- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Prof Arif verimli diyor ki ortalık çok kötü. Yoldan geçen biri ayağınıza mı bastı dönün özür dilerim deyin. Hakikaten doğru söylüyor adam.kimseye hatasını söylemeyecenEn son üniversitede bütün sirin ve tatli halimizle ders çalışacağımızi soyledigimiz üst komşumuz sabah 7de ceviz kirinca gidip gayet medeni ve sirin sirin uyarmistim. Adam ne yapti biliyor musunuz her gun istisnasız her gün sabah 7 de yattığım oda da ses yapti uyanayim diye:) tecrübe çok aci meyvesi çok tatlıkadinin da o şirin yüzünün altindan canavar çıkmayacağı ne malum. Site girişine yazi asılacak umarim ayni seyler olmaz yine:)
Bu tarz bir komşuyla münasebetim olmasaydı bende anlamazdım belki sizi. Ama siz yinede kibarca uyarın , belki de sizi yanıltır.umarım yanıltır !!!Sizin olayin aynisini burada yaşıyorum bende. Biri gelmiş butun adminleri etiketlemissin konu üste taşınsın linc edil yazmış. Kendisi de ogretmenmis profilde oyle yazıyor umarım fakedir yoksa bu zihniyetli insanlar çok korkunç geliyor. Size de cok teşekkür ederim.
Aynen böyle yapıyorlar işte. Ben de yaşadım onun için böyleleri konuşmaktan anlamaz diyorum net. Üstelik benim hakkımda komşulara türlü yalanlar uydurup iftira attı. Güzellikle uyarmıştım oysa.Yüz göz olmayın asla. Benim üst komşum hergün bütün halıları silkelerdi üstümden. Ozaman benim tek mutfak balkonum vardı zemin katta otururdum onunsa hem çamaşır balkonu hem mutfak balkonu, hem oturma odası balkonu vardı düşünün. Yemek yerken çay içerken halı silkelerdi ve kimse inanmaz ben 5 yıl sesimi çıkarmadım aaa ayşe abla çay içiyorduk derdim amannn halılarım temiz derdi. Çaydan da temiz olduğunu düşünen çtlak bi kadın. Çamaşır astım silkeleme derdim gözümle görürdüm silkeledin derdim yok derdi.Neyse 5 yıl devam etti. Doğum yaptım lohusayım balkondayıs annemle yine çay içiyoruz.Halıları silkeledi silkeledi. Ben lohusa sendromuyl herhalde napıyorsun sen ayşe abla çay içiyoruz şurda yahu sesimizi de duymuyorsun üstüme silkeliyorsun dedim bak bunu hep yapıyorsun yapma lütfen bidaha dedim. Aynen bu şekilde söyledim.ayy kadın ben mi silkeledim silkelemedim ben yanlış görüyorsun dedi .şoktayım ben abla silkeledin işte diyoruz yok diyor kadın vallahi billahi . Tüm apartmana rezil etti beni kavga etmişim ağzıma geleni saymışım. İnsanların yalanı iftirası hazır malesef
Baba baba ahkamimi keserim haddini bildirir ukalaligimi yapar giderim diyen tatlis bir üye. Benim iletişim kuramadığımı yazmış beni cok iyi taniyorsunuz. Bende diger uyeleri sizin beni tanidiginiz gibi tanidim ve oyle yazdim. Banyo, misafir cocugu falan hepsini yazdim insanin sabrini zorlamayin bence yorumlari okuyun tarafsiz olun. Sevgiyle kalin1. Durumu bilmiyorsunuz belki bebeginin bir sorunu var. Benim kizim bronsiolit oldugunda burnu tikaniyordu nefes alamiyirdu gecenin 4 unde kuvette oyun oynadik ikimiz. Burnu acilsinda rahatlasin diye. Gunde uc dort kez yikadigimi bilirim.
2. Misafirin cocuguna bende dur demem. Annesi dur demeli. Ayrica misafir bu yani biraz idare edebilirsiniz.
3. Kadin size sormus sikayetiniz varmi diye yok demissiniz. Sirkeliyor diye uyarmamissiniz bide kalkmis kadina mahalle karisi varos vs. Diyorsunuz.
