Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz derken ne kadar? Ev alir kiraciya veririm. Eski kafa olabilirim ama damlayan bi yatirim olur
Şöyle olabilir arkadasım hani onu pesinat yapıp üzerine kredi cekip uygun fiyatlı 1+1 alınabilir belki, kira geliri genelde krediyi karsılıyor benim yasadıgım sehirde..O kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
Az bir miktar 25 bin kadar
O kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
25 bin az bir miktar değil benim nezdimde.
Vadeli hesaba yatırırdım yerinizde olsam.
Vadesini de hiç bir şekilde bozmazdım.
Veya Altın hesabı yapardım.
O da değerlenen bir yatırım şekli.
Bu arada kalan paralar rezil oluyo umarim sizinki ole olmaz. Hani yuklu olsa ev dukkan vs derim.. bu yatirim turleri icinde biraz bu isten anlamak gerekiyo birazda sans gerekiyo. Bitcoin mitcoin yalan oldu baksana. Araba filanda ölü yatirim bence.. surekli deger kaybediyor bu yuzden yatirim amacli degil bence. En iyisi arkadaslar soylemis sanirim.. altin olabilir.O kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
En iyi yatirim altina yatirmak
yaklasık ne kadara gunluk ne kadar veriyor acaba banka?Banka ismi verilebiliyormu bilmiyorum.gunluk faize yatiriyorum az bir miktar benimkide en avantajli o imis