Sizce bunun adi nedir?

bunun adı sapıklıktır.
sakın sevdiğinden istiyor gibi bir düşünceye kapılıp devam edeyim deme,
seni kandırmasına izin verecek ortamlarıda doğurma.
ilişkini bitir ve numarasını engelle.
böyle tipler takıntılıda olur.
başka numaradan ulaşırsa hattını bile değiştir gerekirse.
sana ilk ulaştığı anda o masum efendi çocuk ayaklarına gene yatar ama asla değişmez.
öncelikle sen kafanda bitir bu çocuğu,o zaman gerisi gelir.

En başında kendisi demişti bana, seven bir erkek sevdiğine kıyamazmış.
Oysa şimdiki hareketleri o zamanki söyledikleriyle çok çelişiyor.
Hayır dediğimde soğur gibi oluyor, iyi tamam yapma diyor. Bu akşam yine
hayır diyeceğim ve beni terkedecek. Birden kestirip atarsam peişme musallat
olabilir dediğiniz gibi... Bugün kurtulmalıyım bu durumdan ve bu sapıktan...

zikriyle fikri bir değil bariz ortada.
yapmak istediğide şu;
senin güvenini o süslü,delikanlı adam kokan laflarıyla sağlamak,
can alıcı ''sen çocuklarımın anası olacaksın'' cümlesiyle,
ona inanmanı sağlamak.FAZLA İZAH ANLAM BOZAR.çok fazla ben şöyleyim ben böyleyim demiş,
az çok belli etmiş kendini.
daha sonra da ufak ufak sapıklıklarına zemin hazırlamış tam da beklendiği gibi.
hayır de seni terk etsin,sonrada numarasını engelle,hatta başka numaradan ulaşması ihtimaline karşı hattını bile değiştir.
benim başımdan zamanında geçmişti...paçayı kurtardım çok şükür.
ama bunun gibi et düşkünleri çok zor pes eder.
o yüzden diyorum önce kafanda bitir.bitir ki o takacağı maskelere kanma.

Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum, böyleleri hep aynı telden çalıyor demek...
Aynen anlatıığınız gibi oldu, benden yüz bulunca güvenimi hissedince sapıklık
yapmaya başladı. Tabii bende de suç var ki ona güvendim. Annesi ve kız kardeşinin
reimlerini bile gösterdi, beni gizlemedi. Bunları yapmasaydı taa en başından anlamakta
zorlanmazdım, emin olup anında kesip atardım. Şuan da zaten beynimde bitti, öyle biri
hayatımda olmamalı, doğrusu da bu zaten.. Kendisi kaybeder, hiç umrumda değil.
Benim istediğim sadece, sevdiğim kişiyle yuvamızı kurmaktı... Böyle pislikler onu bile
çok görüp en değerli vaktimizi bizden çalıyorlar. Allah ıslah etsin bunları...

en nefret ettiğim cümle evlenilecek kızsın.. böyle bir sınıflandırmayı ancak öküzler yapar.... sakın sakın dediklerini yapma sana dokunamam diyor evlenmeden önce ama sanal yapmak istiyor belki kayıt edecek seni hemen uzaklaş bu adamdan sal ipini

Universiten arkadasimin araciligiyla tanistirildik.

Valla aklını başına topla arkadaşım,insan evlenecegi kıza elini sürmem deyip malum fotograflarını çekmek ister mi?

Tövbe tövbe,,,adam resmen seni kandırıp avutmak için basma kalıp cümleler sözlügü gibi konusuyor.Canım,ömrüm,çocuklarımın annesi vs ...

Sen sana bu teklifi yaptıgında ne yaptın peki?Sessiz yorumsuz mu kaldın?Tepki mi verdin?

Benden sana abla tavsiyesi sana bu tarz yaklaşanın anında patlat suratına tokatı!Yok uzakta diyorsan öyle bir saydır ki kaçacak delik arasın...

İlk diyecegin cümle şu olsun: SİZDE AİLE GELENEĞİ Mİ İÇ ÇAMAŞIRLI FOTOGRAF,ANNENİN VE KIZ KARDEŞİNİN POZLARINI GÖRMEK İSTERİM Kİ NASIL POZ VEREYİM ANLAYAYIM...

B u ona yeter,kes ilişkini,nereden görüşüyorsan hesaplarını dondurmanı ve sizi tanıştıran MUHTEREME OLAYLARI AYNEN ANLATMANI TAVSİYE EDERİM.Belki aleme rezil olursa seni rahatsız edemez.

