Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of bilmiyorum söylediği çok mantıklı ama nedense sanki bahanesi oldu gibime geliyorHayret aklı başında bir adam helal olsun.
Bunu siz anlarsınız bahane edip etmediğini ama dediği şey mantıklı bana kalırsaOf bilmiyorum söylediği çok mantıklı ama nedense sanki bahanesi oldu gibime geliyor
Aslında bi problemimiz yok cinsellikle alakalı hatta çok çok iyi ben fazla abarttım sanırım yaBunu siz anlarsınız bahane edip etmediğini ama dediği şey mantıklı bana kalırsa
Arkadaşa katılıyorum. Canınız istediyse eliyle sizi tatmin etsin.Bulaşıcı bir şeyse gayet normal değil mi? Yani sevişmek uğruna neden sağlık riske atılsın ki gayet haklı. Farklı şekilde tatmin edebilirsiniz birbirinizi ya da en kötü iki oynaşır öpüşür koklaşırsınız
MMantıklı Bi çözüm teşekkür ederimBulaşıcı bir şeyse neşe normal değil mi? Yani sevişmek uğruna neden sağlık riskine atılsın ki haklı olarak. Farklı şekillerde tatmin olabilir misiniz birbirinizi ya da en kötü iki oyun oynarsanız koklaşırsınız
Evet teşekkür ederimArkadaşa bağlanır. Canınız istediyse sizi tatmin etsin.
Ya kondom benim canımı acıtıyor aslında o da öyle dedi ama o da bi zevk alamıyor onu kullanınca aslında çok da ağrım oluyor yapınca ama dediğiniz gibi kısa süren bişey değil mantarYani kondomla girince bulaşmaz ama belki kokudan vs rahatsız oluyor ya da canınızın yanmasından korkuyor ne kadar da biteceği belli değil ki
Neden tedavi görmüyorsunuzBen mantar enfeksiyonu oldum ve eşim ona bulaşıp tekrar bana bulaşmasından korkuduğu için ilişki istemiyormuş bi süre sizce bunu takmalımıyım söylediği aslında mantıklı ama bende yapmak istiyorum
Tedavi oluyorum 2 gün önce başladı prezervatif kullanamıyorumNeden tedavi görmüyorsunuz
Fitil verir doktor, max 1 hafta sonra kurtulursunuz.
Hatta bazı durumlarda eşli tedavi veriyorlar
Ya da prezervatif kullanmayı düşünmedi mi
Zaten tedavi aşamasında ilişki olmaması gerek. Artık sonrasında eşinizle konuşursunuzTedavi oluyorum 2 gün önce başladı prezervatif kullanamıyorum
Benim de eskiden çok oluyordu.hatta şöyle rahat bir 7,8 sene bu şekilde geçmiştir.dünya kadar ilaç kullandım, denemediğim bitkisel ilaç kalmadı.bana misin demedi.sonra ne olduysa kendi kendine geçti son zamanlarda.tuhaf.mantarsiz olmak çok güzel bir duyguymuş.ben normali o sanmaya başlamıştım hatta.şimdi ne güzel akarı, kokarım yok.miss missbenim arkadasimin da mantar ve genital enfeksiyon problemi var, hastaneye eslik ettigim icin biliyorum. onda da doktor sık tekrarladigi icin esli tedavi istemis - esi kabul etmemis, bende bir sey yok demis. doktor temizlik onermis, arkadasim fazla titizdir. ama kocasi hic dikkat etmiyormus temizligine. sonuc olarak sizin kocaniz gibi uzak da durmayinca devamli adamdan kadina geçe geçe kadın yilin kac ayini mantarli gecirir oldu.
esiniz en dogrusunu yapıyor. sarilip uyuyun, gecjnce yine baslarsiniz.
erkeklere bir sey yapmıyor genelde bu hastaliklar - kadinlarin anasini aglatiyor. o istese sizin yapmamaniz lazim
Niye bahane etsin. Ben de eşim de böyle konularda titiziz.Tiksinirsin her şeyden önce. Aklı başında hiç bir erkek kadın eşinde cinsel bir rahatsızlık olduğunu bilerek ilişkiye girmez. İleri vakalar yumurtalıkları bile etkiliyor. Adetliyken nasıl birliktelik olmuyorsak böyle bulaşıcı, enfeksiyon içeren rahatsızlıklarda da birliktelik olmamalı.Ben mantar enfeksiyonu oldum ve eşim ona bulaşıp tekrar bana bulaşmasından korkuduğu için ilişki istemiyormuş bi süre sizce bunu takmalımıyım söylediği aslında mantıklı ama bende yapmak istiyorum