Takılmalik ilişki istemediğimi söyledim.O da son görüştüğü kişi onla sadece takılmalik düşündüğü için terk ettiğini söyledi.İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
"arkadasim yok, herkes 'sen olgun degilsin' diye disliyor" seklinde konu acmistin.
simdi anliyorum arkadaslarini.
hem olgun degilsin, hem de safsin.
eski iliskin de uzak mesafeydi, gelip senle sevişip gidip annesiyle görücü görücü geziyordu, en son birini bulmustu.
o adamdan 12 subatta ayrilmistin, bugun 22 subat konu açmışsın biriyel ilk bulusmada yakınlaştık bilmemne
sence bu normal bir sey mi?
hayatinda bir erkek olmak zorunda mi?
bu adam seni hic caba harcamadan görüşüp iliski yasadigi biri olarak görüyor
İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
hee yok. "evet öyle yapacağım, bipim kalktikca arayacagim sonra engelleyecegim" diyecekti. neden safsin bu kadar? mental sorunlarin varsa yaz da ona gore daha anlayisli mesajlar atalim.
Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.
bu dedigi doğru. ama su acidan yanlis- ilk bulusmada ustune atlayan - seks yoksa bulusma da yok diyen adamla bir bagin olmaz.
biz de sevisiyoruz ama böyle degil. ortada bir caba, bir ozen, romantizm falan oluyor . sizinki iliski bile degil saf kizi kandırmak.
istedigin iliski sadece seksse baglanmadan yap gec. istedigin gercek bir iliskiyse böyle sacma sapan durumlara kendini sokma