Ya bu yaşta bu ne karamsarlıkablalarım ve kardeşlerim ben bu konuya benzer daha öncede konu açtım lütfen hemen herkes tepki göstermesin bu defa çillerimle ilgili bi konu değil 23 yaşındayım ama bende ciddi anlamda bir gelecek kaygısı oluştu okulum 1 sene uzadı işe giremiyorum o yüzden ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum kimse bu zamana kadar beni beğenmedi ve bundan sonrada beğeneceklerini düşünmüyorum daha önce konumu görüpte yazan arkadaşlar lütfen tepki göstermesin sadece çillerim var diye değil böyle bi kaygı oluştu bende işe girip para biriktiririm huzur evi için diyorum huzur evlerini araştırıyorum yani düşünün yanlız kalacağımı düşündüğüm için daha bu yaşta bu kadar ileriyi düşünmek psikolojik bir sorun mu sizce ? Psikolojik destek almam gerekir mi ?
Kız daha 23 yaşındasın...Bune hayat yorgunluğu.Bence silkelen ve böyle düşünme.Sadece güzel olan evlenmiyor.Ayrica evlenmesen nolacak hayatın sonumu?Nasip diye bisey var.Cok güzel olup bekar olan 35 40 yaslarinda arkadaslarim var.Sadece guzellik deil yani bu isler nasippp....ablalarım ve kardeşlerim ben bu konuya benzer daha öncede konu açtım lütfen hemen herkes tepki göstermesin bu defa çillerimle ilgili bi konu değil 23 yaşındayım ama bende ciddi anlamda bir gelecek kaygısı oluştu okulum 1 sene uzadı işe giremiyorum o yüzden ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum kimse bu zamana kadar beni beğenmedi ve bundan sonrada beğeneceklerini düşünmüyorum daha önce konumu görüpte yazan arkadaşlar lütfen tepki göstermesin sadece çillerim var diye değil böyle bi kaygı oluştu bende işe girip para biriktiririm huzur evi için diyorum huzur evlerini araştırıyorum yani düşünün yanlız kalacağımı düşündüğüm için daha bu yaşta bu kadar ileriyi düşünmek psikolojik bir sorun mu sizce ? Psikolojik destek almam gerekir mi ?
Ya bu yaşta bu ne karamsarlık
Hiç bir güzellik,senin o gençlik ışıltınla yarışamaz
Yüzündeki o ışıltı güneş gibi parlıyordur
Neden bu haldesin?
Evlenmek için zaten çok gençsin
Elbette sevip sevileceksin
Kız daha 23 yaşındasın...Bune hayat yorgunluğu.Bence silkelen ve böyle düşünme.Sadece güzel olan evlenmiyor.Ayrica evlenmesen nolacak hayatın sonumu?Nasip diye bisey var.Cok güzel olup bekar olan 35 40 yaslarinda arkadaslarim var.Sadece guzellik deil yani bu isler nasippp....
Tabiki sevileceksinEvlenmek için genç olduğumu biliyorum ama bende gelecek kaygısı var ya bu zamana kadar kimse beğenmedi bundan sonrada beğenmezlerse ya yalnız kalırsam diye umarım dediğiniz gibi olur bende sevilirim birgün teşekkürler yorumunuz için
Jareau
Kızz ben bile düşünmüyorum huzurevini sen bu yaşta bu ne karamsarlık.. Içim karardı mesajını okuyunca..
Neden hayatınin güzelliklerini görmezden geliyorsun?
Okulun 1 yıl uzasın ne olacak. Mezun oldugunda geri dönüşün olmayacak o sebeple keyfini çıkar.
Evlenemeyecekmişsin, nereden biliyorsun? Zaten olabildigince geç evlen hayatın keyfini çıkar.
Terapiden önce bakış açını degistirmeyi denemelisin. Bi laf vardır ya bardağın dolu tarafını görmek diye. Tam da bunu yapmayı dene biraz. Ha işin içinden çıkamazsan tabi ki git bi psikoloğa. Psikoloğa herkes gidebilir
Hadi kendini toparla biraz kendine gel.
Sevgiler..
Huzur evi cümlesini duyunca istemsizce güldüm :) Ben senin yaşında iken ki bende çok yaşlı değilim bu arada 2 yaş farkımız var, İSTANBUL'da gezmedik yer bırakmadım.Ben senin yerinde değilim ama olsa idim şuan kafamı toparlar yola güzel bir işe girmekle başlardım.Baştan belki iş bulamayabilirsin şahsen ben senin yaşlarında o kadar talihsizdim ki girdiğim işyerlerinde iş serüvenim 2 gün, 1 hafta bazen 1 ay sürüyordu.Vay efendim bana kimse kırıcı konuşamazmış eee canım oralar babanın evi değil kırıyorlar, yerin dibine sokuyorlar heh ne zaman deneyim kazandım saygı gördüm.Ailem hayatım boyu bir işte randuman sağlayamayacağıma inandı:)) Daha sonra güzel bir işim oldu, deneyim edindim. Bir ortamda nasıl konuşulur, ne konuşulmaz, nasıl giyinilir, nasıl oturulur nasıl kalkılır kendimi yetiştirdim.Kazandım,param oldu.Giydim, yedim, gezdim bildiğin hovarda bir hayatım oldu ama hiçbir zaman ya evlenemzsem kaygım olmadı ki kendime de çok güvenirim güzelliğime, kişiliğime, karakterime.. Kısacası hayatın tadını çıkarttım. Sen zaten hayatın yaşarken doğru insan seni biryerler de buluyor. Yani tatlım bu kaygıları bırak.Çillerin mi var sev onları benim de var ve çilsiz bir hiçim diyorum.Onlar beni ben yapıyor.Kendine güven, yarınlara umutla bak, güzel bir işin olsun.Kendini yetiştir büyü evlenmek için de acele etme:) Bunlar nasip kısmet. 40 yaşında hala evlenememiş akrabalarımız var onlar senin kadar umutsuz değil. Ben senin psikolojik problemin olduğunu düşünmüyorum sadece büyümemişsin önüne çıkan aksilikler kanadını kırmış uçamamışsın. Tavsiyelerimi dikkate al bence.
Allah iyiliğini versin güldürdün beni akşam akşam dünyalar yakışıklısı bir kaynım var kardeşim de diyebilirim hep der yenge çilsiz kadın eksik geliyor gözüme be diye sık sık duymuşumdur haberin olsun çiller hakkında erkek yorumu ile ilgili bil istedimablalarım ve kardeşlerim ben bu konuya benzer daha öncede konu açtım lütfen hemen herkes tepki göstermesin bu defa çillerimle ilgili bi konu değil 23 yaşındayım ama bende ciddi anlamda bir gelecek kaygısı oluştu okulum 1 sene uzadı işe giremiyorum o yüzden ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum kimse bu zamana kadar beni beğenmedi ve bundan sonrada beğeneceklerini düşünmüyorum daha önce konumu görüpte yazan arkadaşlar lütfen tepki göstermesin sadece çillerim var diye değil böyle bi kaygı oluştu bende işe girip para biriktiririm huzur evi için diyorum huzur evlerini araştırıyorum yani düşünün yanlız kalacağımı düşündüğüm için daha bu yaşta bu kadar ileriyi düşünmek psikolojik bir sorun mu sizce ? Psikolojik destek almam gerekir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?