Arkadaşım sen de bebetime ile mi yaptın? Benim kasıklarımda batma var yine ben çok ümitlenmek de istemiyorum.Hamilesin kesin hayırlı olsun bende bugün test yaptım silik çizginin s ai yokdu
Sabah idrariyla yapmadım bir de ben bunu çok bir şey fark ediyor mu acaba?Var gibi ama bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Tekrar yaparsın daha koyuysa kan testine gidersin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.
Sabah idrarıyla yap canım bir dahakini farkediyor benceSabah idrariyla yapmadım bir de ben bunu çok bir şey fark ediyor mu acaba?
Hayırlı olsun:))Merhaba kızlar, bugün bat'ım 2 gün gecikti. Bat günümde test yaptım fotoğrafını eklediğim testten farklı olarak çok daha silik bir çizgi çıktı. Bugün yaptığımdaysa ilk anda daha silikti sonradan belirginlesti. Testi bebetime ile yaptım, bu testle alakalı çok fazla olumsuz yorum var diye konuyu açtım. Teste güvenip kan tahliline gidip de üzülmek istemiyorum. Yaşadığım yerde başka bir marka test satılmadığı için kıyaslama da yapamıyorum. Var mı benzeri durum yaşayan, bu marka testle sonucu doğru çıkan? Eki Görüntüle 1829285
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Poztf gormuyo kan testn de sonuc ne cnm hayrlı olsnKizlar bugun predictor bulup testi yeniledim. Hem bebetime, hem de predictor ile yaptim. Sonuc fotografta. Kan testimin sonucu da yarin cikacak. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Canim biz keseyi de gördük şükürler olsun Rabbime. Sonuç pozitif.Poztf gormuyo kan testn de sonuc ne cnm hayrlı olsn
Cok sevndm cnm darısı bsımıza ayy kendmmş gbi sevndm Allah sag salim kucagına aaldrsn artk bizede dua et:)Canim biz keseyi de gördük şükürler olsun Rabbime. Sonuç pozitif.
Cok sevndm cnm darısı bsımıza ayy kendmmş gbi sevndm Allah sag salim kucagına aaldrsn artk bizede dua et:)
Cnm gecenlerde bende yaptm poztf cktı 2 cizgi aynı anda belirdi kan verdm negatfti moralm cok bozuldu yenile testi duruma gore kan ver derimEki Görüntüle 1858159 Kızlar adetimden 1 gün geçti dün test yaptım dayanamayıp pozitif gibi sonuç fakat doktora gitmeye korkuyorum çünkü ilki düşük oldu 4 haftalıkken yine aynı olmasından korkuyorum keseyi ya göremezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?