Sizce bu psikolojik bir sorun mu ?

psikolojik destek tabiiki al çünkü güzelliğinin farkına başka türlü varamıcaksın :)
23 yaşında benimde ne okul bitmişti ne iş ne de evliydim... hepsi zamanı gelince olack

evet psikolojik bir sorun. yardım alın.size söyliyim eğer bu kuruntularla devam ederseniz korktuğunuz başınıza gelir. gelecek herkes için belirsiz. yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. şu an yapmanız gerekenlere odaklanın. gelecek kaygısıyla bugun yapmanız gerekenleri yapamayacaksınız ve herşey daha kötü olacak.

Huzur evini huzurlu yuvam için biriktirmek olarak algıladım.. bence yanlış anladığım daha uygun daha güzel bir seçim olmaz mi

Kendini beğenmişlik değil güzel bir motive yöntemiymiş deniycem mutlaka teşekkür ederim

Öyle gerçekten geleceği düşünmekten bugünü yaşayamıyorum

Yaşın 22 ve demişsin ki bu zamana kadar kimse olmadıysa bundan sonrada olmaz .

12 - 13 yaşında mı birilerinin seni bulmasını bekliyordun ?

Ya da 17 18 yaşında mı ? Ne yapıcaktın lise aşkınla ergen evliliği mi yapıcaktın sonra kucağında bir çocukla hop baba evinde sürün .

Şaka mı ne huzur evi öldün kendini gömdün resmen . Yaşlanacağının ne garantisi var ki hem ?

Tüm arkadaşlarım evli şuan benimle yaşıt olanlar hatta benden küçükler bile liseden bahsetmiyorum 3-4 sene oldu hemen hemen liseden mezun olalı arkadaşlarımı birçok beğenen oldu çoğu evlendi evlenmeyenlerinde sevgilileri var ama beni kimse beğenmedi bu yüzden diyorum bundan sonra beğenmezler dememin sebebide herkes beğenilirken benim bir tane bile beğenenimin olmaması

Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

diye bir söz okumuştum . Belki senin olayında budur

Yahu 23 yaşında bırak evlenmeyi düşünmeyi hala çimlerde yuvarlanıp pamuk şeker yiyordum.
Evlilik ödül değildir. Evlilik bir mutluluk patlaması, aşk ile geçen seneler değildir. Evlenmekten çok daha güzel şeyler var bu hayatta.
Ama maden para biriktircem diyorsun bence çok iyi fikir.
Biriktir paranı çattır çattır eze eze gez toz dünyayı, Türkiye'yi.
Ye iç, gez, tiyatroya git, etkinliklere, festivallere katıl, müze gez, konsere git, giyin, kuşan hayatını yaşa be!
Sen etrafına neşe, mutluluk, kültür, görgü saçarsan böyle adam da gelir seni bulur zaten.
Öteki türlü bi adamın yolunu mu gözlücen genç yaşta.
Az özgüven ya!
Bu arada da çil dünyanın en güzel şeyi olabilir.
Millet kalemle sahte çil yapıyor, lazerle bilmem neyle dövme yaptırıyor.
Sen neden bahsediyon acaba...

ılerı derecede kaygı bozuklugu...kendine daha fazla zarar vermeden dogru psıkologa.

Beğenilmemeyi çillere bağlıyorum o yüzden sanırım

ötenazi isteseydin ablacığım? :)

yahu ne bu karamsarlık, şimdiden 100 yaşındaki yaşlılarla kendini bir yere kapama planları mı yapıyorsun? varsayalım hiç evlenmeyeceksin, kararacak mı bütün hayatın? çalış, biriktir paranı, tatile çık, yeni bir dil öğren, ülke değiştir, farklı kültürleri tanı, mutfaklarını öğren, spor yap, at bin, tenis oyna, denize gir hayatını yaşa yahu.. 23 yaş bir daha mı gelecek? zaten sen kendini rahat bırakıp vizyonunu genişlettikçe ne sen çillerini göreceksin ne de başkası seni fiziğinle değerlendirecek.. silkelen kendine gel hayat gidiyor harcama kendini böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…