- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ya inşallah görünür ultrason dabana da değerime bakıp erken döllenmiş dedi. reglden 3 gün önce 306 çıkmıştı değerim. uygulamada 5+3 gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah görünür ultrason dabana da değerime bakıp erken döllenmiş dedi. reglden 3 gün önce 306 çıkmıştı değerim. uygulamada 5+3 gözüküyor
inşallah. o kadar korkuyorum ki dış gebelik veya kimyasal olacak diye. doktorum kimyasal olmaz artık değerin güzel arttı dedi. ama dış gebelik için bir sey söylemedi henüz çok endişeliyim sürekliYa inşallah görünür ultrason da
Aynen doğru olan da zaten artık 12 sini bekliycem biraz daha büyümüş olur hem o zamanaevet 6da kalp atışı bile duyuluyor çoğunlukta. bence de gec döllenme olmuştur. doktorlar direkt son regl tarihine göre söylüyor. benimki hiç söylemedi mesela ultrasonda bakarız kaç haftalık olduğuna dedi
İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşaallah çok sağlıklı bi şeklide geçer gebeliğininşallah. o kadar korkuyorum ki dış gebelik veya kimyasal olacak diye. doktorum kimyasal olmaz artık değerin güzel arttı dedi. ama dış gebelik için bir sey söylemedi henüz çok endişeliyim sürekli
ben de 10unda gidicem. esimin doğum gününde hediye almadım bile hastanede kalp atışını hediye olarak itelemeyi düsünüyorumAynen doğru olan da zaten artık 12 sini bekliycem biraz daha büyümüş olur hem o zamana
hepimizin inşallah Allah hepimize güzel, sağlıklı, enerjikli, mükemmel gebelikler yaşatsın inşallahİçini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşaallah çok sağlıklı bi şeklide geçer gebeliğin
Hahahaha çok mantıklı en güzel hediye zaten ondan güzeli olamazben de 10unda gidicem. esimin doğum gününde hediye almadım bile hastanede kalp atışını hediye olarak itelemeyi düsünüyorum
Çok aminhepimizin inşallah Allah hepimize güzel, sağlıklı, enerjikli, mükemmel gebelikler yaşatsın inşallah
Çok ama çok mutlu oldum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahKızlaar, hamileyiiimm.. şaka gibi. kaç aydır burda sizle, benimle aynı yoldan yürüyenlerle dertleştik, birbirimize bilgiler verdik, destek verdik, iyi geldik. o yüzden şimdi bu güzel haberi alınca sizinle paylaşmayı kendime borç bildim valla. Şu an o kadar mutlu, o kadar heyecanlıyım ki ne diyeceğimi, nerden başlayacağımı bile bilemiyorum.
geçen ay femara+çatlatma iğnesinden sonra biraz psikolojik olarak zorlandığım için bi kaç ay ara vermeye karar vermiştik esimle.
bu ay da esimin işi dolayısıyla sadece reglimin 8.günü ve 17.günü sanırım ilişki oldu. hiç ümidimiz yoktu zaten birbirimizle ilgilenip biraz güçlenmek istiyorduk. bebek fikrini tamamen rafa kaldırmıştık. ovulasyon testi vs hiçbir sey kullanmadım. bildiğiniz eşimle kaliteli zaman gecirmeye odaklanmıştım sadece.
3 gün önce ara sıra gelen ama şiddetli olan regl sancılarım başladı. önceki ay kullandığım ilaçlar sebebiyle erken regl olucam herhalde diye düsündüm. ama bugün, yani reglime 4 gün kala göğüs uçlarımda ağrı başladı. normalde reglden önce göğüs içim ağrırdı ve sertleşirdi ama bu ay sadece uçları sanki yara varmış gibi ağırmaya başladı. beni ilk şüpheye düsüren bu oldu sanırım. sonra aksama doğru baş ağrım da başladı ama zaten migrenim olduğu için onu da umursamadım
ama evde de test vardı. nasıl olsa çıkmayacak diye düsünerek test yapmaya karar verdim. ve baş ağrım için de ağrı kesici almayı düsünüyordum en azından negatifi görüp vicdan yapmadan içerim ilacı diye düsündüm. test daha idrarın içerisinde beklerken ikinci çizgi çıktı elim ayağım titredi, bayılıcam sandım. yanlış görüyorum falan diyorum sürekli kendi kendime. o kadar uzak geliyordu ki bana o ikinci çizgiyi görmek.. ama gördümm. önce esime ve en yakın arkadasima sonra da size haber vermek geldi içimden hemen. çünkü aylardır bana destek oldu burda çoğunuz, umutsuzluğa kapıldığımda bana güç verdi, kimisinin hikayesi umut oldu.