Sakın ola bu adamla devam etme...Biz yazıyoruz genç kızlarımız bize laf sokmayı tercih ediyor.Yazmadan duramadım ,benim de kızım var.Allah böylesinin cezasını tez zamanda kessin .amin...

Sakın resim vs. göndermeyin, ne demek 2 aylık sevgiliye resim göndermek, ben 8 yıllık kocama göndermiyorum iç çamaşırım ile resim (ki göndersem eminim mutlu olmak yerine kızar bana), bu hakkı nasıl kendisinde buluyor.

Eğer resim vs. gönderirseniz iki gün sonrada sizi benimle ilişkiye girmezsen ailene bu resimleri gösteririm diye tehdit eder.

Kaçın böyle sapık adamlardan, hemde arkanıza bakmadan kaçın.

Evet, kesinlikle... Evlenilecek - eğlenilecek kız ayrımını ancak böyle yobazlar yapardıi haklısınız...
neye göre, kime göre yanii.. Dediklerini yapmadım, cam bile açmadım ona. Akılları hep kötülüğe mi
işler bu bazı erkeklerin gerçekten anlamıyorum.

SAkıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!Sakııııııııın canım sakınnn kanma aman diyeyim hele 2 ayda 1 kere gördüğün birine sakın inanma ha öyle ha böyle kandırır adamı..Gelsin paşa paşa tanışsın ailenle yada ilerletin ilişkinizi sonra ona gerçekten güvenirsen gerisi senin bileceğin iş aman diyeyim tatlı sözlerine aldanma hele ki evlilik masallarına :26:

çok tutarsız yani davranışlar maalesefki günümüzde %90 ının aklında sadece ve sadece cinsellik var.. çok secici olmak lazım yüzüne gülüpte arkandan iş çeviren çok bide zaten mesafeli aşklar zor olurdu telefonla skype ile görüşmek sıkardı diye düşünüyorum daha başındayken bitsin

Tam türk filmi gibi olmuş bence önce tatlı dille kızı kandırır sonra fotoğraflarını alınca yada internette görüntülerini alınca seni tehdit edip birlikte olmaya zorlayacak adım gibi eminim.Gazetelerin 3. sayfaları bu tip haberlerle dolu oku istersen.Baştan kendini iyi göstermiş nuri alço kılıklı herif güvenme derim çok üzülürsün.Sakın internette de bu tip olaylara girme

Cam açmadım diyorsun ya ,yerinden sök o naneyi..

aklı fikri böyle şeylerdeyse muhakkak biliyordur.uzaktan bağlanıp senin kameranı açan programlar var korsan.

pislik seni gözetliyor olabilir.

fazla uzatma bence zaten.öyle kesitrip atarsam musallat olur felan deme.

KES AT---DEDİGİM GİBİ SAYDIR VE TANISTIRAN ARKADASINA ANLAT o da girsin devreye ...

Anlasın yalnız degilsin birileri duyacak,düşer o zaman yakandan...Allahın pisligi....kökten temizlenir inşallah...

Bir de manavdan sipariş verir gibi fotoğraflar bekliyorum senden, sende fotoğrafçılık kapasitesi var dedi bana. Bunu söyleyince ben dondum kaldım, sonra ne yazayım diye düşünürken birden offlıne oldu. Ardından hemen telefondan msj attı, elektrikler kesildi diye?
Elektriklerin kesildiğine inanmıyorum nedense, vereceğim tepkiden çekindi çünkü hemen offline oldu, yani çıkıp gitti... bu gecelik böyle olsun ne yapalım, yarın akşam görüşürüz yine dedi ve iyi geceler dileyip kapattı. Telefonu kapatmak ister gibi konuştuğunu hissettim çünkü suçunu biliyor. Aklım birden bomboş bir sepet gibi oldu, birşey düşünemedim, içimi bir üzüntü ve korku kapladı.
Anlamıştım aslında ama konduramıyordum, bana nasıl o gözle bakar diye ağladım bile... aptal gibi! Bu akşam kesin ve koca tepkimi vereceğim ona ve kurtulacağım tamamen. Engin bilgi ve görüşlerinizi burda benimle ve aynı durumu yaşayanlarla paylaştığınız için çok teşekkür ederim şahsım adına.. Laf sokmak da ne demekmiş! aksine, çok sevindim, çok sağolun...! böylelerinin cezasını tez zamanda versin Allahım...

