Sizce bu normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani köprüler arasında bir sorun mu var anlayamıyorum. Yaransam niye böyle birine yaranayım? Hayret bir şeysiniz cidden. Sevdiğim ve değer verdiğin birisinden aynı değeri göremediğim için açtım bu konuyu. Gelmiş bana yaranma diyorsun.

Laf soktuğunu mu sandın jskdkslsms okumanız da ve anlamanız da problemleriniz var. Size bir kaç kitap önerebilirim?
Benim sana tek önereceğim şey sevgili günlük bibi teyze beni çok incitti bugün

Eklentiler

• Promosyon+PU+Deri+Kız+Pembe+Günlük+Baskılı+Özel+Kilitli.webp
    49 KB · Görüntüleme: 19
Yazdıklarımı anlayabildiğinizden şüphelendim şu an.

Değer göremediğinizi anlamanız için daha kaç dogum günü geçmesi gerekiyor acaba, bir de böyle deneyelim belki anlaşabiliriz. :)

Ayranın yok içmeye ne diye 730 tl lik alışveriş yapıp 500 tl lik hediye alıyorsun. Ailenin parası ile okuyorsan ailene yazık
Ya ne kadar aşağılık insanlarsınız cidden . Çok şükür ayranım var içiyorum da suyum var içiyorum da. Aileme yazık ettiğim bir şey yok. Çoğu alışverişi kardeşime ve anneme yaptım. İhtiyaçları var diye. Bunun hesabını size verecek değilim . Senin de haddine değil ne kadar harcadığım ettğim. Sorum da zaten çok mu harçamışım ailemin parasına yazık mı etmişim değildi. Saçma sapan yorumlarda bulunmayın.

Yazdıklarımı anlayabildiğinizden şüphelendim şu an.

Değer göremediğinizi anlamanız için daha kaç dogum günü geçmesi gerekiyor acaba, bir de böyle deneyelim belki anlaşabiliriz. :)
Verilen değeri bugün ilk defa maddiyattan düşündüm. Kusura bakmayın sizin gibi ilk para odaklı düşünmediğim için

Yuvarlayıp atmak bana üstenci geliyor asıl ederi neyse o 3 tl ile ben de fakir olmam sen de . 63 lira olsaydı 60 lira atmasını beklemeyeceğine göre hani 70 atar okey de yuvarlamamış 3 liranın hesabını yapmış diye bu tantana biraz fazla değil mi sence de

Ac telefon söyle 70 tl tutmuştu sen niye 67 gönderdin de. Ha yok diyemem dersen o zaman hediye mediye işlerine de girme bi daha

Verilen değeri bugün ilk defa maddiyattan düşündüm. Kusura bakmayın sizin gibi ilk para odaklı düşünmediğim için
Yahu arkadaşının dedikodusunu yapan sen, marka kiyafet giyiyor, parasını cafelerde bitiriyor diye içlenen sen, bana hediye almıyor alırsa da bir milyoncudan alıyor diyen sen, üste yuvarlayıp 70lira göndermedi diye dertlenen sen ama para odaklı ben oluyorum öyle mi?

Neyse, arkadaşa burdan iyi akşamlar diliyorum, muhtemelen sizinle iletişimi ufak ufak kesmeye çalışıyor ama anlayana tabi. İyi geceleer.

Bana kitap öneriyordu biraz önce

Marka kıyafetler giyiyor, parasını kafelerde harcıyor ama bunlara içlenmiyorum. Siz art niyetli olduğunuz için nesnel cümlelerimi kişiselleştirip yorumlamışsınız

bunları bilmenize şaşırdım

valla en sinir oldugum insan tipisiniz.
iban vermeme davranisiniz bonkör ve nazik gibi geliyor size ama aslinda alt tarafi 70 liralik "iyilik" icin kizi 5 kere aratmis- yaptiginiz jesti(!) konuşmussunuz. egonuzu mu tatmin ettiniz?
bazen ben de yaşıyorum, gıcık oluyorum bu sebeple insanlara. Ismarladiklari sey uc bes kurus, on defa konusunu acmak zorunda kalıyorsun.
ayrica fişi neden attiniz? siz fişi attiniz kiz da hatırladığı kadariyla atmistir. Belki de kendi 60 mi 70 mi emin olamadı 67 yolladi
bir insanin bir insana para gonderirken bahşiş birakir gibi sifira yuvarlamasina gerek var mi?
bence yok.
pazartesi günü bir arkadasima kendi hesabimdan bir sey aldim. Ayni ürün benim hesabimin oldugu bir uygulamada daha ucuzdu, ben aldim beraberken. bu arada kiz güncel olarak 65bin kazaniyor ben güncel olarak issizim:) ürün 1549 liraydi.
arkadasim bana ne atti?

1549 :)))
duz hesap 1550 degil. bunun kibarlikla vs hic ilgisi yok. birkac lira neyse ama mesela düz hesap 1600 yollasa gicik olurdum çünkü sanki yaptığım basit işten bana bahsis birakmis gibi olurdu.
bence arkadaşınıza gicik olmayin. gayet normal davranmis.
konuda buna takilarak ve karsi taraf israrla geri ödemek istedigi halde ona iban vermeyerek yalvartan siz daha anormalsiniz.
bence takilmayin bile konuya. bir daha da yemek ismarlayin birine bonkör olacaksaniz, onun zaten alacagi bir seyin ödemesini yapmayin. istemeyenler icin rahatsiz edici bir davranış

Nakit verse evet yuvarlayarak verirsin paraüstü beklemezsin ama Eft yaparken rakamları kendin giriyorsın. Ha 67 girmişsin ha 70 yani mantıken bir şey fark etmiyor. Ben de arkadaşıma atarken yuvarlıyorum ama hiç bir mantığı yok.

67 tl tuttu sanmıştır. Yoksa 3 tl yı düşünmez. Ama ben olsam cebımde 100 tl kalsa almam hediye .

Bense öğrenciyim şehir dışında okuyorum ve onların evlerine gelen gelirin yarısından daha azı bizim eve giriyor.

Maddi imkanlarınızın kısıtlı olması utanılacak bir şey değil ama imkanlarınızı zorlayarak arkadaşlarınıza cebinizde 100 lira kalana kadar harcamanız hata.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…