şu an her sey için çok erken biliyorum. daha uzun bir yol var ve gebeliği öğrenmek daha ilk adım. umarım sağlıkla ilerler her sey. yarın sabah esimle gidip kan vereceğim. sanırım biraz da dualarınıza ihtiyacım var. dua edin 1 yıldır beklediğim mucizem bana sağlıkla gelsin. dua edin bu yolculuğu tamamlayabileyim. dua edin artık anne olabileyim. ağlayarak yazıyorum bunları. o kadar farklı bir duygu ki bu. bu anı hayallerimde belki binlerce kez kurdum ama hiçbiri yanından gecemezmiş. ayyy çok heyecanlıyımmmmm. SİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMMM
insallah senin için de güzel olur her sey çok büyük masraftan kurtardı bizi bebiş tam tüp bebek yapmaya karar vermistik biz insallah sen de en yakın zamanda alırsın güzel haberiÇok ama çok mutlu oldum sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Seninle aşılamamiz aynı zamana denk gelmişti bende bu ay tedavi görmedim dinlenmek amacıyla inşallah yakında bendr sağlıklı bir şekilde bu duyguyu tadarim
İnşallah inşallah bu ay sonu rahim filmi cektirceminsallah senin için de güzel olur her sey çok büyük masraftan kurtardı bizi bebiş tam tüp bebek yapmaya karar vermistik biz insallah sen de en yakın zamanda alırsın güzel haberi
ben de 1 haziranda regl olup reglim bitince rahim filmi çektirecektim güya ama regl olmadım ayy inşallah her yolun kolay olur. Allah’ım en güzelini nasip etsinİnşallah inşallah bu ay sonu rahim filmi cektircem
O kadar sevindim ki anlatamam kendi bebeğim olacakmış gibi sevindim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah’ın izniyle herşey güzel gider. Bende yaklaşık 10 aydır deniyorum ve olmuyor. Tavsiyene ihtiyacım var canımKızlaar, hamileyiiimm.. şaka gibi. kaç aydır burda sizle, benimle aynı yoldan yürüyenlerle dertleştik, birbirimize bilgiler verdik, destek verdik, iyi geldik. o yüzden şimdi bu güzel haberi alınca sizinle paylaşmayı kendime borç bildim valla. Şu an o kadar mutlu, o kadar heyecanlıyım ki ne diyeceğimi, nerden başlayacağımı bile bilemiyorum.
geçen ay femara+çatlatma iğnesinden sonra biraz psikolojik olarak zorlandığım için bi kaç ay ara vermeye karar vermiştik esimle.
bu ay da esimin işi dolayısıyla sadece reglimin 8.günü ve 17.günü sanırım ilişki oldu. hiç ümidimiz yoktu zaten birbirimizle ilgilenip biraz güçlenmek istiyorduk. bebek fikrini tamamen rafa kaldırmıştık. ovulasyon testi vs hiçbir sey kullanmadım. bildiğiniz eşimle kaliteli zaman gecirmeye odaklanmıştım sadece.
3 gün önce ara sıra gelen ama şiddetli olan regl sancılarım başladı. önceki ay kullandığım ilaçlar sebebiyle erken regl olucam herhalde diye düsündüm. ama bugün, yani reglime 4 gün kala göğüs uçlarımda ağrı başladı. normalde reglden önce göğüs içim ağrırdı ve sertleşirdi ama bu ay sadece uçları sanki yara varmış gibi ağırmaya başladı. beni ilk şüpheye düsüren bu oldu sanırım. sonra aksama doğru baş ağrım da başladı ama zaten migrenim olduğu için onu da umursamadım
ama evde de test vardı. nasıl olsa çıkmayacak diye düsünerek test yapmaya karar verdim. ve baş ağrım için de ağrı kesici almayı düsünüyordum en azından negatifi görüp vicdan yapmadan içerim ilacı diye düsündüm. test daha idrarın içerisinde beklerken ikinci çizgi çıktı elim ayağım titredi, bayılıcam sandım. yanlış görüyorum falan diyorum sürekli kendi kendime. o kadar uzak geliyordu ki bana o ikinci çizgiyi görmek.. ama gördümm. önce esime ve en yakın arkadasima sonra da size haber vermek geldi içimden hemen. çünkü aylardır bana destek oldu burda çoğunuz, umutsuzluğa kapıldığımda bana güç verdi, kimisinin hikayesi umut oldu.
