• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34
bıde bu ısın fızıksel boyutu var mesela
33 yasındakı kadınlara bakıorm esımden 5 6 yas buyuk gosterıolar.
cıtır olamk avantaj:D:35:

ewet cnm erkekeler kadınlraı 30 yaşına kadar beğeniolar. sonra sıkılıolar. ama mesela erkk 38 kadın 30 olunca erkkten hep genç kaldığı için erkk kadınını hep beğeniyor... 38 yaşında ki bi erkek 30 yaşında ki kadın var 38 yaşında ki kadını terch edeceğini sanmıyorum.. ama tabi bakımlı bayanlarda var hiç yaşını göstermio mesela Demet akalın:34: ama genelde kadınlar çocukla uğraşmaktan çabuk çöküyo.. bende o yüzden kendmden büyük biryle evlenmeyi düşünüyorumm .. nişanlımı en çok o yüzden seviyorum:29:

ewet cnm erkekeler kadınlraı 30 yaşına kadar beğeniolar. sonra sıkılıolar. ama mesela erkk 38 kadın 30 olunca erkkten hep genç kaldığı için erkk kadınını hep beğeniyor... 38 yaşında ki bi erkek 30 yaşında ki kadın var 38 yaşında ki kadını terch edeceğini sanmıyorum.. ama tabi bakımlı bayanlarda var hiç yaşını göstermio mesela Demet akalın:34: ama genelde kadınlar çocukla uğraşmaktan çabuk çöküyo.. bende o yüzden kendmden büyük biryle evlenmeyi düşünüyorumm .. nişanlımı en çok o yüzden seviyorum:29:
ne kadar bakarsan bak.
erkek genc kadın sewıo ne yazıkkı . adan 40 da olsa 25 lık ıster. bakımlı bı adamsa gayette tasır.

ne kadar buyuk olursa okadar ıyı

mutluluklar dılıyorum canım sana ve nısanlına..:16:

ne kadar bakarsan bak.
erkek genc kadın sewıo ne yazıkkı . adan 40 da olsa 25 lık ıster. bakımlı bı adamsa gayette tasır.

ne kadar buyuk olursa okadar ıyı

mutluluklar dılıyorum canım sana ve nısanlına..:16:

sağol tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar:

esımle aramda 9 yas var. kesınlıkle ne 10 11 12 yas olmalı
erkek cok sey yasamalı ewlenmeden once herseyı gormus olmalı
bnde oncedeen yasıtım olsun ısterdım ama suan ıykı dıorm esım buyuk
ben hhatada yapsam olgnca karsılıo o yoldan bnde gectım dıo
cocuk gbı bnle tartsmaya gırmıo
anlayıslı
gozu doymus
hıc bırseyı merak etmıo(sokaktakı)
ben 24 esım 33 yasında
24 yasında bır erkekler asla yapamazdım meraklı macera pesınde olurdu:emir_bebek:
yas farkından ote
erkek 30dan sonra bnce akıl olarak olgunluga erısıo.
30dan once cocuk 30dan sonra erkek gıbı gelıo bana
ben de katılıyorum

Kesinlikle olgun bir erkek olmalı evlenilecek kişi. Ama ayrı zamanların insanları olacak kadar da yaş farkı iyi değil bence.

insanın gözü dışarda oldu mu isterse 50 yaşında olsun görmek istediği bitmez. gözü doymaz... kandırmayın kendinizi...

aklı başında, ruhu güzel biri olmalı, uçurum olmamalı arada

insanın gözü dışarda oldu mu isterse 50 yaşında olsun görmek istediği bitmez. gözü doymaz... kandırmayın kendinizi...

aklı başında, ruhu güzel biri olmalı, uçurum olmamalı arada

cnm tabi ki uçurum olmamalı ama biraz yaş farkı gerçekten iiidiir.. zaten istatslklere bakarsan en az 5 en fazala 10 yaş diolar.. zaten gözü dışarda olan inasan kendini belli eder ve zaten kimse gözü dışarda birini istemez.. ama inan 23 yaşında ki bi kız 23-24 yaşlarında bi erkkle evlennse ilerde 10-15 yıl sonra sıkıntılar doğuyo.. erkk biraz görmş geçrmş olmalı.. çevremde de gözlemlerim hep bunu doğruluo.. en en en azındann 3 yaş olmalı.. artık devr değişti belki bzm babalarmz bu şeklde değil ama şimdi internet var herşy var.. erkklerin aklını çlecek çok şey var.. erkkler genç kadın istyor malesf bu bi gerçk cnm...

benim eşimde 6 yaş büyük benden.. bilmiyorum ama bizde hiç yaş konusu bile açılmadı :39:

Nişanlımla benim aramda 1 yaş var.

Bence yaş farkının fazla olması da iyi değil. İnsanın aynı şeylere aynı tepkiler vermesi, aynı heyecanı yaşaması da çok güzel, birçok ilkini birlikte yaşıyorsun..
Ayrıca olgunluk bambaşka şey, kesinlikle yaş ile alakalı değil...

Aynı zamanlardan, aynı filmlerden, aynı çocukluk oyunlarından, aynı üniversite yıllarından konuşmak daha zevkli geliyor bana...

kadınlar erkklere göre erken giriola ergenlk çağına ve menepozada erken giriolar.. doğum vs. derken kadın çabuk yıpranıo.. biyolojik olarak kadın erkekten daha çabuk gelişio.. yani mesela 20 yaşındaki bi erkekle 20 yaşındaki bi kız biyolojik olarak aynnı yaşta değiller.. O yüzden erkekler ilk başta kendi yaşına yakın bi kızla evlennce herşey çok güzel gidio ama zamanla 10-20 yıl sonra erkeğin gözü dışarı kayıyo,, ister istemez bende erkk olsam 40 yaşında bi erkk olsam eşimn genç olmasını ya da genç kalmmasını issterm.. İstatistiklere görede en az 5 olması lazımmş... zaten ben kendi yaşmda bi erkkle asla anlaşammm illa belli ediyo anlaşamıorum :1: benmm nişanlm benden 7 yaş büyük sanki aynı yaştayz.. bi de biz ben 18 yaşmdan beri beraberz... bi çok anımz herşeymz var konuşacak çok ortak noktamz var..

Bu arda kızlar hepimizin sevg,liler günü kutlu olsun:24::24:

bazen gerçekten olgunluğun yaşla ilgili olmadığını düşünüyorum. çok büyük insanlar var ki hala hayatta ne yaptığının, kim olduğunun farkına varmamışlar.

ama 5 yaş benim için ideal yaş farkı. tabii bu karşınızda ki insana da bağlı.

çok yaş olmasından yana değilim ben nişanlımdan 2 yaş büyüğüm ben minyon tipliyim nişanlımda aşırı derecede büyük gösteriyor çıkmaya başladığımızda öğrendik yaşlarımızı ikimizde şok geçirdik:53::9::9: birçok ilki birlikte yaşadık bu harika bişi yani benden 10 yaş büyük herşeyin zevkini almış yaşamış bi adamı ne yapayım işyerimdeki beylerin çoğu eşlerinden 10 yaş falan büyükler ve eşlerinin toy oluşundan şikayet ediyolar hiç hoş bişi değil bir iki yaş ideal bence 10 yaş ne öyle küçükken abi dediğin insanla büyüyünce evleniyosun gibi:9::9:

nişanlımla aramızda 4 yaş var..

bn 6dan fazlasını ıstemezdım doğrusu..

Back