Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vadeli para faiz demek, faiz de haram dikkat eder misin bu konulara bilmem ama yatırım için uzun vadede en güzeli altınKizlar belli miktar paramiz var.
Fakat nasil değerlendirmeliyiz sizce önerileriniz nelerdir....
Vadeli hesap varmis ama tam olarak nedir bilmiyorum
10 bin liraya kadar 4 lira 20 bin lira ya 8 lira veriyor.kredi cekmistik onu kapatmak istedik bankaci kapatmayin gunluk faize koyalim odediginizden daha fazlasi size geri donecek 24 ayda dedi bizde oyle yaptikyaklasık ne kadara gunluk ne kadar veriyor acaba banka?
vadeli para faiz demek, faiz de haram dikkat eder misin bu konulara bilmem ama yatırım için uzun vadede en güzeli altın
. Altinnhesabi actirin paraniz kadar altın arttikca oda artar hem faiz derdi olmuyorKizlar belli miktar paramiz var.
Fakat nasil değerlendirmeliyiz sizce önerileriniz nelerdir....
Vadeli hesap varmis ama tam olarak nedir bilmiyorum
Herkesin kendi tercihi olmakla birlikte altinda kimsenin kazancindan size pay gelmediği için faiz gibi olmuyorAltının değeri de faize, kurlara vs ekonomiye bağlı
Altını alıyorsunuz taş atıp kol yorulmadan ertesi gün değerleniveriyor. Haksız kazanç/haram olmuyor mu o da? Yani elinizdeki altın değerlendiğinde o fark kimin cebinden geliyor?
Bütün yatırım araçları sizin kafaya göre haram. Herkes parasını yastık altı yapsın o zaman, ayıla bayıla oy verdiğiniz 'Müslüman' abilerin beceriksiz yönetimi yüzünden TL değer kaybedip pul olsun. İşinize gelmez tabi.
Herkesin kendi tercihi olmakla birlikte altinda kimsenin kazancindan size pay gelmediği için faiz gibi olmuyor
Altın hesabı açtırın benceO kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
Az bir miktar 25 bin kadar
Altini bizzat madenden biz cikardigimiz icin kazanc gokten inmis oluyor. Az kaldi 2023te bor da cikaracaz. TL zaten hic deger kaybetmedi,kaybetmiyor. 2 yil once eski paltomun cebinde 50 lira unutmusum bugun buldum,baktim hala 50 liraydi yani bir kayip yokAblacım siz hayatınızda hiç ekonomi kitabı okudunuz mu?
Küresel ekonomide "pay" diye bir şey yok.
Şu yazdığınız cevap komedi gerçekten kazanç havadan mı iniyor?
Fikriniz olmayan konularda haram helal şeklinde ahkam kesmeyin bari!
Eeeee TLnin değeri gün geçtikçe azalıyor, hepimiz fakirleşiyoruz. O cebimizden çıkan para kime gidiyor mesela? Bu konudaki teorileriniz nelerdir? Burdaki günah leveli nedir ve kime aittir? Madem bu konuda derin bilgileriniz var burda da fikirlerinizi alalım.
Ben oyle yaptim. Euro, dolar ve altinim var az miktarda. Dugun paramin bir kismida vadeli hesapta. Dugunde takilan bileziklerde var. Olurda ilerde bir yazlik almak isteriz diye biriktiriyorum. Evimiz var. Esim seneye araba alabilir. Araba icinde gram aliyorum her ay.Bir kural vardir; yumurtlarin hepsi ayni sepete konulmaz. Miktar ne kadar bilmiyorum ancak yatirimlarinizi cesitlendirin bir kismi ile doviz bir kismi ile altin bir kismi ile de yatirim fonlarini dusunun.