• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem eşimle aramı bozuyor. Annem yerine koymak istedikçe alçaltıyor beni :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşin yokken de eviniz de kal canım bence
ne gidiyorsun kendi evin dururken oraya
eşin gelince onunla gidersinz, hem laf da sokmaz o zaman

teşekkür ederim canım.benim amacım onları mutlu etmekti.benden nedense hep korktular yarı yolda bırakıcakmışım gibi.bende onlara çok iyi bi gelin olduğumu göstermek istemiştim.inanınki annnem gibi seviyodum ama o kızı gibi görmek istemedi.şimdi ailemle kalıyorum kendi evimde kalmayı herşeyden çok istiyorum fakat maddi imkanlar şimdilik el vermiyo.ama mesafeli duramnın önemini şuan anlayabildim :çok üzgünüm:

slm arkadaşım öncelikle sana şunu sölıyım tabi zor cok zor yaşadıkların ama kendini birilerine ispatlama çaban bana yanlış geldi bırak ne deerseler desinler seni eşin bilsin senin için o onun içinde sen olmalısın .Şimdi gelelim senin yanlışlarına.diyosunki eltim ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum peki canım sence insanlar okullara göre mi değerlendirilmeli bi sor kendine neden onu daha çok seviyolar,belki o daha fedekar ya da daha samimi belki de gerçekten sana haksızlık yapılıyo bilemiyorum ama eltine karşı bu haksız görüşün senin hakkında şöyle bi önyargıya kapılmama sebeb oldu acaba sende insanları sınıflandırıyomusun...?? gelelim senin ne yapabileceğine bence öncelikle sevmelisinn.Ama önyargısız.He bunu yaptım başarılı olamadım diyosan ki gerçekten sevdiğin zaman değer verdiğin zaman bunun karşılıksız kalabileceğine inanmıyorum en azından görüştüğün zamanlarda onların eleştirilerine aldırmadan,hayatını sürdürebilirsin bence.Ama kültür meselelrine girersen şayet kırıcı olursun ve kaybadersin.

ama yinede teşekkür ederim fikirleriniz için. yalnış anlaşılmak istemem

canım allaah yardımcın olsun, cahillerle uğraşmak zordur.bence sana nasıl davranıyolarsa sende öyle davranki onlara anlasınlar yanlışlarını.mutlu kal yerimseniben

Arkadasim sen neden Kayinvalideni annen yerine koymak istiyorsunki?:delphin:

Dünyalar iyisi bir kadinda olsa hicbir zaman senin öz annen gibi olmaz ve olamaz...sakin kendi ailenden gördügün ilgiyi sevgiyi ve alakayi onlardan bekleme...

Ne kadarda dilimiz anne dese kendi annemizin yerine koymamamiz mümkün degil kanimca...ben 10 yildir evliyim severim kayinvalidemi bugüne kadar hicbir kavgamiz falan olmadi cok iyimser bir kadindir lakin yinede kendi annem gibi görmedim hicbir zaman...:delphin:

Insanlara karsi beklentisiz oldugun vakit hayal kirikligida yasamazsin güzelim, sen karsi tarafda istediklerini bulamiyorsun ve bu yüzden üzülüyorsun....Kayinvalideni degistiremezsin ama kendi bakis acini degistirebilirsin...o yüzden böyle gereksiz seyleri kendine problem yapma bence..:kahve:

Kayinvaliden belki esinle arani bozabilir ama sen buna firsat verdikce.....ona firsat vermemenin yoluda önemsememektir...a.s

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Back