• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunun adi nedir?

kusura bakma, kisa ve acisiz konusucam.bes para etmez bu adam.sakin söylediklerine inanip resim filan cekme.cok igrenc birsey.12 yildir evliyim.insan sevdigi kadini öyle kutsallastirir ki , inan sevgilinin yaptigi gibi degil yani.sanal olabilcek herseyden uzak dur.mert adam kalmadi galiba artik, nereye baksam adam kilikli birseyler var.bekarlarin isi cok zor.Allah iyilere cattirsin tüm kizlarimizi.(amin)

hay ağzına sağlık. yeminle benim de düşüncem o. yahu diyorum tek bir tane adam gibi adam kalmadı mı? hep mi bozuk, hep mi insancık bunların..

konu sahibi sana da diyeceğim, yıllaaar boyunca, hatta evlendikten sonra bile hala aklının bir köşesinden çıkmayacak, içinde hep şüphe bırakacak, "ya acaba o iç çamaşırlı fotoğraflarımı silmişmidir, ya bir gün bir internet sitesinde gezerken benim ya da beni tanıyanların karşısına o fotoğrafım çıkarsa" diye beynini kemirecek bi olaya bulaşma..

sonradan öyle büyük bir pişmanlık duyarsın ki, ama en fenası işde bu asla aklından çıkaramıyacağın şüphe olur..
ne gerek var, salla gitsin yoluna,
elbet karşına adam gibi bir adam çıkar..

Kimseye güvenip de resmini, videonu atma. Yarın bir gün sana karşı kullanmayacağı ne malum?
Bence yan yanayken seni öpmek koklamak istese bundan daha normal.
Burnuma kötü kokular geldi.

Çok dikkat et bu insana sana hem evlenecek çocuklarımın annesi olacaksın gibi sözler ediyor hem bu şekilde davranıyor. Bilerek yapıyor bunu emin ol seni hazırlamak maksatı yavaş yavaş beynine işler sende anlamazsın ne olduğunu.

Burada böyle genç kızların hayallerini evlilik, annelik gibi kutsal şeyleri alet ederek yıkmaya, karalamaya çalışan sapık/sapkın herifleri gördükçe çok sinirleniyorum.

henüz yeni bir ilişki tabikide bunları yapma . kötü niyetli insan çok bunları ilerde kullanabilir . ama şuda var sonuçta bir insan evlenmeyi düşündüğü insana kıyamaz bilmem ne . nedir kardeşim bu . bütün ömür cinsellik yaşanıcak . karşı taraf erkek . bu boyutunuda tanımak isteyebilir . bir sürü çift yok vajinusmus yok bilmem ne nedeniyle ayrılıyorlar . çiftler arasında cinsellik konuşulması gereken ciddi bir konu . uzak olduğunuz için ilişkinize renk katmak istemiş olabilir .hemen sapık damgası vurmak çok saçma . bana dokunmaya kıyamıyor geçin bunları aruzlanmıyorsanız dokunmaz tabi . ben ne evlilikler biliyorum adam karısınla birlikte bile olmuyor içi istemiyor yani yada kadın . cinselliğie bu kadar iğrenç gözüyle bakarsanız eşinizi mutlu edemezsiniz oda gider aldatır sonra neden aldattı demeyin hiç . cinsellik erkekler için çok önemli . çoğu erkek kadını anne olarak görmek istiyor evde dışarda yapıcağını yapıyor .
sende zaman ver . ben bu tür şeyleri yapamam de . zamana bırak . cnm yazmasına takılmışsın güldüm . bende sevgilime cnm yazıyorum sevmediğimden mi allahaşkına saçmalama .

Son düzenleme:
çok saçma:53: insan 2 ayda tanıdığı bir insana bu teklifleri sunamaz:47: 1 yıl sonra ne ister artık bilemicem:50:
bence irtibatı kesin ve asla görüşmeyin

1 sn bile düşünme o adam bile degil ya . ! terbiyesiz ne demek resim cekineceksin .. sanalmışş.. bi tarafına anlatsın sanallıgı abazaa

seven insan eline bile dokunamaz evlenmeden bu kadar net ..
bi de o halde mi görecekmiş seni..
.

Back