• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu test pozitif midir?

cordeliac

Benim minik keseli sıçanım. <3
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
2.688
3.866
83
Merhaba kızlar, bugün bat'ım 2 gün gecikti. ilk anda daha silikti sonradan belirginlesti. Testi bebetime ile yaptım, bu testle alakalı çok fazla olumsuz yorum var diye konuyu açtım. Teste güvenip kan tahliline gidip de üzülmek istemiyorum. Yaşadığım yerde başka bir marka test satılmadığı için kıyaslama da yapamıyorum. Var mı benzeri durum yaşayan, bu marka testle sonucu doğru çıkan? Eki Görüntüle 1829285

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMAG1254.jpg
    IMAG1254.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 311
  • IMAG1255_1.jpg
    IMAG1255_1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 277
Son düzenleme:
Var gibi ama bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. Tekrar yaparsın daha koyuysa kan testine gidersin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.

Merhaba kızlar, bugün bat'ım 2 gün gecikti. Bat günümde test yaptım fotoğrafını eklediğim testten farklı olarak çok daha silik bir çizgi çıktı. Bugün yaptığımdaysa ilk anda daha silikti sonradan belirginlesti. Testi bebetime ile yaptım, bu testle alakalı çok fazla olumsuz yorum var diye konuyu açtım. Teste güvenip kan tahliline gidip de üzülmek istemiyorum. Yaşadığım yerde başka bir marka test satılmadığı için kıyaslama da yapamıyorum. Var mı benzeri durum yaşayan, bu marka testle sonucu doğru çıkan? Eki Görüntüle 1829285

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı olsun:))

Kizlar bugun predictor bulup testi yeniledim. Hem bebetime, hem de predictor ile yaptim. Sonuc fotografta. Kan testimin sonucu da yarin cikacak. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Eklentiler

• IMG-20160510-WA0003.jpeg
    IMG-20160510-WA0003.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 248
Kizlar bugun predictor bulup testi yeniledim. Hem bebetime, hem de predictor ile yaptim. Sonuc fotografta. Kan testimin sonucu da yarin cikacak. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Poztf gormuyo kan testn de sonuc ne cnm hayrlı olsn

image.jpeg
Kızlar adetimden 1 gün geçti dün test yaptım dayanamayıp pozitif gibi sonuç fakat doktora gitmeye korkuyorum çünkü ilki düşük oldu 4 haftalıkken yine aynı olmasından korkuyorum keseyi ya göremezsem

Eki Görüntüle 1858159 Kızlar adetimden 1 gün geçti dün test yaptım dayanamayıp pozitif gibi sonuç fakat doktora gitmeye korkuyorum çünkü ilki düşük oldu 4 haftalıkken yine aynı olmasından korkuyorum keseyi ya göremezsem
Cnm gecenlerde bende yaptm poztf cktı 2 cizgi aynı anda belirdi kan verdm negatfti moralm cok bozuldu yenile testi duruma gore kan ver derim

Back