Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34
sözlüm benden 1 yaş büyükkk 3 yaş falan olmasnı isterdim ben ama böyle oldu mutluyuzz mesuduzz

eşimle aramızda 7 yaş var ve çok memnunum bu farktan

bizim de 7 yaş var ama arkadaşlarımn eşlerine sevgllilerne bakıyorum hepsi taze oğlan benm ki onlara göre yaşlı duruyor. aslında herkes 30 yaşında göstermedğni söylüo ama ne bilim

eşimle aramızdA tam beş ay var ama ben 5 yaş olmasını isterdim ama mutluyum isteklerimz eglencemiz aynı sorun yaşamıyoruz :)

bizim de 7 yaş var ama arkadaşlarımn eşlerine sevgllilerne bakıyorum hepsi taze oğlan benm ki onlara göre yaşlı duruyor. aslında herkes 30 yaşında göstermedğni söylüo ama ne bilim

eşim de 30 yaşında ama bence erkeğe 22-23 yaşında evlenmek yakışmıyor. boşver zaten en ideali 7 yaşmış:)

Kızlar nişanlınızla,sevgilinzle,eşinzle... aranaızda kaç yaş fark var?? sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??:124::124:

slm benim eşimle aramdaki yaş farkı 3 yaş büyüğüm ve herşey gayet iyi gidiyor.bence yaş farkının önemi yok önemli olan insanların her konuda orta yol bularak anlaşmaya çalışması.

bence erkekler geç olgunlaşıyor, bu yüzden en az 3-4 yaş olmalı. yani kısmet tabi, gönül kime aşık olur bilinmez ama önce kariyer diyorum ben..

ben erkeğin bayandan en az 5 en fazla 10 yaş büyük olması taraftarıyım.
nişanlımda benden 8 yaş büyük.ben 20 nişanlım 28 yaşında.

Bence bir ölçüt yok; çünkü benim sevdiceğim benden 14 ay küçük ama çok olgun.. Ona bakarsanız yaşça büyük ama beyin olarak çok çocuk olan insanlar var Fark önemli değil bence kesinlikle

____━*━____━━____━__*___━_*____┓VirüsVirüsVirüs━╭━━━━╮
___*_━━____━━____━━*____━━____┗┓VirüsVirüsVirüs|::::::^━━^
____━━____━*━____━━____━━*____━┗VirüsVirüsVirüs|:::::|。◕‿‿VirüsVirüsVirüsVirüs◕。|
____*━___━━_*___━━____*━━____*━━VirüsVirüsVirüs╰O-O----O-O ..

esımle aramda 9 yas var. kesınlıkle ne 10 11 12 yas olmalı
erkek cok sey yasamalı ewlenmeden once herseyı gormus olmalı
bnde oncedeen yasıtım olsun ısterdım ama suan ıykı dıorm esım buyuk
ben hhatada yapsam olgnca karsılıo o yoldan bnde gectım dıo
cocuk gbı bnle tartsmaya gırmıo
anlayıslı
gozu doymus
hıc bırseyı merak etmıo(sokaktakı)
ben 24 esım 33 yasında
24 yasında bır erkekler asla yapamazdım meraklı macera pesınde olurdu
yas farkından ote
erkek 30dan sonra bnce akıl olarak olgunluga erısıo.
30dan once cocuk 30dan sonra erkek gıbı gelıo bana

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm sana kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…