Yatak Odası Dekorasyonu sizce bu yatak odası nasıl :)

yakaşık 7 yıldır koyu renk yatak odası kullandım bu sene beyaza boyattım yatak odamı inan bana o kadar iyiki için açılıyor koyu renk bir daha asla almam hem çok toz tutuyor hem de insanın içini karartıyor.beyaz da sanki rüyadasın gibi canlı canlı uyanıyor sun.Ama tercih senin canım içine sinen bir şey al.

denizcim eviniz olsun yine bakarsınız ölcülerine.

bilmiyorum hatırlıyor musun bende yatasın aldım ceyiz sayfamda var. biz ölctügümüz hesapladıgımız halde eve gelince sanki cok yer kaplamıs gibi geldi bana

elimizde mezüre dolanıyorduk bir ara yatak genişliği su kadar komidin su kadar diye

--

Rabbim evinizi tutmayı ,gönlüne sinen esyaları almayı ve onları huzurla kullanmayı nasip etsin.

size katılıyorum beyaz yada soft renkler hoş oluyor siyah çok toz oluyor bende toz almakdan nefret ederim

bu yatak odası güzel de, evin bu kadar büyükse al
sonra eşyalar tıkış pıkış olur, aldığın şey hoşuna gitmez.

hiç sevmem eşya kalabalığını
ah büyük bi evim olur inşallah da geniş geniş otururum

sen hele bir doğur ev belki bebeğin kısmeti ıolarak gelir conem
bulantı varmı bulantı ??

tatlım senin mobilyalarına bakmıştım aldıklarını eklediğini görmüştüm salon takımın falanda çok hoş çok zevkli seçimler olmuş güle güle kullanmak nasip olur inş evet ev tutulmadan almak istemiyorum bende inş büyük bir ev olur gönül rahatlağıyla döşerim

bunada bayıldımmmmmm

denizcim buda tam senlik hayatım

Eki Görüntüle 567977

çoookk güzel ama ben öyle devasal akvuryum varken uyuyamam heran kırılıcakta üzerimize balıklar gelicek diye

Bayıldım begendiğiniz modele sade şık renk tonu harika zevkli bir seçim hiç karşıma çıkmamıştı bu model artık benim aklımdada yer etti izninle :109:
tabi tatlım beğenmene çok sevindim fikir olmasınada senin için

inşallaahh hepimiz büyük evlerde ferah ferah otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…