Sizce bu komşuya karşı nasıl davranmaliyim?

Haklisin. Ev kendimizin olmasa çoktan çıkardım. Yine bile düşünüyoruz. Üst katlardan korkardım. Şimdi binaların üst katlarında gözüm boş daire var mi diye. :))

Alakasiz ama ebeveyn banyosunda bebek yikamak yerine her gece 3 kere sevisip 3 kez banyoya girip kikir kikir kari koca seslerini duyabilirdiniz. Kil tüy konusunda hakliyken bu bebek yikama mevzuundan bahsedip haksiz duruma düşmüssunuz.

Alakasiz ama ebeveyn banyosunda bebek yikamak yerine her gece 3 kere sevisip 3 kez banyoya girip kikir kikir kari koca seslerini duyabilirdiniz. Kil tüy konusunda hakliyken bu bebek yikama mevzuundan bahsedip haksiz duruma düşmüssunuz.
O seslerden de rahatsiz oluyorum merak etmeyin fazla detay vermedim burada ben bebek yikama mevzusunda en altta ne haddime zaten soylemek rahatsiz olmak demişim. Benim o konuda sinirlendigim gece gece şarkılı türkülu seremoni yapmak cok saygisizca geldi. Çocuklu aile gibi bebek bazen bizi de erkenden uyandırıyor ama bebek yani bu ağzına pamuk mu koysunlar tabi ki ağlayacak kim ağlamadan büyüdü? Ama gece 2 de anlam veremiyorum sadece. Biz de uyuyoruz sabah cok erken uyanıyoruz eşimin cok dikkat isteyen işi var. Kac kisinin sorumluluğu var üzerinde arti tezi var. Gece 2 de sirin bebis sesleri ve şarkılarıyla uyanmak zorunda değilim yine de tepki göstermedim üstümde tepindi yine duvara vurmadim. Kil tüy döktü ses etmedim. Oldu kadin bir melake ben şeytan ya gulsem mi aglasam mi bilemiyorum. Allahtan kimse kimseyi tanimiyor bu yüzden zerre asabimi bozamadilar yorumunuz icin teşekkürler

Bebeğini her gece mi yıkıyor aceba yoksa arada bir mi. Hergeceyse sakince gece bebegi yıkarken sesin geliyor vs diye söylerseniz kendisi çok yüksek sesle konuşmaz bebeğini yıkar bazen bebekler uyumuyor uykusu gelmiyor banyo yapınca uyuyor anca belki ondan yıkıyordur gece.
Komşu çocugu için yapacak birsey yok dur sus diyemez desede inanın çoçugu olan bilir durmuyorlar 2 dk durur sonra tekrar başlar. Eger geç saatlerde rahatsızlık vermiyorsa sorun etmeyin zaten hergün gelmiyordur misafiride.
Bu silkeleme konusundaa sonuna kadar haklısınız. Bende yaşadığım için biliyorum. Bir daha görürseniz uyarırsınız. Şu camdam silkeleyenlere gıcık oluyorum. Elektirikli süpürge neden icat edildi aceba.

1) Kadın kendi evinde çocuğunu saat kaçta yıkıyacağını kimseye hesap vermek zorunda değil.
Sus da yıka diyorsun da uslubun çok çirkin.

2) misafirin çocuğunu be kadar uyarabilir? Gelen misafire çoğuna azına ne diye laf ediyorsun? Sonuçta evine gelen bir insanı uyarıp alt kattaki bayan rahatsız olacak dese insanlar bozulur,11 de geç bir saat değil misafirleri varsa şayet.

3)paspas kilim konusunda haklısın ama gidip söylemelisin.

Sende pek normal şeylere takılıyor gibi değilsin. Kadın bana daha normal geldi.

