Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu sizce bu oda nasıl?

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
oğluma ilerleyen dönemlerde bu şekilde bir oda yaptırmayı düşünüyorum gerçi bazamız var üst kısım buna benzer yaptıracağım. daha 11 aylık beşikte yatıyor ama bir kaç sene sonra geçirmeyi düşünüyorum. başka çocugum yok ama üstü yaptırıp yatak koymayacagım 2. si gelene kadar oyun alanı yapabiliriim orayıda. fikir olarak nasıl?

$ahsap-ranzali-genc-odasi-modelleri.webp

Son düzenleme:
İkea katalogunda buna benzer bi çocuk odası var onda yatak üstte oyun alanı altta

Fikir çok güzel, renk olarak ta farklı renkler tercih edeceğinizi sanıyorum.

ben beğendim ama rengi güzel değil
ranza yatakları ben tehlikeli buluyorum
o yüzden sade yatak tercih ederdim...

şöyle evim zaten küçük iki yatak oldugunda odada kımıldayacak yer kalmıyor o sebeple böyle birşey düşünmüştüm onuda yapmışlar :)
oda müsaitse neden olmasın bence çok düzenli olur...

biliyorum gördüm cnm
İkea katalogunda buna benzer bi çocuk odası var onda yatak üstte oyun alanı altta

renk bu olmayacak zaten bazalı yatak var zatek üst katı yaptıracağım sadece bazamızın üstüne koyacagım cnm krem baza ona uygun yada grili birşeyler yaptırabilirim ki eşim yapcak zaten
cnm güzel ama ben rengini pek beğenmedim.

ewet renk değil kahverengiden nefret ederim hiç sevmem zaten :D
Fikir çok güzel, renk olarak ta farklı renkler tercih edeceğinizi sanıyorum.

valla yer olsa dükkan senin kocaman cocuk olacaklar düşmesinler :) şimdi oğlum 3 5 seneye kendi yatmaya başlayınca bazada yatar üstüde yaptırırım 2. gelip büyüyünce oğlum üste cıkar ufaklık alta :)
ben beğendim ama rengi güzel değil
ranza yatakları ben tehlikeli buluyorum
o yüzden sade yatak tercih ederdim...

Çoğu mobilyacılarda genç odaları ile birlikte yavru yataklı modelleri var onlarada bir göz atın isterseniz. Sizin beklentilerinizi karşılayacaktır. Hem alan kaplama hemde kullanım açısından. Canlı olarak bir örnekte yüklüyorum İnşallah bir fikir olur sizin için :)

$fotograf-14.webp

bazalı yatağımız var onu atmayacağım üstüne bir kat yaptırıp değerlendireceğğim. gönterdiğim modelde de alt yatağı yaptırmayacağım zaten var.. ama olmasa idi düşünebilirdim tşk
Çoğu mobilyacılarda genç odaları ile birlikte yavru yataklı modelleri var onlarada bir göz atın isterseniz. Sizin beklentilerinizi karşılayacaktır. Hem alan kaplama hemde kullanım açısından. Canlı olarak bir örnekte yüklüyorum İnşallah bir fikir olur sizin için :)

Eki Görüntüle 658428

benim arkadaşımın kızı var 2.si geliyo bu tarz bi yatak almış odası geniş olmasına rağmen çok kapatmış..

Back
X