- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
- Konu Sahibi GuzellikYukuM
-
Ne yazık ki yanılıyorsunuz... Benim hiç işim yok mu da burada konu açıp,
hem kendi vaktimi hem de buradaki değerli insanların vaktini çalayım?
Çok önyargılsınız bence, bu da benim hissim.
Kesinlikle... daha ilk aylardan annesine bahsetmesi, evlenmek istemesi,
kullandığı hitaplar ve iğrenç istekleri! hepsi niyetinin bozuk olduğunu gösteriyor.
ben aşk-meşk işlerinde bilgisizim, şuana kadar 2 tane erkek arkadaşım oldu.
İlki de yalanlarını ve ihanetini yakaladım. Bu da malum...
Sorun bende mi anlamıyorum artık hiçbirşeyi...
Yapma etme demek yetersiz kalır. Cevapların zaten yapmayacağın yönünde.
Yapacağına da ihtimal vermiyorum. Onu bunu boşver de kurtuldun mu ??
Sende bir sorun yok,dünyanın çivisi çıktı...
Yapman gereken illa erkek arşadaşım olucak hissine kapılmamak.
Sanırım iyi niyetin ve saflığın belli oluyor.
Benim tavsiyem ciddi ve mesafeli durmayı ögren.Erkek gözünden bile anlar hangi kadın kolay hangisi çetin ceviz.
Ben lisedeyken bile erkek fatma cinsinden dim.Destur çekerlerdi yanımda:)) valla zararını görmedim...Gerçekten gözüne kestiren
cesaretini toplayan ,kafasına koyan bir yolunu buldu tanıştı ,ikna etti beni...bir ay bekledi tanışabilmek için...
Öyle şunu yapmazsan senden vazgecerim diyeni es geç zaten...Bütün erkekler böyle degil...İçinde adamlık olan pek çok kişi var.Sen
illaki düzgün biriyle karşılaşacaksın.Bu bir tecrübe...artık en azından SAPIK profilini anladın...Birde burdan düşün...
Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum, böyleleri hep aynı telden çalıyor demek...
Aynen anlatıığınız gibi oldu, benden yüz bulunca güvenimi hissedince sapıklık
yapmaya başladı. Tabii bende de suç var ki ona güvendim. Annesi ve kız kardeşinin
reimlerini bile gösterdi, beni gizlemedi. Bunları yapmasaydı taa en başından anlamakta
zorlanmazdım, emin olup anında kesip atardım. Şuan da zaten beynimde bitti, öyle biri
hayatımda olmamalı, doğrusu da bu zaten.. Kendisi kaybeder, hiç umrumda değil.
Benim istediğim sadece, sevdiğim kişiyle yuvamızı kurmaktı... Böyle pislikler onu bile
çok görüp en değerli vaktimizi bizden çalıyorlar. Allah ıslah etsin bunları...
o ne ki beni annesiyle bile tanıştırmıştı.
böyle mikropların ne analarına ne babalarına ne de başkasına saygısı olur.
hangi aklı başında insan sapıklığı için anasını babasını kullanır?
böyle adamdan dünyada kimseye hayır gelmez.
böylelerinin nasibi kapansın,evde kalsınki hiç bir kızın hayatını karartamasınlar.
canım bu adam 2 ayda bunları demeye nasıl cesaret ediyor şaşırdım doğrusu. niyeti ciddi olan bu tarz şeyler istemez bence. ben bunun ciddi düşündüğüne pek inanamadım açıkcası. sanki bayanlar cinsel objeymiş gibi davranmış. hiç hoşuma gitmedi. benim de hayatımda biri var 2 sene oldu bir kere bile bana bu tarz yaklaşımda bulunmadı.(Çok şükür)
Tatlım sana diyeceğim tek şey kendini fazla bağlama. bu arada kaç yaşındasın ?
adini ne koyarim
adini SAPIK koyarim tabiki
tam evlenilecek kizsin cocuklarimin annesi olacaksin gibi bos salakca hikayeler
zaten arada mesafe var sanaldan olsa sex yapalim
sonra basima bela olursa istedigi ic camasirli resimlerle santaj
ben demekki cok safta görünsem gayet akli basinda bir kizmisimki böyle tipler banada rast gelmsiti
bir kere sex muhabetti acan erkekten hayir gelmez
herseyin bir usulu var
bu kadar saf olamazsiniz degil mi?
evlenilecek kizsin gibi igrenc bir cümleye inan kizlarda zerre kadarda akil yok
Zaten emin olamadığımdan sordum, evlenilecek kızsın diyor ama neye göre, kime göre diyor?
hem de daha tanımadan! ben bu cümleye inanan kızlar varsa asla kınamıyorum,
salaklıktan öte iyi niyetten kaynaklanıyor. Herkesi kendisi gibi bilmemeli insan..
Sonuçta bir erkek!
