• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne demek ?

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
Merhabalar
İlk defa beyaz katı yoğun akıntım oldu normalde beyaz olurdu ama böyle katı ve belirgin olmazdı hatta nette araştırırken fotografını bile buldum kendim cekmiş gibiydi onuda sizinle paylaşıcam gebelik belirtisi olarak geciyo ama heycan yaptım birden 7 gün var reglime henuz beklemedeyim test icin

Eklentiler

• 46BB6F49-657E-4890-93A0-3FA04D49915E.png
    46BB6F49-657E-4890-93A0-3FA04D49915E.png
    277,5 KB · Görüntüleme: 711
Bende bu yoğun beyaz adet belirtisi oluyor beyaz leke geliyor bir iki gün sonra kırmızılar

Enfeksiyon da olabilir fizyolojikte hamilelikte olan böyle olmuyor herkeste de olucak diye bşy yok bende hiç olmadı mesela. 7 gün varmış sizin belirti çok zor zaten bu dönemde. İnşallah vardır diyelim tabi

Enfeksiyon da olabilir fizyolojikte hamilelikte olan böyle olmuyor herkeste de olucak diye bşy yok bende hiç olmadı mesela. 7 gün varmış sizin belirti çok zor zaten bu dönemde. İnşallah vardır diyelim tabi
Yani koku yanma felan yok ama kasığımda batma var sadece

Merhabalar
İlk defa beyaz katı yoğun akıntım oldu normalde beyaz olurdu ama böyle katı ve belirgin olmazdı hatta nette araştırırken fotografını bile buldum kendim cekmiş gibiydi onuda sizinle paylaşıcam gebelik belirtisi olarak geciyo ama heycan yaptım birden 7 gün var reglime henuz beklemedeyim test icin
Adet oldunuz mu

benım
Merhabalar
de son 1 haftadr boyle gıttınmı doktora varmı bır değişiklik benım anlamadğım şey adetıme daha nerden baksan 15 guun var nedenmıs öğrenebıldınmı?

Back
X