Gebeliğe Hazırlık Sizce Çizgi Var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biarkadas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
516
573
53
Merhaba bata 3-4 gün olmasına rağmen bir kaç belirti nedeniyle test yapmak istedim. Bebe time marka test yaptım. Aşırı dikkatli bakınca bir çizgi görüyorum ama o orada hep var olan t çizgisinin yeri mi acaba?
Gerçekte bile çok belli olmuyor ama yine de foto ekliyorum, görebilen veya orada çizgi nasıl görürsen gör o ikinci çizgidir yer çizgisi diye bir şey yok diyebilecek olan var mı:)?

Eklentiler

• 24544ECF-368C-461C-9206-266460745406.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 275
  • 35E3CB80-3AD5-4E1B-A06D-DBBD6D0C1D79.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 268
Ben çizgiyi görüyorum .
Bende hamıleleğimi 7 gun önce öğrendım . Benım yalnız 7 gun önce çıkan saatler sonra çıkmıştı . Ama ertesgı gun silik olan çizgi hemen çıkmıştı.
Şimdi ya gıdıp kan verıceksın ya da regl gunune kadar çizginin koyulaşmasını takip edıceksın

Teşekkür ederim, peki 7 gün önce çıkan testin bu kadar silik miydi?
Bu ilk 5-10 dkda çıktı bu arada.

Teşekkür ederim, peki 7 gün önce çıkan testin bu kadar silik miydi?
Bu ilk 5-10 dkda çıktı bu arada.
çok silikti ışıkla falan bakıyordum Birde kuruyunca belli olmustu bnım dedıgım gibi . zamnla koyulaştı

Bu benim test sonucu gibi var gibide yok gibide

Benim de şuan böyle çıktı kızlar inşallah vardır seninde belirtiler aşırı vardı bende.. Durup durup göğüs uçlarım sızlıyordu ve belime kramp giriyo ara ara, koku duyarlığı başladı.. Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bir daha o parayı vermek istemedim normal test aldım 3 tane.. Adete 3 gün var her gün yapacaktım ama birini yaptım çift çizgi oldu 5 dakikada. Yarın sabah Bi daha yapacağım Bi daha da erken gebelik testi almayacağım. Boşa para yani

Canm adetin geczin oyle yap bence ben cizgi goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…