Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şu küvete ne dersiniz ??? Eki Görüntüle 567965
waaaowww derimmmm yok böyle bişi yaaa bayıldımm
ALLAH derimm![]()
pudrişim süper demiii egoztik egzotik dekorasyonmuş bu gerçek manzara deeel![]()
bu modelde hoşuma gitmişti gördüğümde ama daha sonra ilk eklediğimi görünce bunun pabucunu dama atmıştım
Eki Görüntüle 567966
yakaşık 7 yıldır koyu renk yatak odası kullandım bu sene beyaza boyattım yatak odamı inan bana o kadar iyiki için açılıyor koyu renk bir daha asla almam hem çok toz tutuyor hem de insanın içini karartıyor.beyaz da sanki rüyadasın gibi canlı canlı uyanıyor sun.Ama tercih senin canım içine sinen bir şey al.
böyle manzaraya dekorasyona can kurban![]()
![]()
![]()
kızlar aslında değişik bir yatak odası olsun istiyorum bu doğtaş ın özel tasarım modeliymiş sizce nasıl fikirlerinizi alıyım
Eki Görüntüle 567896 Eki Görüntüle 567897 Eki Görüntüle 567898
bu yatak odası güzel de, evin bu kadar büyükse al
sonra eşyalar tıkış pıkış olur, aldığın şey hoşuna gitmez.
hiç sevmem eşya kalabalığını
ah büyük bi evim olur inşallah da geniş geniş otururum![]()
sen hele bir doğur ev belki bebeğin kısmeti ıolarak gelir conem
bulantı varmı bulantı ??
kısmet conem:)
bulantı arada oluyo, kusma yok
denizcim eviniz olsun yine bakarsınız ölcülerine.
bilmiyorum hatırlıyor musun bende yatasın aldım ceyiz sayfamda var. biz ölctügümüz hesapladıgımız halde eve gelince sanki cok yer kaplamıs gibi geldi bana
elimizde mezüre dolanıyorduk bir ara yatak genişliği su kadar komidin su kadar diye
--
Rabbim evinizi tutmayı ,gönlüne sinen esyaları almayı ve onları huzurla kullanmayı nasip etsin.![]()
![]()
tabi tatlım beğenmene çok sevindim fikir olmasınada senin içinBayıldım begendiğiniz modele sade şık renk tonu harika zevkli bir seçim hiç karşıma çıkmamıştı bu model artık benim aklımdada yer etti izninle :109:
bu yatak odası güzel de, evin bu kadar büyükse al
sonra eşyalar tıkış pıkış olur, aldığın şey hoşuna gitmez.
hiç sevmem eşya kalabalığını
ah büyük bi evim olur inşallah da geniş geniş otururum![]()
tatlım senin mobilyalarına bakmıştım aldıklarını eklediğini görmüştüm salon takımın falanda çok hoş çok zevkli seçimler olmuş güle güle kullanmak nasip olur inşevet ev tutulmadan almak istemiyorum bende inş büyük bir ev olur gönül rahatlağıyla döşerim
çoookk güzel ama ben öyle devasal akvuryum varken uyuyamam heran kırılıcakta üzerimize balıklar gelicek diye
hahhahaha ben balıklardan korkmamda sudan boğulurum diye korkarımdaaaaaa deniz bir ben kendimi bilirdim bu konuda en kötüyü düşünen
sen benden vahimmişsin tatlım![]()
oh ohhh ben kız hissediyorum bebeği conem
![]()
sizin kız diyen ağzınızı yerim ben
hadi bakalım inşallah![]()