- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
O nası uyku ölmüştür oBiri yazdı burda ben uyurken eşim beni şeyapmış hatrlamıyorum diye. Öyle mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nası uyku ölmüştür oBiri yazdı burda ben uyurken eşim beni şeyapmış hatrlamıyorum diye. Öyle mi oldu
Nasıl doyamıyor yeterince boşalma mı olmuyor ki? Bide zaten aynı hazzı alacaklar bi üst level atlayacak durumları yok. Ne bu düşkünlükBiz daha çok doyabiliyoruz onlar doyamıyo gibi düşün canısı.
Beklediğin gibi çıkmayabilir dikkat etiş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)
Benim henüz o kadar değil. Cebimde gibi bişey ama kendimi olaya veremiyorum yaa tekme yiyince aklım bebişe gidiyor olay tamamen unutuluyor+1 göbeği cebime koyabilsem bu gece atlardım
Bide benimki gece olunca başlar oynamaya tam başlıcaz hoop sağlı sollu tekme geri ağlaya ağlaya uyumaya devamBenim henüz o kadar değil. Cebimde gibi bişey ama kendimi olaya veremiyorum yaa tekme yiyince aklım bebişe gidiyor olay tamamen unutuluyor
Bilmiyom ben bi yerden böyle duydum.Nasıl doyamıyor yeterince boşalma mı olmuyor ki? Bide zaten aynı hazzı alacaklar bi üst level atlayacak durumları yok. Ne bu düşkünlük
Ufaksa anlamamıştır şaaptığınıBiri yazdı burda ben uyurken eşim beni şeyapmış hatrlamıyorum diye. Öyle mi oldu
Sus sus nazar edecekler kenafirelerCalsim şaşırmam şundan. Bu manyaklar bizden kat be kat aşağılarda zevk alarken nasıl bizden fazla sekse düşkün oluyorlar? Bide bizim gibi yaşasalar neler olurdu neler
Ben 2 ve ya 3.ve daha fazlası olduğunda orgazmda level atladıklarını düşünüyorum. Gözlemlediğim kadarıylaBilmiyom ben bi yerden böyle duydum.
Küçükmüş diyollaaaaO nası uyku ölmüştür o
Sadece seninki değil ki hepsi gece parti veriyor içerde. Tepkisi olmayınca bişey yok yapabiliyorsun o işi. Tekme geldi mi saçma bi şekilde utanıyorum çocuk nelere şahit oluyo gibisinden. Cavidana bağladımBide benimki gece olunca başlar oynamaya tam başlıcaz hoop sağlı sollu tekme geri ağlaya ağlaya uyumaya devam
Canım, yavaş. Aman diyim. Korona var.iş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)
Benim henüz o kadar değil. Cebimde gibi bişey ama kendimi olaya veremiyorum yaa tekme yiyince aklım bebişe gidiyor olay tamamen unutuluyor
Allah aşkına hamilelik muhabbetinizi burda yapmayın. Kadın diyor orgazm siz diyor koca karın. Libido düşmanları siziBide benimki gece olunca başlar oynamaya tam başlıcaz hoop sağlı sollu tekme geri ağlaya ağlaya uyumaya devam
Kor ona mı var ?Canım, yavaş. Aman diyim. Korona var.
He parmak kadarsa ben de hissetmem canım. Öyle de güzel be kendi işini görüp çekiliyor sana hiç rahatsızlık vermiyorKüçükmüş diyollaaaa
Biz hasretsek herkes hasret kalacakAllah aşkına hamilelik muhabbetinizi burda yapmayın. Kadın diyor orgazm siz diyor koca karın. Libido düşmanları sizi
Dertleşiyoz orgazm mağdurları bide hamileyken 2 kat şiddetli orgazm oluyosun diyolardı. NerdeeeeeAllah aşkına hamilelik muhabbetinizi burda yapmayın. Kadın diyor orgazm siz diyor koca karın. Libido düşmanları sizi
Öyle olunca hemen kinoali cay yapıp bebeğimi hava almaya çıkarıyorumSadece seninki değil ki hepsi gece parti veriyor içerde. Tepkisi olmayınca bişey yok yapabiliyorsun o işi. Tekme geldi mi saçma bi şekilde utanıyorum çocuk nelere şahit oluyo gibisinden. Cavidana bağladım
Namus ne alakaiş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)