Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.517
7.447
Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında
70BF2BF9-146F-4DD6-BF8E-A3E6CFFEC861.jpeg

GÜNCELLEME
yeni ekran fotoğrafı . Karşısında enayi var sanki kızdan ben vereyim demesini bekledi. 😃😃
E358D6C7-5825-40B4-9031-DBF314C853CD.jpeg

YENİ GÜNCELLEME ŞİMDİ ARKADAŞIM ARADI
çocuk bunu aramış arkadaşımın bir belalısı vardı ama uzaktan seven arada fakelerden mesaj atan. Böyle fiziki bir zararı yok. Gidip çocuğa mesaj atmış bu beyefendi.” X e mesaj attım içinden geldi senden uzak duracak biz ciddiyiz dedim demiş” arkadaşım da zaten rahatsız etmiyor şu aralar ne oldu demiş. Bilmiyorum içimden geldi seni kıskandım korumak istedim demiş.. arkadaşımla evdeyken onu seven çocuk mesaj atmış. Bu da görünce kız konuyu anlatmış . Üstünden 1 ay geçmiş susmuş şimdi kendini korumak için yeni kaos yaratmış. Getizekalı

Son düzenleme:
çok çirkin. parayı ima edecek erkek olmakla beraber bu yaşa gelip telefon satmadan da mali zorlukları atlatamayacak networku oluşturamamış ve bunu karşısındaki hatunun bilmesini de önemsemiyor. Aşırı çirkin. Birde gülüyor salak salak

Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193

Açılımı : "Telefonu satarsam senle iletişim kuramam o yüzden bana maddi yardımda bulun"

çok çirkin. parayı ima edecek erkek olmakla beraber bu yaşa gelip telefon satmadan da mali zorlukları atlatamayacak networku oluşturamamış ve bunu karşısındaki hatunun bilmesini de önemsemiyor. Aşırı çirkin.
Hayır bi de arkadaşım çalışmıyor yani 1 ay önce işten ayrıldı. Çocuğun ise düzenli bi işi var asgari ücretin üstünde alıyor . Bir hevesle araba almıştı ödeyemedi sattı borcu kalmış güya.. çok çirkin ya

Açılımı : "Telefonu satarsam senle iletişim kuramam o yüzden bana maddi yardımda bulun"
İşte harika benim de tek düşüncem bu. Ayrıca 500-1000 istese neyse telefonların en ucuzu 5 6 bin resmen kızdan bu kadar çok para istiyor gavat. Bence bu Allahın işareti arkadaşım ondan soğumalı.

Hayır bi de arkadaşım çalışmıyor yani 1 ay önce işten ayrıldı. Çocuğun ise düzenli bi işi var asgari ücretin üstünde alıyor . Bir hevesle araba almıştı ödeyemedi sattı borcu kalmış güya.. çok çirkin ya
borcuna yetebilmek için telefon satmak zorunda kalıyorsa o adamdan bir cacık olmaz. yaşıda 31. Belki linçlenicem ama fikrim bu

KESİNLİKLE!!Kadınlar haber almadan duramaz çünkü biliyor.
Evet çünkü kendine aşık etti. Bi de arkadaşımla 2. Buluşmada kız ona “öncekini sen ödedin şimdi de ben ödeyim” demiş. O da “benim yanımda hesap ödeyemezsin” demiş sahtekar

X