- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
he benim cnm.buyur.Orhan abi sen misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he benim cnm.buyur.Orhan abi sen misin
Şimdi ay yaptım ama ben bişey anlamdım diyecek pembiş.Duyar kasma bebeyi nasıl yaptın
Kız acemiydim zaten evlilikten önce cinsellik yaşamamıştım evliliğin ilk ayı da bebe gelince bizim orgazm tozlu raflara kaldırıldı doğurduktan sonra mükemmel konu açıp geleceğim buraya beklemede kalınDuyar kasma bebeyi nasıl yaptın
Gözlerim kapalıydı hatırlamıyorumŞimdi ay yaptım ama ben bişey anlamdım diyecek pembiş.
Biri yazdı burda ben uyurken eşim beni şeyapmış hatrlamıyorum diye. Öyle mi olduGözlerim kapalıydı hatırlamıyorum
aman yav maksat makara olsun.Aslında bana cinnet geliyor da banlanmayayım ya. Canı isteyince sevişmenin namusla ne alakası varsa.
Aynen uykuda kör kurşuna gittimBiri yazdı burda ben uyurken eşim beni şeyapmış hatrlamıyorum diye. Öyle mi oldu
Valla makara oldururken kavramları karıştırmayalım. Namusun bacak arasıyla gram alakası yok zira.aman yav maksat makara olsun.
Kız acemiydim zaten evlilikten önce cinsellik yaşamamıştım evliliğin ilk ayı da bebe gelince bizim orgazm tozlu raflara kaldırıldı doğurduktan sonra mükemmel konu açıp geleceğim buraya beklemede kalın
Calsim şaşırmam şundan. Bu manyaklar bizden kat be kat aşağılarda zevk alarken nasıl bizden fazla sekse düşkün oluyorlar? Bide bizim gibi yaşasalar neler olurdu nelerMasum azeri kızım benim. Yavru ceylanım. Seni burada ham yaparlar dikkat et
kesinlikle yok.da ben olaylara bu kadar gergin yaklaşmıyorum.Valla makara oldururken kavramları karıştırmayalım. Namusun bacak arasıyla gram alakası yok zira.
Biz daha çok doyabiliyoruz onlar doyamıyo gibi düşün canısı.Calsim şaşırmam şundan. Bu manyaklar bizden kat be kat aşağılarda zevk alarken nasıl bizden fazla sekse düşkün oluyorlar? Bide bizim gibi yaşasalar neler olurdu neler
Aydınlattın beni beybi sağolasınEsaah göörl.
Ben yaklaşıyorum.kesinlikle yok.da ben olaylara bu kadar gergin yaklaşmıyorum.
Olur kız inşallah sen orgazmın tadını çıkarDaha küçükmüşsün sen ya olsun biz orgazm oldukta noldu bebis yok
olabilir. fikirlere saygımız var.Ben yaklaşıyorum.
Yaaaa ama göz yaşlarım pıt pıtGsyabk neye kızdın seni tanırım orada ben olmadi arar bulurum "burnunu karıstran profil foto" burada mi diye
+1 göbeği cebime koyabilsem bu gece atlardımAydınlattın beni beybi sağolasın
Öyle bi ballandırıldı ki canım çekti ya aylardır olmuyor
Heerrr şeyi yedik elhamdüllillahYemediğimiz Bi bu kalmıştı