- Konu Sahibi GuzellikYukuM
-
kusura bakma, kisa ve acisiz konusucam.bes para etmez bu adam.sakin söylediklerine inanip resim filan cekme.cok igrenc birsey.12 yildir evliyim.insan sevdigi kadini öyle kutsallastirir ki , inan sevgilinin yaptigi gibi degil yani.sanal olabilcek herseyden uzak dur.mert adam kalmadi galiba artik, nereye baksam adam kilikli birseyler var.bekarlarin isi cok zor.Allah iyilere cattirsin tüm kizlarimizi.(amin)
nerden tanıştınız ya bunla....?
ohhhaaaa hatta yuhhhhhhhhhhhhhhh daha 2 aylıkkennn adamınnn gercek yüzünü görmussun bence uzak olmasıda tam ısabet olmuss ..bırak allahaskınaaa seven erkek sevdıgının sacının telıne kıyamaz korkur sakınır bu nelerın derdıne düşmüşşşş...kaldıkı napacak o fotografıı kımıbılır!!!! belkıde aılene gösterırım dıe tehdıt edıp sana cınsel ılıskı teklıf edecekkkk..bunu yapan bunuda yapar bu neigrenclıktır yaa vala midem kalktıııı.....tertemız dunyanı böyle igrenclıklere alet etmee.bi bahane bulll kurtull bencee.senı kandırmasına ızın verme lütfenn gercekten cok sinirlendımmm bu ınsanımsı canlınınn hareketlerınee....nolur aklını basına al arkadasımmmm.....
Ben de cok sasirdim, hatta agzi oyle guzel laf yapiyor ki anlatamam. Kendimden bile suphe duydum resmen, cok mu cahilim, geride mi kaldim diye.
sakınnnn ha sakınnnnnnn direkk numarasını sil engelle gerekırse hattını degıstır bı bahane bullll bırakkk..yazık günahhh gencecık bır ınsansın allah kısmet ederse annede olacaksınnnn kirletme böyle ınsanlara kendını.....sanal seks modernlık degıldırrrr yada cıplak resımler vıdeolar cekmekkk bu barizz sapıklık sapkınlıktırr..allah akıl fıkır versınnn ....çok kızıyorum böle ıgrenc herıflere fırsat verennn kızlaraa senn o fırsatı verme canımmmm..bukadar degersızlestırme kendınııı....bırak kendı çöplugundee pisliklerıyle kalsınnn...yolun basında ögrenmıssınn hemdee....
ay uzak dur ne olur....
Sakın ama sakın sanal sekstir, fotoğraftır vs şeylere bulaşma.
Bu tarz mesaj atmasına dahi izin verme.
Bitir ilişkiyi.
Onları sen tehdit için yahut internete yaymak için kullanmayacağı ne malum..
Sizi tanıştıran arkadaş da nasıl bir arkadaş yahu arkandan iş çevirmediğine emin misin ?
Evet, yolun basinda ogrendim ve sizlerin sayesinde de tamamen acildi gozlerim. Allah razi olsun hepinizden... ayrilacagim ondan direkt... dunyada ne kotu insanlar var inanamiyorum, hicjira hickira aglamak istiyorum suan...
bence sakınn aglama sevınnnn yanıı bunu en basındann ögrendımmmm dıee canım allahın sevgılı kuluymussunnnn valaaa...allah kötü niyetliii canlıların şerrinden korusunnnn....kötü niyetli insan okadar çok kiii....senı senden baska kımsee koruyamazz böle ınsanlar nıyetlerını bellı ederler bak bellı etmıste zatennn...sen kendını koruyup fırsat vermezsn hıcbırsey yapamaz kımse sana....direkkk ayrıllll gitsinnn bu pisliktennn...toplumumuzda okadar igrencc erkeklerr ve kızlar var ki dicekbişey bulamıyorummm...allah korkusu olan bır ınsan evladıyla karsılasırsın ınsallahh....
Amin, insAllah! Alla kotulere firsat vermesin... bir de tam can alici noktadan vuruyorlar, ciddiyim. Seninle evlenmek istiyorum gibi...
zatennn evlılık lafınııı sakız ettılr degersızlestırdılerrr böleee yaratıklarr sakın kanma sakın..bir erkek senı sevıyorsa senı ıncıtmemek ıcın herseyı yapar kendı uzulur üzmezz...cocuklarımın annesı olacaksın dıo bırde yaptıgına bak bu nası bır celıskkı ayrıca laflaa herkes herkesee herseyı derrr sakınn ınanma hemen kım olursa olsunnn ölç tart biç...sen akıllı bır kızsınn farketmıssınn....
Kesinlikle kanmam ona artik, sevgisine inandirdi ama yalanmis... insan sevdigini o kefeye koymaz.
Dedikleriniz cok cok dogru, aynen ktiliyorum...
allah yolunu bahtını acık etsın tatlım ve en onemlısıııı iyi vicdanlı allah korkusu birini çıkarsın karsınaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?