Merhabalar herkese, siteye yeni uye oldum ve burasi gercekten cok samimi ve cok kaliteli bir ortam... kendimi ozellikle "bir derdim var" bolumunden alikoyamiyorum. Her insan gibi benim de sorunlarim oldu ve siz degerli kk bayanlarindan fikir, dusunce ve tecrubelerini paylasmalarini cok rica ediyorum... konuya geleyim: bir erkek arkadasim var, daha 2 aylik. İliskinin basindan beri ciddi oldugunu soyluyor. 31 yasinda ve malesef aramizda mesafe de var. O izmir ben istanbul. Universiteden bir arkadasim araciligiyla tanistik. En basinda bizim iliskimiz, ciddi, seviyeli v cok mutlu bir iliski olacak dedi. Yalniz son birkac gundur ilk gunlerdeki kadar sicak davranmiyor. Cnm diyor mesela.. kisaltarak, cnm? Dunden beri boyle aslinda. Dun patronuyla tartismis ve isini birakmak istiyor. İs ilanlarina bakiyor, 2 ayda 1 kez geldi yanima, 2. Gelisini beklerken birgun bana cuzdaninin calindigini ve gelmesi icin de biraz toparlanmasi gerektigini soyledi, bekle beni dedi. Ote yandan, bana karsi gayet ilgili, ailemi soruyor, gunumun nasil gectigini soruyor, bazen de ariyor, faceden konusuyoruz, skypten vs... ama son birkac gundur icime bir endise dustu. Bana omrum diye hitap ediyor, cocuklarimin annesi olacaksin, seni cok seviyorum tam evlenilecek kizsin vs.. gibi seyler konusuyor. Sana evlenmeden elimi surmem,soz bizde 1 kez cikar agizdan diyorken, bana birkac gundur cinsellik konusunda birseyler sordu. Aramizdaki mesafeden dolayi gorusemiyormusuz, bunu ona cok gormemeliymisim ve bana sarilip opebilmeliymis. Bana kiyamazkis... ay bunlari da aciklamam gerekiyor, kusuruma bakmayin kendini oven kibirlu biri konumuna dusmek istemem gozunuzde ama anlatmam gerekli... neyse, biraz guven vermezsem o da verici olamazmis. Sanal seks gibi konusmalara basladi birgun. Suan uzerinde ne var? Gibi mesela... dusundukce korkuyorum bu da fos cikmasin diye dua eder oldum resmen. Bugun de bana, ic camasirli halimlwe foto cekecekmisim! Ciddiymisiz, sadece ben olmaliymisim. Yanyana gelince sana dokunmam, kiyamam, evlenmeden dokunmam diyor,sadece sanalda kalirmis bu... daha once boyle bisi yasamadim, iliskilerde boyle bir cinsellik var midir inanin onun hakinda bile bilgim yok. Bu arada beni annesine anlatmis, arkadaslari ve kuzenleri biliyor. Eylul ayinda da benim ailemle tanismak istedigini soyledi. Sizce gercek niyeti ne olabilir? Siz olsaniz bunun adini ne koyardiniz? Okuyan gozlerinize saglik diliyorum, cok sagolun... fikir ve dusuncenizi paylasirsaniz cok sevinirim...