Ahhahha sevdim bunu kukuya güncelleme yapmadnmı playstoredan hemen yap bak geride kalmışınAma birileri gelip boyle yuksekten düştüm kaşım seyirdi gözüm döndü falan diyince de, "yaw bu neymis gardas" diye merak ediyoruz.Benim kukuya bu güncelleme gelmemis herhalde diye düşünüyoruz. Gerçi sevismeye yeni yeni alışıyorum ben
Bak iste gecici körlük yasayan bile varmis omg
Nasıl bir giriş paklardı adgjkko sen çok yanlış girmişsin olaya
Ya hahahahahahah tövbeler olsuntünelin ucu farklı bir yere gidiyor
O değnek bize neler yapmadı ki mesela bir bakıyorum kabarık bir pıremses oluyorumDeğnek gibi işte. Dokunuca böyle yüksekten yere çakılıyorsun işte
Kardeş yapma etme biz uslu çocuklarız kötü örnek oluyon bize haoffffff offfff bir boşalasım geldi kız. canım çekti şöyle sarsıla sarsıla.....
Ben yandan yandan sıradan çıkmaya çalışcam adhjkl
Estağfirullah canım sen önden buyur
Esaah göörl.Kız attın mı yoksa essah mı?
bacın ne ypayım yav iş yerinde canım sıkıldı yakışıklılar aç aç mini eteğime bakınca ve de bu konuyu okuyunca fena oldum.Kardeş yapma etme biz uslu çocuklarız kötü örnek oluyon bize ha
Orgazm duyarıHiç orgazm olmamış ben ağlaya ağlaya okudum yazılanları
Amirim kendinddn tahrik olan var.bacın ne ypayım yav iş yerinde canım sıkıldı yakışıklılar aç aç mini eteğime bakınca ve de bu konuyu okuyunca fena oldum.
Yemediğimiz Bi bu kalmıştıOrgazm duyarı
Allasen ver.iş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)
Orhan abi sen misiniş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)
Duyar kasma bebeyi nasıl yaptınHiç orgazm olmamış ben ağlaya ağlaya okudum yazılanları
Hadi git sen gitbacın ne ypayım yav iş yerinde canım sıkıldı yakışıklılar aç aç mini eteğime bakınca ve de bu konuyu okuyunca fena oldum.
Aslında bana cinnet geliyor da banlanmayayım ya. Canı isteyince sevişmenin namusla ne alakası varsa.Orhan abi sen misin
Fan fini fonla yaptı az bize yol gösterse bizde yapıcaz bebeDuyar kasma bebeyi nasıl yaptın