• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustuğum çocuk hemen cinsellik istiyor

1 kez buluştuk buluşmada arabaya geçmiştik.Baya ileriye gittik ve yapsak mk dedi hayır dedim o da anlayışla karşıladı.Mesajlarda bundan sonraki buluşmaların hepsi kafede olsun ilişkiye girmediğimiz sürece öpüşme gibi şeyler istemiyorum kötü etkiliyor dedi.İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey seks dedi ve onsuz ilişki istemediğini söyledi.Seks yapmıyorsak hiçbir türlü yakınlaşmayalım dedi.Bugun buluşcaktık işler yoğun geç çıktım dedi sonra bir süre buluşmak istemiyorum sen seks istemediğin içinde bende de sana karşı biraz kaçınıyorum dedi.Cinselliği zamana bırakalım dedim o da bir süre bulusmayalim buluşmalar ilerde olsun dedi.Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.Buluşmada bi ara yakınlaştığımızda geri çekildi bende yanlış anlayınca özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam dedi.Sizce çocuk iyi niyetli olabilir mj
sen mi ayrılırsın ben mi söyleyeyim… çocuğun tek amacı cinsellik çok bariz. iyi niyetli falan da değil. cinsellik yaşayabileceği bir kız bulsa seni direkt bırakır bu arada. gerçekten seven ve bir şeyler olsun isteyen adam bırak bunları demeyi ilk günden konusunu açmaz ve ilk buluşmayı arabada geçirmez.

Niyetini görmek istiyorsanız ikimizin de ihtiyaçları var fb mi olsak deyin. Görürsünüz iyi niyeti cevabında
Bu konuda çelişkili konuşuyor.Onceki ilişkilerini fb ile yapmış bir yandan da ciddi ilişki önemli diyor.Seks dışında başka bir şey yapmak istemiyor musun dedim o da oyke istesem her gün yanına gelirdim sana zaman vermezdin dedi .Bir çeşit manipülasyonu kullaniyor

Geçen hafta birisiyle tanıştım sosyal medyadan 1-2 gün konuştuk.Geçmiş ilişkisinden yaşadığı cinsellik deneyiminden bahsetmeye başladı. Bu beni ilgilendirmez bana neden anlatıyorsunki dedim. Sonra bana arabam var cam filmli dışardan görünmüyor, yanına gelmek isterim seni çok merak ediyorum , oral seks yapalım mı diye sordu. Ben de görüşmek istemiyorum ilk haftadan cinsellik konuşup ilişkiye girmek bana saçma geliyor, ben ciddi ilişki düşünen birisiyim. Cinsel ilişki yaşarsam da gerçekten sevdiğim ,belli bir süre tanıdığım birisiyle yaparım ayrıca arabada değil daha güvenli bir yerde olur bu dedim. Duygusuz seks hiç bana göre değil.
Ben de duygusal seks istemem kadınların çoğu sadece fiziksel olarak yaklaşmıyor o tür konulara.

Bana kendisi sordu ilişki yaşamadım seks istemiyorum dedim o da kusura bakma istediğimiz şeyler sende yok dedi bende takipten çiktim .Sonra hemen çıkardın mi önce bi kahve içseydik dedi sonra söyledim daha önce yaşadığımı
bu kizlari aileleri nasil büyütüyor ya, karanlık odada eldivenle mi besliyorlar?
internetten ekleyen adam bakire misin diyor, evet diyince "aradığım sey sende yok" diyor. sonra mesaj atip kahve içelim diyor siz de zaten bakire değilim diyince kahve bahanesine bulusuyorsunuz, arabada sizi elliyor. sevismeyeceksek (ki sevişmek bambaska bir eylem, bununkisi baska Türk bir işmek) görüşmeyelim diyor.
hala da akliniz kalmis, iyi niyetli olabilir mi diyorsunuz.
pes

Bu konuda çelişkili konuşuyor.Onceki ilişkilerini fb ile yapmış bir yandan da ciddi ilişki önemli diyor.Seks dışında başka bir şey yapmak istemiyor musun dedim o da oyke istesem her gün yanına gelirdim sana zaman vermezdin dedi .Bir çeşit manipülasyonu kullaniyor
Çok tuhafsınız bunlara inanan var mı hala ya? Kaç yaşındasınız sahiden? Çelişkili konuşmuyor sizi kandırıyor. Açıkça evet tek amacım sex mi desin tabi role girecek. O iyi niyetli değil kesinlikle ama siz çok safsınız.

Back