- Konu Sahibi GuzellikYukuM
kusura bakma, kisa ve acisiz konusucam.bes para etmez bu adam.sakin söylediklerine inanip resim filan cekme.cok igrenc birsey.12 yildir evliyim.insan sevdigi kadini öyle kutsallastirir ki , inan sevgilinin yaptigi gibi degil yani.sanal olabilcek herseyden uzak dur.mert adam kalmadi galiba artik, nereye baksam adam kilikli birseyler var.bekarlarin isi cok zor.Allah iyilere cattirsin tüm kizlarimizi.(amin)
hay ağzına sağlık. yeminle benim de düşüncem o. yahu diyorum tek bir tane adam gibi adam kalmadı mı? hep mi bozuk, hep mi insancık bunların..
konu sahibi sana da diyeceğim, yıllaaar boyunca, hatta evlendikten sonra bile hala aklının bir köşesinden çıkmayacak, içinde hep şüphe bırakacak, "ya acaba o iç çamaşırlı fotoğraflarımı silmişmidir, ya bir gün bir internet sitesinde gezerken benim ya da beni tanıyanların karşısına o fotoğrafım çıkarsa" diye beynini kemirecek bi olaya bulaşma..
sonradan öyle büyük bir pişmanlık duyarsın ki, ama en fenası işde bu asla aklından çıkaramıyacağın şüphe olur..
ne gerek var, salla gitsin yoluna,
elbet karşına adam gibi bir adam çıkar..