Ben sana o offline olmanın sebebini söyleyeyim canım lütfen bana kızma ama ben böyle konularda genelde doğru tesbitler yaparım..
Onu online olarak görmemesi gereken biri girmiş olmalı ki offline olmuş telefonuda hemen kapatmak istemiş o kişi telefondanda arar meşgul çalar diye.Cüzdanını kaybetmiş olmasıda bu yüzden olmalı.Erkekler böyle işte alınma gücenme kızma ama bi tane As ları olsun hep şurda dursun başkalarını kandırayım gönül eğlendireyim isterler ama hepte ellerine yüzlerine bulaştırırlar.Ben bu işten hiç iyi kokular almıyorum canım haberin olsun

Bna çok iyi bir insan olduğumdan bahsedip duruyordu, iyi niyetimi suistimal etti buyüzden. Hersey için erken olduğunu ve birbirimi tanımamız gerektiğini söylemiştim ona. O ise bana ilk görüşte güven verdiğini ve hiç şüphesi olmadığını söylemişti. Resim de göndermedim, cam da açmadım, herşeye itiraz eder gibi bir tavır takındım ona karşı. Kendini çok yakışıklı zannediyor ve bulunmaz hint kumaşı gibi gören serserinin tekiymiş meğer...

Evet, mutlaka... ailemle tanışmak istediğini de söyledi hatta! eylül ayında gelip tanışmak istiyormuş, o zamana kadar istersem anneme anlatabilirmişim, bilmeliymiş, bir de anneme diyecemişim ki: "o da sizinle tanışmayı çok istiyor" diye belirtmeliymişim...
O kadar gerçekçi oynamış yani oyununu...

Çok seçici olduğum için kolayca ilişki kuramıyorum karşı cinsle... güvenemiyordum, bu bir şekilde ne yaptı etti güvenimi sağlamak üzereydi ama içimdeki endişe hiç kaybolmadı. Sanki her an kötü birşey olacakmış gibi duruyordu içimde ve öyle de oldu... mesafeli aşklar gerçketen zor ve siz dürüst olsanız bile karşınızdaki anında yalana başvurabiliyor. a mesela, bana kesinlikle içki içmediğini söylemişti, aradan birkaç gün geçti ve facebookta: "kırmızı tuborg karaciğerim sana feda olsun" diye yazmış! :) akıllı geçinen akılsızın teki olduğu ortadaymış...

Gerçekten öyle oldu, haklısınız... İnternette bu tür olaylara bu yaşıma kadar hiç girmedim, kendimi hep korudum ama bu nasıl oldu bana böyle bir istekte bulunmasına karşı koyamadım buna çok içerledim. Hanımefendi bir duruşumun olduğunu söylemişti bir de! acaba dışardan bakınca kötü kız gibi mi duruyorum... diye kendimi de suçluyorum bir yandan...

Aaa evet, çok doğru... ne yazık ki teknolojiyi kötüye kullananlar da çoğunlukta. Şekil A'da olduğu gibi...
O arkadaşıma da söyleyeceğim mutlaka dediğiniz gibi...

Doğru olabilir evet, facebookta ilişki durumu açık ama facede olan biri olacağını zannetmiyorum ama? yine de bilemiyorum tabii, herşey beklenir bundan ve böylelerinden... akşam vedalaştıktan sonra bu film izliyordu, belki de kardeşiyle birlikte film izlediler bilmiyorum, belki başka görüşmesi oldu. Allah onun cezasını versin, zaten veriyor da anlamıyor bence...

Şekerim adamın niyeti bozuk.
2 aylık ilişki için istekleri hiç normal değil.
Arkana bakmadan kaç diyorum.

Ne yazık ki yanılıyorsunuz... Benim hiç işim yok mu da burada konu açıp,
hem kendi vaktimi hem de buradaki değerli insanların vaktini çalayım?
Çok önyargılsınız bence, bu da benim hissim.

doğruluğu nedir bilmem ama sadece bir his.
şahısda konuda fake......

Kesinlikle... daha ilk aylardan annesine bahsetmesi, evlenmek istemesi,
kullandığı hitaplar ve iğrenç istekleri! hepsi niyetinin bozuk olduğunu gösteriyor.
ben aşk-meşk işlerinde bilgisizim, şuana kadar 2 tane erkek arkadaşım oldu.
İlki de yalanlarını ve ihanetini yakaladım. Bu da malum...
Sorun bende mi anlamıyorum artık hiçbirşeyi...

Şekerim adamın niyeti bozuk.
2 aylık ilişki için istekleri hiç normal değil.
Arkana bakmadan kaç diyorum.

Yapma etme demek yetersiz kalır. Cevapların zaten yapmayacağın yönünde.
Yapacağına da ihtimal vermiyorum. Onu bunu boşver de kurtuldun mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…