Sizce bu para en iyi nasil değerlenir kizlarr

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
Kizlar belli miktar paramiz var.
Fakat nasil değerlendirmeliyiz sizce önerileriniz nelerdir....
Vadeli hesap varmis ama tam olarak nedir bilmiyorum

Vadeli yatirinca istediğimiz zaman kullabiliyormuyuz parayi peki bilginiz varmi

O kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
Az bir miktar 25 bin kadar
Şöyle olabilir arkadasım hani onu pesinat yapıp üzerine kredi cekip uygun fiyatlı 1+1 alınabilir belki, kira geliri genelde krediyi karsılıyor benim yasadıgım sehirde..

25 bin az bir miktar değil benim nezdimde.
Vadeli hesaba yatırırdım yerinizde olsam.
Vadesini de hiç bir şekilde bozmazdım.

Veya Altın hesabı yapardım.
O da değerlenen bir yatırım şekli.

Yani bende duydum ama bilgim yok su iki hesap hakknda biraz bilgi sahibi olup bunlara yonelebilrim sanirsam

O kadar degil canim o kdar olsa ayni seyi bende yapardim.
Az bir miktar 25 bin kadar
Bu arada kalan paralar rezil oluyo umarim sizinki ole olmaz. Hani yuklu olsa ev dukkan vs derim.. bu yatirim turleri icinde biraz bu isten anlamak gerekiyo birazda sans gerekiyo. Bitcoin mitcoin yalan oldu baksana. Araba filanda ölü yatirim bence.. surekli deger kaybediyor bu yuzden yatirim amacli degil bence. En iyisi arkadaslar soylemis sanirim.. altin olabilir.

En güzeli altın, ama onu da şaklamak zor. O yüzden altın hesabı daha mantıklı sanki. Benim de ona yakın biraz param var. Önce fon alıyordum, ama onun getirisi ancak paranın değerinin düşmemesini sağlıyor. Bu sefer altın hesabına yatırdım. Bakalım durum ne olacak. Bir de vadeli altın hesabı varmış, sanırım getirisi daha iyi olur ama şu an tatildeyim eve dönünce gidip bir bankayla görüşeceğim bunu.

Bu arada vadeli hesaplarda belli vadelerde paranızı yatırıyorsunuz, o vade bitmeden çekemiyorsunuz parayı, daha doğrusu vadeyi bozarsanız kesinti olacağı için zarar dersiniz.

Banka ismi verilebiliyormu bilmiyorum.gunluk faize yatiriyorum az bir miktar benimkide en avantajli o imis

Altın hesabı açtırırım. Sürekli değerlenen bir şey sonuçta..
Bir kaç sene sonra da 80m2 bir ev için peşinat olarak yatırıp, kirası ile evin kredisini öderim..

Altın hesabı, vadeli hesap, bono... Biz bunları kullandık, şuan bonoyla değerlendiriyoruz paramızı. Bir araştırırsanız, sizin için en karlısını bulursunuz.

X