O bir defa arsizlasmis siz uzerine gittikce sizr dunyayi dar edr daha cok umursamayacak daha keyfi hareket edecek size rahat vermeyecektir ev sizin olmasa cekin gidin derdinize dert katmayin diyecegim ama ev sizin ben kiracligimda bu sebeple ev tasidim ustumde tepinen cocuklar, misafirlerin bitmek bilmemesi gece 2 demeden uc demeden yapilan eglenceli cocuk banyolari bagirislar sarki soylemeler hali cirpmalar sarkitilan halinin penceremi yarilamasi camasirlarim asiliyken camasirlarimin pisletilmesi balkonuma atilan seker cips copleri bu gibi insanlara gorgu kurallari egitimi apartman kanunlari aktarilmamis onlar her yeri agira cevirir ev sizin oldugu icin bir mucadelenizi verin hic selam bile vermeyin simdi sorun degilde yaz aylari pencere acinca sorun teskil eder simdiden ayagini denk alsin sesleri umursamayin baska turlu hep akliniz orada olacak yoksa allah yardimciniz olsun az cekmedim halen ara kat alt kat ev korkum var eski ama ust kat eve tasindim gul gibi dairemi birakip kafam rahat cok sukur allah birdaha yasatmasin o gunleri gostermesin.

O zaman kadinla size bir randevu ayarlıyorum oturun normal normal konusun bu kıyağımı da unutmayin 26272788112233777 yazdiktan sonra herhalde derdimi anlatacagim en alta ne haddime demisim zaten. Cocuk tepinmesini de aciklamisim. Bunlar sizin basiniza gelince siz büyük bir uygarlik gösterip uber medeni olarak karsilayin umarim ayni seyleri yaşarsınız sevgiyle kalin

Belki kadın pişik olmasın diye poposunu yıkıyor,olamaz mı?

Su devamli saldiran arkaslar acaba bu yorumlari gormez mi? Bende sirf arsizlasirsa diye yüz göz olmak istemiyorum ama kimse anlamiyor. Size de cok teşekkür ederim

Evet kadın gayet normal anormal olan sizsiniz kesin karar verdim :)

Su devamli saldiran arkaslar acaba bu yorumlari gormez mi? Bende sirf arsizlasirsa diye yüz göz olmak istemiyorum ama kimse anlamiyor. Size de cok teşekkür ederim

Kim ne derse desin agzi olan konusuyir hayatin her alaninda yok yani bir dertlesecek insan bazen sanki herkes tetikte agrasif veya konuya ters uymuyor ama dahil oluyor sen de ben hali silkeleyecegim gecenin bir vakti supurge acacagim alt komsu rahatsiz oluyor ne yapayim diye konu ac bari :))) bu konu ortada amac ortada halen kim kimi neye ikna etmeye calisiyor bilemiyorum ayrica sadece bu konu icinde degil bircok muhabbet boyle tikaniyor neyse umarim surecinizi zaferle atlatirsiniz bizimle paylasirsuniz iyi geceler.

Bak biri gelmis hemen ustte canim sen neyin peşindesin diyor. Hem bi anda cani oldum hem de bi seylerin peşinde. Çok gülüyorum cidden. Konuyla alakali alakasiz herkes geliyor ulkenin temel problemlerinden biri de bu. Konu hakkinda bilgisi yok ama fikri var. En tehlikeli insan tipi. Allahtan sizin gibi akli selim insanlar çıkıyor aradan sevgiyle kalin iyi geceler

Senden tehlikesi olamaz diye düşünüyorum. Varsa söylemek istediğin birşey direk beni alıntılayıp de ne diyeceksen. İlla sana hak vermek zorunda mıyım? Konu açtın,okuduk,çoğu kişi kilim silkme dışında bir tuhaf durum görmeniş zaten ben de öyle. Ama sen sataşmak ve polemik yaratmak için uğraşıp duruyorsun! Üstelik tanımadığın bir insana da tehlikeli sıfatını koyuyorsun neye dayanarak??
Burada bi konu açıyorsan insan gibi cvp vermeyi öğren!
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu kız insanları resmen kışkırtıyor ısrarla polemik yaratıyor.
Beni de banlayacaksan banla sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…