Saç Kesim Şekilleri Sizce bu sac sekli nasil ? ( Resimli )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ela1998

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
249
1
116
Almanya
Sacimi kestirmeyi düsünüyorum.

Sizce bu sac sekli nasil ? Saci ince telli olanlara yakisirmi bu benim sacim az ve ince. =( ?

bence super gider
hem daha bakimli durur hem de daha canli eger saclarin azsa
bu ara arkadaslarimin cogu bu sekilde kestirmis cok yakisiyor
karar verirsen eger, umarim sana da cok yakisir

Yorumun icin tesekkür ederim :).
Insallah yakisir zaten baski bi model bulamadim en güzel yine bu =(.

yüz şeklinede bağlı bence bu saç modeli genelde biraz sivri yüzlü olanlara gidiyor bence.

Benim yüz seklim biraz sivri :)

sıvrı derken cenenız mı sıvrı bıraz o zman da olur bence ama bence kısa sac uzun sactan daha zahmetlı her gun bakım gerektırıyo ona gore karar verın bence ben mesela her gun duzlestırmeyı bırak pek sevmem ole haftada bır duzlstırırım

Evet cenem sivri :)
Ya bende cok istiyorum sacimi uzatmayi ama ince ve az olduklari icin güzel durmuyor maalesef =(

Evet cenem sivri :)
Ya bende cok istiyorum sacimi uzatmayi ama ince ve az olduklari icin güzel durmuyor maalesef =(

cogeltmak ıcın bıtkısel yontemlere basvur cnm sen de bı de sole dusun kısaltcan ya saclarını mesela sonra e tabı hergun bı bakım gerkeıyo duzlestırıcı veya masa falan kullancan sacların daha kotu olcak sacların upuzun olursa asıl o zaman cokmus gıbı gozukur alırsın saclarını ıkı yanına upuzun olunca daha cokk durur

kesinlikle kestir caınm.yanlış anlama ama eğer incecik ve kafana yapışık gibi duran saçların varsa hiiiçç düşünme.zaten bu kesim kalın telli yada gür saçlarda kesinlikle olmaz.o saç şişerde şişer çünkü.modeldeki gibi durmaz.saçlarını kestir ve düzleştirici değil fön makinesi kullan.bi arkadaş üstleri daha kısa kes demiş kesinlikle doğru.çünkü kısaldıkça hacim kazanır saç.aşağı çeken bişey olmadığı için. fırçayla yuvarlar gibi fön çek bitti gitti.SUPER OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…