Sizce bu okb mi

Danismanligi nerden aldiniz merak ettim. Zira danisman olmayip psikoljiyle ilgilenen biri bile 13 yasinda başlayip 17 yasina kadar ilerleyerek devam eden bir rahatsizliga "geçer" demez. Ergen psikolojisinin kaygiyi tetikleyecegini ve destek almazsa daha zor durumda kalacagini bilir... Okb benim 13 yasindaki ogrencimde var. Şüphelenince( okb yi degil bir problem oldugunu farkettim) hemen destege yonlendirdim zira destek almazsa ilerde daha cok zorlanacagini gorebiliyorum.

Abla oluyumda başka birşey istemiyorum
Sağlıkçı olman içinde çelik gibi bi sinir sistemi gerekiyor aslınsa direk tedavi olmazsan zaten olamazsın, mesele okul kazanmakta değil stajlarda tökezlersin aynı şekilde ilacı yaptım mı yapmadım mı diye şüphe duyarsın

Psikolojik danışman buradaki yorumundan yola çıkarak birine - daha küçüksün bunlar ufak tefek şeyler , büyüyünce özgüvenin yerine gelir diyemez - kimse detaylı tetkik yapmadan teşhis koyamaz. Ben üç tane psikolojik danışman ile görüştüm bugüne kadar - hepsi de bana teşhis koymak için en az 2 şer seans yaptılar benimle ( her bir seans 1 er saat). Siz masallah şıp diye bir mesajla teşhis ettiniz

Psikolojik danışman olarak Okb ağır bi hastalık mı diyorsunuz? Okb seviyelerini okulda öğretmediler sanırım size, bu kızda belliki başlangıç seviyesinde hemde kaygı,şüphe olarak baş gösteriyor, sağlıkçı olmak isteyen bir genç bu durumu düzetmezse sektörde barınamaz. Birine bir şey dedim mi demedim mi yaptım mı yapmadım mı bu kaygılar ile çalışamazda. Yapmadığı halde “ya birini aldattıysam” şüphesi duymasını ergenlikle bağdaştıran bi danışman ilk kez görüyorum

Bende çok şaşırdım gerçekten danışman mı acaba hanımefendi. Sadece kaygı değil ikna olmama durumuda var, aldattıysam diye kaygı duyup mesajlara bakıyor görmeyince ya sildiysem diye yeni bi kaygı ekleniyor zaten bu tarz şeyler ergenlikte baş gösteriyo esas şimdi önlem alması gerek. Mesela bunun bir sürü versiyonu var kaç kez el yıkadım, şuramı yıkadım mı diye saatlerce abdest alanlar, ya birini öldürdüysem diye saatlerce düşünenler, makas sivri cisim görünce kaygılanıp ya birine zarar verirsem diyenler, mikrop korkusu bunların ergenlikle ne alakası var.

Dediğiniz doğru ama ben teshis etmedim kız kendi kendine etiketi vurmuş herkes de desteklemiş OKB ciddi bi hastalık bu dediği şeyler ergenlikte görülebilir ben illa da gitmemelisin doktora demedim gitsin rahatsızsa durumdan. Devlete gitme özele gir dedim ben memurum gidiyorum ilaç kullanıyorum bişey olmuyo diyenler var ilk başta sağlık raporu alırken sorun olabiliyor bilhassa polis asker olurken en basit sağlık raporunda bile çıkıyor bunu sorguluyorlar. Elbette bu sebeple asla doktora gitmesin demiyorum ihtiyacı varsa gene gitsin ne diyim. İnşallah OKB değildir

Aynen psikolojik danışmansınız kesin ben de cumhurbaşkanıyım memnun oldum ergenlik çağında sanrı yaşanması normal değil ergen psikolojisi diye bir kavram ve özel olarak ergenlerle seans yapan ergen psikiyatristler var bunu bilin de bir dahakine destekli sallarsınız ayrıca hiçbir danışman ergendir zamanla geçer gibi bir şey söylemez bu vebali nasıl alıyorsunuz ya kızın durumu kötüye giderse vebali şunu geçtim etik bile değil yaptığınız madem danışansınız en basit okb nin nasıl memur olabileceğini bilmezsiniz bunu nasıl engel sanabilirsiniz sözde mesleğiniz ya bari bunu bilseydiniz

Zaten
zaten bahsettiğiniz mesleklere uygun olmayan bir birey ise uzmana görünmeyip bir de öyle bir mesleğe şans eseri girerse çok daha yıkıcı olur. Uzman birinden böyle bir yorum duymayı istemezdim - çok net söylüyorum.

Arkadas ya pandemi ya aof mezunu ya da daha vahimi instagram danismani... kizlarim icin pedagog destegi aldim.Akran zorbaligina dayali terapi aldik. Simdi lgs ogrencisi kizim icin ergen psikytriden cas testi degerlendirmesi icin randevu aldim. Cas testi uzman psikolog tarafindan yapildi. Demem o ki bu kadar uzman gordum tanidim bu arkadas gibisini hic gormedim.

Bide tedavi almam gerektiğine annem gizli ikna edebilsem keşke herkes deli muamelesi yapmaya başladı çok yoruldum

Ailenizde bu tür şeyleri yaşayan olmuş mu? Genetiklilte önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…