Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34
Nişanlım benden 2,5 ay büyük. Ama bende 2-4 yaş büyük olmasını isterdim. Fakat çoook mutluyuz, 10 yıldır da beraberiz. :) Birlikte büyüdük...

Kızlar nişanlınızla,sevgilinzle,eşinzle... aranaızda kaç yaş fark var?? sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??:124::124:

bence en az 3 yaş en fazla 6 yaş olmalı, yaşıt ve küçük olması bence çok kötü çünkü erkekler bayanlardan daha geç ergenliğe girdiği için olgunlaşma süreci uzuyo ve uyumsuz çitfler oluşuyo malesef. bu arada bnmde eşimle aramızda 5 yaş var ben 86lıyım eşim 81li

Anlaşmaya bağlı birde sevgiye.ideali yok bence.biriyle aynı yaşta olursun ama anlasamassin.önemli olan olgun anlayışlı olmak tabiki en önemlisi sevgi :)

Kesinlikle erkek kadından en az 3 en fazla 7 yas büyük olmalı ideali bıdır 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence de olgun olmalı erkek bizim aramızda 9 yaş var bizimki biraz fazla ama olsun insan sevdikten sonra...

eşim benden bir yaş küçük ama olgun yaşına göre 5 sene görştük şimdi bir yıllık evliyiz ve cooookkk mutluyuz <3 anlaştıktan sonra yaş önemli olmuyor..

bizim de 11 yaş var, ara sıra problem oluyor tabi çözülmeyecek türden değil.

ben de yazayım, aşkcığımla aramızda 10 yaş var, bunu okuyan bazı arkadaşların gözleri yerinden çıkabilir

çok mutluyuz aşığız seviyoruz anlaşıyoruz

Benim eşimle aramda 15 yaş fark var.... ama sanki 6 -7 yaş var gibi eşim hiç belli etmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…