Sizce Bu Portmantoluk Nasıl??

bence güzel hatta tamistediğim gibi sürgülü kapılı ve küçük benimyerim dar ve oraya göre bi portmanto bulamadım sen nerden buldun bunu

hepsi burada sitesinden buldum
ama hiç netten büyük bi eşya almamışdım
benimde yerim dar

Bence gayet güzel ve kullanışlı görünüyor....
En önemli olan da kullanışlı olması...

Çok hoş gözüküyor ve kullanışlı olduğunu tahmin ediyorum.
Bazıları açık duruyor montlar üst üste asılınca pek hoş görüntü olmuyor.
Almayı düşünüyorsan kaçırma bence gamyoncuiremsu

bende kullanışlı görüyorum ama ayakkabıların üst üst konması görüntü olarak nasıl olurki yada en üste uzanmak zor olurmu ki?

en üstü geçmş mevsimin ayakkabılarını koyarsın hep böylece o uzanma problemini ortadan kaldırırsın.
bence güzel ama mont asmaya yeri biraz küçük geldi bana sanki..
misafirin geldiğinde tam kaldırır mı bilemem..

bir de bence iki tarafında da kapak olan portmantolardan ziyade montların olduğu yer açık da olan portmantolar daha da güzel.
bu detay dışında gayet kullanışlı gibi duruyor.

annemde de buna benzer bişi var askı tarafında yer kısmındaki yok yani orası düz gayet kullanışlı arkadaşım
güzel seçim :nazar:

biraz küçük sanki bizdede var aynısı biraz zorlanıyoruz sığdırmkata ama fazla ayakkabım yok diyorsan rahat kullanırsın

pek misafirim gelmiyor
bize yeter diye düşünüyorum va paltoların asılacagı yer açıkta olursa yajında mutfak var ne kadarda aspiretörü kullansamda içeri koku gidiyor
küçük olmasıda 2 kişiyiz ilerde nasıl olur bilmem
rayları hoşuma gitti yatak odamda raylı açık renk
pek olumsuz yorum olmadıgına göre almak mantıklı
saolun arkadaşlar :)))

Cnm bu modeller gayet kullanışlı.Ablamlarda ve yakın bir arkadaşımın evinde var.Bizde alacaktık ama paramız yetmedi.Tepehome da falan var cnm bunlar

Sürgü kapaklı olması yer açısından tasarruf sağlar fakat palto asılacak yer gardroplardaki gibi içinden bir boru geçicek şekilde yaptırıp askı ile asarsan hem paltolar kırışmamış olur hemde bir sürü palto,mont vs. asabilirsin bence..

bende portmanto almayı düşünüyorum..ama canım benim fikrimce bu model gardrobu andırıyor ..daha değişik bir model olabilira.s.

Bir yakınımızda aynısından var.çok hoş ve kulllanışlı.
iyi seçim... :kahve:

Askı yeri banada çok küçük geldi, misafirin felan geldiğinde zor olur. Onun dışında çok kullanışlı görünüyor.

X