermiştim beta hcg 12 çıkmıştı sonra gene adet... Eylülde kan vermedim test yaptım gene belirsiz çizgi vardı ama bundan belirsizdi kan vermeye gidemeden adet oldum, en son bu net çizgiyi gördüm kan vermeye gidemeden gene böyle oldu ben anlamadım bu işi.. Kızım var onda sadece 1 ay denedik ve olmuştu.. Bu defa yaşla mı ilgili bilmiyorum 2 doktora gittim normal dediler, kist var ama zararsız dediler bir şey yapmadılar.. Bilemedim artık mola mı versem

Cok ilgincmis gercekten. Bencede biraz kendini dinlendir. Cunku bu sekilde yıpratıcı olur. Cokta düşünmemeye calis oluruna birak. O zaman hic beklemedigin anda oluveriyor. Allahim herkese gonlunden geceni nasip etsin insallah

Bu markadan uzak durmak lazım bence şuan adetim ve gene yaptım gene pozitif çıktı pes.. Yanıltıyor bu test niye böyle acaba başka bir markayla denemem lazım.. Kafam karıştı şuan

Eklentiler

• IMG_20191006_162223.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 89
Test kurulduğu için çıkıyor onlar canm bende bu ay yaptım 2 gün ara ile 2 tane hep böyle çizgiler çıktı ama sonra ki gün regl oldum bu aralar bu testlerde güven olmuyor çünkü farklı markalar da denedim ondan önce ki ay da öyle çizgi çıktı yine regl oldum eğer varsa çizgi pembe ve 5 dk da çıkıyor ondan sonrası yalan

acaba 7 gün önce öğrendiğinizde beta hcg kaçtı sizin

Bu markadan uzak durmak lazım bence şuan adetim ve gene yaptım gene pozitif çıktı pes.. Yanıltıyor bu test niye böyle acaba başka bir markayla denemem lazım.. Kafam karıştı şuan
Canım kimyasal bi gebelik yaşamış olabilirsin adet olman demek vücudunda hcg hormonu yok anlamına gelmiyo. İdrarınız adet kanınızla azda olsa karışıyodur muhakkak kanda hcg hormonu varmış belliki

5 dakikada çıkıyordu zaten fotoğrafı geç çektim sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…