• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sızce bu yemek odalarından hangısı hos :)

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Gecengul nısanlımla ıstıkbale mobılya bakmaya gıttık ıkı takım hosuma gıttı bırı daha fazla hosuma gıttı ama bı fıkır alsam daha ıyı olucak fıkırlerınızı soylersenız sevırım sımdıden tesekkurler :16: :69:

Eklentiler

• $karizma-yemek-odasi.webp
    $karizma-yemek-odasi.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $plaza_ymk_1b.webp
    $plaza_ymk_1b.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 110
bence biraz daha bak canım. eminim fiyatlartı da epeyce vardır. ama seçim yapmam gerekirse 1. takım. ama camlardaki süsler olmamalı.2. olanın büfesi hantal duruyor. 1. takım daha şık

bence karizma yemek odası daha güzel,
ama boyutlarını küçültmüşsün onun için bulanık çıktı canım

mrhba cnm bence bunlar biraz ağır daha spor düşüne bilirsin mesela öteki sayfada iki arkadaş resim koymuş onlar daha güzel ama yine senin seçimin sen sordun ben cvp verdim :)

Bence 2.'si yani plazma daha iyi. Yalnız bence yemek sandalyelerin böyle kumaş kaplı koltuk gibi olmamalı, hoş durmuyor. Bu benim fikrim tabi, zevkler ve renkler tartışılmaz.

birincisi bence çok göz yorucu ikinciside bana göre rengi hoş değil ben siyah mobilya sevenlerdenim tabii herkesin zevki farklı ama biraz daha dolaşsan iyi olur belki çok daha güzel modeller bulucaksın bu işler aceleye gelmez...

biraz fazla klasikler işlemeli falan camları bence gez dolaş çok daha iyilerini bulursun.konsolda özellikle camlı ve aynalı olanları pek hoş gelmiyor gözüme.benimde ihtiyacım var yemek odasına ama ben yalnızca yemek masası ve konsola bakcam keisnlikle gümüşlük falan istemiyorum.tv sehbası olarak da siyah cam tv sehbaları var çekmeceli onlardan alcam çok daha ucuz olcak haftada bir cam sille sil ohh yeni gibi.konsolda kesinlikle aynasız olmalı vede önünde cam filan olmamalı.yeni konsollar var sürgülü açılan kapakları çok modern duruyor.modern derken de uzay çağından fırlamış gibi değil yani.göz yormıcak gibi yinede gezmende dolaşmanda yarar var koltuklarında çok önemli tabi uyum açısından

2.sinin rengide modelide çok hoş ve sıkılmıcağın bi model canım.İyi gnlerde kullanın

karizma yemek odası çok şık bir salon takımı diğeri daha sade bir takım ben olsam karizma yı seçerdim :130:

Back
X