• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu yemek takımı ve çatal bıçak takımı nasıl?

ysmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
33
0
36
İstanbul
Bu yemek takımı ve çatal bıçak takımını beğendim ama sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce nasıl? $catalbicak2.webp$634557707136233047.webpEki Görüntüle 446222

Çok zarif ve kibar ama sanki biraz fazla sade :61:

her şeyin sadesini sevdiğim için bayıldım. ilerde bende böyle bişey alırım heralde.

canim guzel ama mesela benim icin cok sade :)
burasi cok faydali gercekten birbirimizin fikrini aliyoruz yardimci oluyoruz ama mesela bu durumda benim fikrim bu: Aaa bu takim harika, kesinlikle benim olmali! demedigim surece almam o takimi
sanki sen cok begenmemissin gibi geldi bana ama yinede bilmiyorum yanilmista olabilirim (:
ama eger sadelikten yanaysan tam sana gore :)

ikisininde markası bernardo yemek takımı böyle sade duruyor ama internet sitesinde göstermişler çok şık bir takım çok dallı çicekli şeyleri sevmiyorum o yüzden bu bana güzel geldi

Eklentiler

• $hiruni1.webp
    $hiruni1.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $hiruni3.webp
    $hiruni3.webp
    31 KB · Görüntüleme: 100
Ben yemek takımına bayıldım canım yanlış olmasın,yorumum çatal bıçak takımı içindi. ama yinede sen kullanacaksın beğendiysen iyi günlerde kullanman dileğiyle :54:

Saol canım ya zaten bernardodan neye baksam gerçkten hoş hoşuma gidiyor. Kullanışlımı kalitelimi bilmiyorum ama bütün takımlar çok zarif

Back
X