- Konu Sahibi KardelenMasaliM
ay cevap bulamıyorum canım nedenkiş acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar dün gece esimi aldim karsima konustum.Ona hiissettiklerimi tek tek anlattim.Aldigim cevap yine ''gercekten bilmiyorum onun kimin oldugunu''
Düsündük gectigimiz yakin zamanlari acaba birisine felan verdimi arabayi diye.Gecen ayin sonuna dogru kardesi almisti arabayi belki onun yüzünden kalmis olabilir dedik artik.Esim yemin etti düsündügün gibi birsey asla yok diye.Hem cocukalri hem benim üzerime yemin etti.O bugüne kadar hicbirsey icin yemnin etmemisti.Icimden inanmak geldigi icin inandim bende.Umarim gercekleri söylüyordur.
Hepinize ilginiz icin tesekkür ederim canlarim.Iyiki sizler gibi arkadaslarim var.:1hug: :1hug: :çiçek: :çiçek:
KALB!M ve realist ben bile icinden cikamazken sizlerin cikmasini bekleyemem ama hala dua ediyorum insallah olmaistir böyle düsündügüm gibi birsey.
Realist canim senin ''icimi acitan hikayem'' baslikli yazini okumustum.O hikayedeki anne yada cocuk senmisin merak ettik orayada yazdim ama cevap alamadim?[/FON
Evet o hikayenin kahramanı benim canım.Hala üzülürüm aklıma geldikçe anneme haksızlık yaptığımı düşünürüm.Ama çocukluk işte!...
Evet canım o hikaye yaşanmış olup bana aittir. ben onu çok kısa yazmak istedim aslında daha duygulu. Hala içim acır annem için.