Teşekkür ederim, peki 7 gün önce çıkan testin bu kadar silik miydi?Ben çizgiyi görüyorum .
Bende hamıleleğimi 7 gun önce öğrendım . Benım yalnız 7 gun önce çıkan saatler sonra çıkmıştı . Ama ertesgı gun silik olan çizgi hemen çıkmıştı.
Şimdi ya gıdıp kan verıceksın ya da regl gunune kadar çizginin koyulaşmasını takip edıceksın
çok silikti ışıkla falan bakıyordumTeşekkür ederim, peki 7 gün önce çıkan testin bu kadar silik miydi?
Bu ilk 5-10 dkda çıktı bu arada.
Evde olduğu için bununla yaptım, onlarla yapsam kesim sonuç olur doğru diyorsun.Canım bu testlerle değilde erken gebelik testi ile denesen ?
Aynen kuzum % 99 doğru gösteriyor 7 gün öncesine kadar . Onlardan alabilirsen iyi olurEvde olduğu için bununla yaptım, onlarla yapsam kesim sonuç olur doğru diyorsun.
Bu benim test sonucu gibi var gibide yok gibideMerhaba bata 3-4 gün olmasına rağmen bir kaç belirti nedeniyle test yapmak istedim. Bebe time marka test yaptım. Aşırı dikkatli bakınca bir çizgi görüyorum ama o orada hep var olan t çizgisinin yeri mi acaba?
Gerçekte bile çok belli olmuyor ama yine de foto ekliyorum, görebilen veya orada çizgi nasıl görürsen gör o ikinci çizgidir yer çizgisi diye bir şey yok diyebilecek olan var mı:)?
ve sonuçta erken testte yok çıktı:)Bu benim test sonucu gibi var gibide yok gibide
Aynen canım ben zaten adet görmek üzereym 2 gün var ama aşırı sancılanıyorum erken olcam muhtemelenve sonuçta erken testte yok çıktı:)
Benim yok mu hangimizin var karıştı kusura bakmayınSeninki var arkadasin
Bu da aynı benim ki gibi varla yok arası :/ bugün de yaptın mı? Ne çıktı sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?