• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34
Nişanlım benden 2,5 ay büyük. Ama bende 2-4 yaş büyük olmasını isterdim. Fakat çoook mutluyuz, 10 yıldır da beraberiz. :) Birlikte büyüdük...

Kızlar nişanlınızla,sevgilinzle,eşinzle... aranaızda kaç yaş fark var?? sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??:124::124:

bence en az 3 yaş en fazla 6 yaş olmalı, yaşıt ve küçük olması bence çok kötü çünkü erkekler bayanlardan daha geç ergenliğe girdiği için olgunlaşma süreci uzuyo ve uyumsuz çitfler oluşuyo malesef. bu arada bnmde eşimle aramızda 5 yaş var ben 86lıyım eşim 81li

Anlaşmaya bağlı birde sevgiye.ideali yok bence.biriyle aynı yaşta olursun ama anlasamassin.önemli olan olgun anlayışlı olmak tabiki en önemlisi sevgi :)

Kesinlikle erkek kadından en az 3 en fazla 7 yas büyük olmalı ideali bıdır 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence de olgun olmalı erkek bizim aramızda 9 yaş var bizimki biraz fazla ama olsun insan sevdikten sonra...

eşim benden bir yaş küçük ama olgun yaşına göre 5 sene görştük şimdi bir yıllık evliyiz ve cooookkk mutluyuz <3 anlaştıktan sonra yaş önemli olmuyor..

bizim de 11 yaş var, ara sıra problem oluyor tabi çözülmeyecek türden değil. :nazar:

ben de yazayım, aşkcığımla aramızda 10 yaş var, bunu okuyan bazı arkadaşların gözleri yerinden çıkabilir:KK57::KK70::KK70::KK70:

çok mutluyuz aşığız seviyoruz anlaşıyoruz :KK60:

Benim eşimle aramda 15 yaş fark var.... ama sanki 6 -7 yaş var gibi eşim hiç belli etmez ...

Back