Sizce bu okb mi

Ben hemşire olabilir miyim yani ebelik falan istiyorum ileride

Hayir engel olmaz... gunumuzde psikolojik tedavi almak çok siradan bir durum. Yukarida arkadaşlarda soylemisler zaten yatişli, kırmızı reçeteli degilseniz önünuze asla çikmaz... kaldi ki asıl bu problemi cozmezseniz meslek sizin icin sknti olur. Atalarimiz ne guzel demiş;" yilanin başi küçukken ezilir" problem buyudukce başetmeniz zorlaşacak mutlaka destek alin...
Peki psikiyatri ilerki meslek hayatıma engel teşkil edermi sağlıkçı olmak istiyorum

Canım mutlaka bir terapi al. Okb ile tek başına mücadele edemezsin, daha cok gençsin. Hem davranışlarının daha iyi farkına varırsın böylece.
Hem psikiyatrist hem de online üzerinden terapi alabilirsin hiwell gibi

Peki psikiyatri ilerki meslek hayatıma engel teşkil edermi sağlıkçı olmak istiyorum
Hayır hiç bir şekilde teşkil etmez. Terapi almanın ilaç kullanmanın hiç bir engeli olmaz mülakatlar da sınavlar da vs. Hemşire de olabilirsin doktorda da.
Engel teşkil etseydi Türkiye de bir çok okb hastası var o zaman hepsi işsiz kalırdı değil mi :)

Çok teşekkür ederim

Psikolojik danışmanım. sanırım iki üç cümle söylemeye hakkım var bu benim fikrim ben bir sorun görmedim ergenlik çağında boyle şeyler olabilir ve kendiliğinden geçer. Geçmeme ihtimali de olabilir. Ben OKB olduğunu düşünmüyorum. Bunlar agir hastalıklar kızcağız kendine etiket vurmuş baştan

5 senedir ara ara artıp azalıyor derslerim vs.asiri düştü sürekli ruh halim degisken geçecek umudumu kaybettim

Peki. Bu da sizin görüşunuz. Size de geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir.

Peki. Bu da sizin görüşunuz. Size de geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir.
coook daha iyiyim çünkü bu hastalık yaşam tarzim olmadan dogru yonlendirme ile psikiyatriye basladim, ilac aldim ve kurtuldum.
2 saatlik otobuse binemezdim, 20 günlük avrupa turuna katildim:)
umarim konu sahibi de ilac ve terapi desteğiyle atlatir gider

Çok teşekkür ederim

Mesela bi sürücümüzde temizlik takıntısı var kanlı bi vaka sonucu ambulansı öyle bi temizliyo ki bi kere az daha zehirleniyoduk her yeri parlatmış çamaşır sularıyla

Sağlıkçı olursunda olduktan sonra sağlam kalır mısın bilmiyorum ben anksiyete ve kaygı bozukluğu yaşamaya başladım ve terapi aldım iyi geldi. (Memurum sağlıkçıyım beybi)

Bunu nereden cikardiniz ? Siz uzman mısınız ? Bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorumlar yapmayın ya

Burada yazılan saçma yorumlara kulak asma ve uzman birine görün lütfen. Psikolog ile görüşebilirsin öncelikle eğer gerek görürse psikiyatre yönlendirir zaten seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…