- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Ya manitam var okadar ölmedik daha gelmezse soğuk suya otururum napayım hahahahahahahahNeyse ki ellerin var daha işlevsel ve hep erekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya manitam var okadar ölmedik daha gelmezse soğuk suya otururum napayım hahahahahahahahNeyse ki ellerin var daha işlevsel ve hep erekte
Işedigin bilgisine nasil ulasti bunca insan sksdlslsBen fosur fosur isiyorum sanıyordum kaynanam adımı mahallede sidikliye çıkarmıştı mahallenin yasli teyzesi bile çarşaf islatana çıkartmıştı adımı..
Artık kendimi bu çirkin ifadelerden kurtaracağım çok şükür
Sen de libidolu erkeği anlar da alırsın inş canım ya.Heyyy burda tek el değmemiş benim adfhkkl
öHeyyy burda tek el değmemiş benim adfhkkl
Tansiyonum düşüyor hatta dur Bi uzanmak lazım Bi su iç sene sen diyorum hahahahahhahaOrgazm bende geçici körlük yapıyor
Gözlerin ve ağzın açılıyor ama göz bebeği yukarıya kayıyor ve 5 saniye görmüyorsun
Ahhahah Evva ablası o daha evlenmedi ama dersine iyi çalışıyor buradan öğrendikleriyle neler yapacak kim bilirHeyyy burda tek el değmemiş benim adfhkkl
Sportif reis benim ciddi olduğum nerede görülmüş allah aşkına takiliyorum beCidden mi çiş kaçırma çok yaygın kadınlarda ma kolay askılama ile hallediliyor.
iki iş bir arada. Kadın dediğin böyle olmalıhayatım gel sevişelim diyecek adam. Sen bi sn. şu fiskosun örtüsünü altımıza serelim.
Sen de libidolu erkeği anlar da alırsın inş canım ya.
Şuah kendimi gördümmememde bebekle bu konulari okuyorm bende isterem elma yanaklardan bende isterem kiraz dudaklardan
K.k de +18 konularından ders çıkarmayan da ne bileyimAhhahah Evva ablası o daha evlenmedi ama dersine iyi çalışıyor buradan öğrendikleriyle neler yapacak kim bilir
ne güzel bir anlatım olmuş yahuböyle yüksekten düşer gibi oluyor insan delicesine bir zevk geliyor orgazm anında ardından rahatlama
Üzülmekle gülmek arasında kaldım araftaydımSportif reis benim ciddi olduğum nerede görülmüş allah aşkına takiliyorum be
Keşke selamla girmeseydin. Abdestsiz dolu burasıHerkese selamun aleykümler diliyorum yorumları okumaya geldim
Ahahhah su resimle hic ciddiye alamıyorum seniSportif reis benim ciddi olduğum nerede görülmüş allah aşkına takiliyorum be
Ama birileri gelip boyle yuksekten düştüm kaşım seyirdi gözüm döndü falan diyince de, "yaw bu neymis gardas" diye merak ediyoruz. Benim kukuya bu güncelleme gelmemis herhalde diye düşünüyoruz. Gerçi sevismeye yeni yeni alışıyorum benYa seksyolog lar diyorki fark etmez sonuçta boşalabilmek çok önemli boşaldın mı? Bak keyfine yorma ordan mı ordan mı boşaldım diye.
Şey ben sallanırken de böyle hissediyordumböyle yüksekten düşer gibi oluyor insan delicesine bir zevk geliyor orgazm anında ardından rahatlama
He tam taaam inanadım heeeeBir arkadaşa bakıp çıkıyorum ben