- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Daim olsun ne ya...Evet orgazm olmuşsun daim olsun
Allah hayırlı etsin nice nice orgazmlar göresin inşallah denir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daim olsun ne ya...Evet orgazm olmuşsun daim olsun
Kız devam etsin diye şey etmiştim senin bu duan dan sonra yürür giderDaim olsun ne ya...
Allah hayırlı etsin nice nice orgazmlar göresin inşallah denir
O ayrı bence. G noktası ayrı bi boyut diye biliyorumBu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor
O su mu?Bu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor
Eee su gelmesi ne o zaman?O ayrı bence. G noktası ayrı bi boyut diye biliyorum
Ay ben o onu felç diye biliyorum.Eğer kaslarınızda seyirme(yüz,kol veya kalça),göğüs bölgenizde kızarıklık veya özel bölgeniz dokunamayacak kadar hassas oluyorsa bu orgazm belirtisidir.
Yazdıklarınıza göre orgazm olmuşsunuz,tebrikler.
Yoo çiş degil o kizO su mu?
Ben işiyorum diye biliyordum ya
Neyse adım sidikliye çıkmaz artık bunu bildiğim iyi oldu
Gel gel sende gelson zamnlarda cinsellik konularina denk gelmem
Processes bu ultra beyinli bacım şimdi o suyu açıklayabilir. Biz işiyoz diye biliyoduk bizi aydınlattı.Bu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor
Daha nelerO su mu?
Carsafi kenara at is bittikten sonra. Sabah makineye atarken kaskati oldugini goreceksin kolalı dantel gibi. Çiş olsa boyle olmaz. Sidikli kuzenlerim var tecrubeyle sabitO su mu?
Ahhahaha şaşardımÇekirdeğimi aldım ve bunun cevabını iyi verecek hatunları bekliyorum
Icinde idrarda bulunan bir madde var diye bir doktordan dinledim ben de. Ama benimkinin idrarla alakasi yoktu.Processes bu ultra beyinli bacım şimdi o suyu açıklayabilir. Biz işiyoz diye biliyoduk bizi aydınlattı.
mememde bebekle bu konulari okuyorm bende isterem elma yanaklardan bende isterem kiraz dudaklardanGel gel sende gel
Ulu orta konuşamam ayıpAhhahaha şaşardım
Ajjkım kolalılık oranından mı ölçtün içinde idrar olup olmadığını.Icinde idrarda bulunan bir madde var diye bir doktordan dinledim ben de. Ama benimkinin idrarla alakasi yoktu.