Merhabalar herkese, siteye yeni uye oldum ve burasi gercekten cok samimi ve cok kaliteli bir ortam... kendimi ozellikle "bir derdim var" bolumunden alikoyamiyorum. Her insan gibi benim de sorunlarim oldu ve siz degerli kk bayanlarindan fikir, dusunce ve tecrubelerini paylasmalarini cok rica ediyorum... konuya geleyim: bir erkek arkadasim var, daha 2 aylik. İliskinin basindan beri ciddi oldugunu soyluyor. 31 yasinda ve malesef aramizda mesafe de var. O izmir ben istanbul. Universiteden bir arkadasim araciligiyla tanistik. En basinda bizim iliskimiz, ciddi, seviyeli v cok mutlu bir iliski olacak dedi. Yalniz son birkac gundur ilk gunlerdeki kadar sicak davranmiyor. Cnm diyor mesela.. kisaltarak, cnm? Dunden beri boyle aslinda. Dun patronuyla tartismis ve isini birakmak istiyor. İs ilanlarina bakiyor, 2 ayda 1 kez geldi yanima, 2. Gelisini beklerken birgun bana cuzdaninin calindigini ve gelmesi icin de biraz toparlanmasi gerektigini soyledi, bekle beni dedi. Ote yandan, bana karsi gayet ilgili, ailemi soruyor, gunumun nasil gectigini soruyor, bazen de ariyor, faceden konusuyoruz, skypten vs... ama son birkac gundur icime bir endise dustu. Bana omrum diye hitap ediyor, cocuklarimin annesi olacaksin, seni cok seviyorum tam evlenilecek kizsin vs.. gibi seyler konusuyor. Sana evlenmeden elimi surmem,soz bizde 1 kez cikar agizdan diyorken, bana birkac gundur cinsellik konusunda birseyler sordu. Aramizdaki mesafeden dolayi gorusemiyormusuz, bunu ona cok gormemeliymisim ve bana sarilip opebilmeliymis. Bana kiyamazkis... ay bunlari da aciklamam gerekiyor, kusuruma bakmayin kendini oven kibirlu biri konumuna dusmek istemem gozunuzde ama anlatmam gerekli... neyse, biraz guven vermezsem o da verici olamazmis. Sanal seks gibi konusmalara basladi birgun. Suan uzerinde ne var? Gibi mesela... dusundukce korkuyorum bu da fos cikmasin diye dua eder oldum resmen. Bugun de bana, ic camasirli halimlwe foto cekecekmisim! Ciddiymisiz, sadece ben olmaliymisim. Yanyana gelince sana dokunmam, kiyamam, evlenmeden dokunmam diyor,sadece sanalda kalirmis bu... daha once boyle bisi yasamadim, iliskilerde boyle bir cinsellik var midir inanin onun hakinda bile bilgim yok. Bu arada beni annesine anlatmis, arkadaslari ve kuzenleri biliyor. Eylul ayinda da benim ailemle tanismak istedigini soyledi. Sizce gercek niyeti ne olabilir? Siz olsaniz bunun adini ne koyardiniz? Okuyan gozlerinize saglik diliyorum, cok sagolun... fikir ve dusuncenizi paylasirsaniz cok sevinirim...
Kıyamayan insan sevdiğini net sayfalarından cıplak görmek istemez. Gönderme sakın kanıpta. Şantaj bile yapar ilerde.
akli basindan bir erkekten bahsediyorum
böyle bir erkek evlenmeyi düsündügü kiza bunu hareketleri ve davranislari ile belli eder
sen zaten anlarsin
deger verildigini önemsendigini ve sevildigini
sen pc basinda senden ic camasirli resim istediginde ne düsündün
iste onlar gercek
Yazılanlardan da gördüğün gibi herkesin hisleri ortak. İşin doğrusu seni bu kadar sevdiğini söylediğin bu adam, isteğiyle seni gelecekte nasıl bir insanın bekleyeceğini göstermiş oluyor. Sevginin içinde muhakkak cinsellik de olur, insanlar birbirini arzulayabilir bunu dile de getirebilir lakin aklı başında olan biri bahsettiğin gibi isteklerde bulunmaz. Lütfen dikkatli ol!
güvenme bu adma derim erkekler o kadar değişkenki.... tavrını koy şimdiden.
31 yaşındaki bir erkek bunları yapıyorsa hala daha ben ne diyeyim ya ?
Umudum iyice azaldı, bitti neredeyse yani !
Sen direk ayrıl bu adamdan. 2 Ayda bir kez görüşmek. 1 yılda 6 kez. 2 yılda 12 3 yılda 18 kez görüşmeyle kaç sene sonra evleneceksiniz ki ?
3 sene sonunda bile evlenseniz 18 kez görüştüğün bir adamla evlenilmez yani ...
Zaten niyeti de belli. Dahası internet üstünden iç çamaşırlı fotoğraf yollayabilecek kadar "salak" sanıyor seni. Daha ne olsun ?
sizce bunun adı nedir diye sormuşsun ya bunun adı sapkınlık sapıklık bence
Resmi yollayınca ne yapacak? İhtimaller:
-Seni bu şekilde kullanacak her seferinde yeni isticek
-Seni kullanıp bırakıcak belki ama sanmam
-Sen bırakırsan şantaj yapıcak, belki nete koymakla, yaymakla tehdit edip ırzına geçmeye çalışacak.
Bak canım benim bir ilişkim oldu ayrıldım ama o kişi beni cok sevdi hala da seviyor. İlişkimiz süresince değil cinsellik konuşmayı, sapık tek kelime etmedi (bebeğim tatlım gibi samimi mesela. biriciğim derdi hep). Yüzüme gözlerime bakmaya utanırdı, ben ondan yüz çevirdiğim an durmadan beni izlerdi. Ben onu sevemedim ayrıldım, ona kötülük yapamazdım sevmediğim halde. Yaşım küçük ama o ilişkiden bile inanılmaz dersler aldım. Bir keresinde 3 günlük ilişkim oldu şerefsizin biriyle o da bana 3. günde hayatını yaşasana, neden kapalısın açıl gez toz demişti. Anında bıraktım..hayır gelmez böylelerinden. Ki o kişi hala pislik aynı. Allah hayırlısını versin hepimize...
Amin, Allah hepimize, hayırlısını versin gerçekten...
zaten bizi sevmeyeni biz severiz, sevmediğimiz de bizi sever. Aslında gerçek sevgi onlarınki ama işte karşılıksız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?