şu an her sey için çok erken biliyorum. daha uzun bir yol var ve gebeliği öğrenmek daha ilk adım. umarım sağlıkla ilerler her sey. yarın sabah esimle gidip kan vereceğim. sanırım biraz da dualarınıza ihtiyacım var. dua edin 1 yıldır beklediğim mucizem bana sağlıkla gelsin. dua edin bu yolculuğu tamamlayabileyim. dua edin artık anne olabileyim. ağlayarak yazıyorum bunları. o kadar farklı bir duygu ki bu. bu anı hayallerimde belki binlerce kez kurdum ama hiçbiri yanından gecemezmiş. ayyy çok heyecanlıyımmmmm. SİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMMMM
hiç daralma askim. ben kendimi paraladım aylarca. ağladım zırladım. artık son zamanlarda esimle aramızdaki ilişkiyi de çok yaralar oldum. sürekli mutsuzdum. ister istemez hiç anne olamayacağıma inandırdım sanırım kendimi. hala daha tam olarak idrak edemiyorum bir evladım olacağını. sanırım kucağıma alana kadar da inanamıcam. ben bu süreçte sunu farkettim ki sen ne zaman iyi olursan o zaman oluyor. ben ne zaman kendimi ve esimi mutlu etmeye cabaladım o ay bebeğim oldu. burda o dönem benimle konusanlar bilir. tamamen depresyondaydım. sonra esim sağ olsun benimle konustu ve bebek konusuna ara vermeye ve iyileşmeye karar verdik. o ay full gezdim, alışveriş yaptım, arkadaslarımla eğlendim, pilatese basladım. esimle 2 defa ilişkiye girdik düsün. cünkü artık bu konudan uzaklaşmak istiyordum. hiç bir düsüncem yoktu o ay. regl olmayı bekliyordum. ama hamile olduğumu öğrendim o yüzden en önemli sey senin paikolojik ve fiziksel olarak iyi olman, mutlu olman. hiç canını sıkma kuzum. ben de 13.ayımda hamile kaldımO kadar sevindim ki anlatamam kendi bebeğim olacakmış gibi sevindim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah’ın izniyle herşey güzel gider. Bende yaklaşık 10 aydır deniyorum ve olmuyor. Tavsiyene ihtiyacım var canım
peki öğrendiğinde kaç haftalıkmış canım merak etimhiç daralma askim. ben kendimi paraladım aylarca. ağladım zırladım. artık son zamanlarda esimle aramızdaki ilişkiyi de çok yaralar oldum. sürekli mutsuzdum. ister istemez hiç anne olamayacağıma inandırdım sanırım kendimi. hala daha tam olarak idrak edemiyorum bir evladım olacağını. sanırım kucağıma alana kadar da inanamıcam. ben bu süreçte sunu farkettim ki sen ne zaman iyi olursan o zaman oluyor. ben ne zaman kendimi ve esimi mutlu etmeye cabaladım o ay bebeğim oldu. burda o dönem benimle konusanlar bilir. tamamen depresyondaydım. sonra esim sağ olsun benimle konustu ve bebek konusuna ara vermeye ve iyileşmeye karar verdik. o ay full gezdim, alışveriş yaptım, arkadaslarımla eğlendim, pilatese basladım. esimle 2 defa ilişkiye girdik düsün. cünkü artık bu konudan uzaklaşmak istiyordum. hiç bir düsüncem yoktu o ay. regl olmayı bekliyordum. ama hamile olduğumu öğrendim o yüzden en önemli sey senin paikolojik ve fiziksel olarak iyi olman, mutlu olman. hiç canını sıkma kuzum. ben de 13.ayımda hamile kaldım
öğrendiğimde 3+4tü. 306 çıkmıştı değerim. 5+3te de ilk ultrasonuma girdim. bugün de 6+6dayızpeki öğrendiğinde kaç haftalıkmış canım merak etim
canım bence erken. cünkü ben öatlatma iğnesinin 14.gününde pozitifi görmüştüm ama 15.günü negatif oldu. o dönem psikolojim çok kötü olmustu bu hayal kırıklığı yüzünden. bence sen de bekle. benim doktorum hep regl gecikmende test yap demişti bana. çok zor biliyorum ama sabretKızlar merhaba
Bugün çatlatma ignesinin 10. Aşılamamın da 9. Günü yalnız benim sol yumurta kısmımda çok ağrı var belim ve ayaklarıma vuruyor göğüs lerim sertleşti ve kahverengileri büyüdü ara da bulantılarım da oluyor beklemek çok zor yarın kan testi yapmak istiyorum bu sizde de erkenden test yapan var mı
regl olmadıkca umut hep var bence umutsuz olmayınÖncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bugün bat tarihi cumartesi gününden bu yana adet sancılarım var regl olmadım lekelenme dahi yok 1 haftadır göğüs ucum sızlıyor son ilişki de 29 hazirandı. Tek taraflı kasık ağrım oldu geçen hafta perşembeden Salı gününe kadar hatta gece sancıdan üstüne yatamadım. Ama Salı erken gebelik testi yaptım negatif dün akşam kaset test yaptım negatif ilk kez bu kadar belirtim oldu normalde adetim 32. Güne kadar gecikir bugun de 29. Gündeyim siz umut oldunuz bana ama olmayacağını düşünüyorum