- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değilmi tabikisi benden bahsediliyor el değmemiş benne kadar da masum, el değmemiş bir kız
İşeyemiyorum ki mesane nakli yaptırcam ben. Başka bi konuda bahsetmiştim bundan.Sen işemiş olmak istiyorsun yani bosaldim demek degil ay kociskom yine şırlattım demek istiyorsun peki...
Hayırlı uğurlu olsuuuuuun.4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi, İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.
...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.
Ben fosur fosur isiyorum sanıyordum kaynanam adımı mahallede sidikliye çıkarmıştı mahallenin yasli teyzesi bile çarşaf islatana çıkartmıştı adımı..İşeyemiyorum ki mesane nakli yaptırcam ben. Başka bi konuda bahsetmiştim bundan.
Bu yorum varya bende altıma işicem şimdi hahahahahahahahahahahahahahahayatım gel sevişelim diyecek adam. Sen bi sn. şu fiskosun örtüsünü altımıza serelim.
Nasıl kız? Geçmis olsun.İşeyemiyorum ki mesane nakli yaptırcam ben. Başka bi konuda bahsetmiştim bundan.
Olsun kurbanlik koyunun can verdiği gibi titreyerek orgazm oluyorsan daha iyi. Çünkü bu sitede birak orgazm olmayi aylarca pipi göremeyen varİşeyemiyorum ki mesane nakli yaptırcam ben. Başka bi konuda bahsetmiştim bundan.
Yok yok simdi iseme kocayi bekle aksama saklaBu yorum varya bende altıma işicem şimdi hahahahahahahahahahahahahaha
Cidden mi çiş kaçırma çok yaygın kadınlarda ma kolay askılama ile hallediliyor.Ben fosur fosur isiyorum sanıyordum kaynanam adımı mahallede sidikliye çıkarmıştı mahallenin yasli teyzesi bile çarşaf islatana çıkartmıştı adımı..
Artık kendimi bu çirkin ifadelerden kurtaracağım çok şükür
OhoooKlitoris ve vajina orgazm farkı ne acaba aydinlatin beni
YoookkkiiiiYok yok simdi iseme kocayi bekle aksama sakla
Birinde uçuyosun birinde de uçup geri düşüyorsun sanırmKlitoris ve vajina orgazm farkı ne acaba aydinlatin beni
Neyse ki ellerin var daha işlevsel ve hep erekteYoookkkiiii
Orgazm kolası diye salıyım dedim yarıda kaldıNasıl kız? Geçmis olsun.
Ya seksyolog lar diyorki fark etmez sonuçta boşalabilmek çok önemli boşaldın mı? Bak keyfine yorma ordan mı ordan mı boşaldım diye.Klitoris ve vajina orgazm farkı ne acaba aydinlatin beni
Heyyy burda tek el değmemiş benim adfhkklBen değilmi tabikisi benden bahsediliyor el değmemiş ben