Sizin sesinizde yukari gidiyordur buna emin olun ve biraz daha iletisim kurmayi ogrenin boyle kendi kendinize millet hakkinda yorum yapmayin
Ona biz sütten agzi yanan diyoruz milletçeGeçmiş deneyimleriniz yüzünden bu kadına önyargı ile yaklaşıyorsunuz yani olabilir belki dediğiniz gibi canavara dönüşecek belki de anlayışla karşılayacaktı umarım sorun olmaz yüzyüze bakacaksınız sonuçta
Komşumla olayımdan sonra yazı astırdım asansöre yöneticimiz aracılığıyla, silkelemeler artarak devam etti.Aynen böyle yapıyorlar işte. Ben de yaşadım onun için böyleleri konuşmaktan anlamaz diyorum net. Üstelik benim hakkımda komşulara türlü yalanlar uydurup iftira attı. Güzellikle uyarmıştım oysa.
Yazı asılsın bakalım A Albino karnabahar yine devam ederse dediğim gibi üçüncü bir kişinin yanında uyarın en son topladiginiz delillerle şikayet edin. Ben gafil avlandim video cekmedigime bin pişmanım.
Hayır bir de ust katim ya huzur vermezse. Umarim yazilan yazidan kendine olan payi çıkartır.:)Bu tarz bir komşuyla münasebetim olmasaydı bende anlamazdım belki sizi. Ama siz yinede kibarca uyarın , belki de sizi yanıltır.umarım yanıltır !!!
Aaaaaa çok korkunç ins öyle olmaz. Bu da şans işi cidden Allah iyilerle karşılaştırsın:)Komşumla olayımdan sonra yazı astırdım asansöre yöneticimiz aracılığıyla, silkelemeler artarak devam etti.
Baba baba ahkamimi keserim haddini bildirir ukalaligimi yapar giderim diyen tatlis bir üye degilim oncelikle.Baba baba ahkamimi keserim haddini bildirir ukalaligimi yapar giderim diyen tatlis bir üye. Benim iletişim kuramadığımı yazmış beni cok iyi taniyorsunuz. Bende diger uyeleri sizin beni tanidiginiz gibi tanidim ve oyle yazdim. Banyo, misafir cocugu falan hepsini yazdim insanin sabrini zorlamayin bence yorumlari okuyun tarafsiz olun. Sevgiyle kalin
Vallahi bana yan bakti diye hic tanimadigi insani öldüren insanlar var bu ülkede. Bende iletişimden ve uzlaşmadan yanayim yoksa yüzünü görmediğim kadini neden yargilayayim yaptığı davranış kötü. Cok akli basinda olsa zaten yapmaz. Niye kendimi riske atayim. Bakalim payina düşeni almazsa çıkıp uyaririm. Gerisi ona kalmis.Prof Arif verimli diyor ki ortalık çok kötü. Yoldan geçen biri ayağınıza mı bastı dönün özür dilerim deyin. Hakikaten doğru söylüyor adam.kimseye hatasını söylemeyecen
Ben sitedeyim zaten yasak. Ha önceki komşumda aynını yapıyordu. Ondan da rica ettim güzellikle.. En son bana dediki beyaz yollugum var yatak odamda onu çırpmam lazim alerjim var vs. İyi dedim şu pencereyi çok açmıyorum oradan yap. Oradan beyazı silkeledi. Diğer pencerelerden de gece olunca oburlerini silkeledi.Komşumla olayımdan sonra yazı astırdım asansöre yöneticimiz aracılığıyla, silkelemeler artarak devam etti.
İş site yönetiminde bitiyor aslında eğer disiplinli bir yönetim var ise sözlerini dinlerler,cezası var zabıtaya şikayet ederiz vs,eskiden çok çektik biz de ,şimdi sitedeyiz ilk başlarda oluyordu silkeleyenler uyarı vs artık yapan yok ben de şikayet ediyordum gördüklerimi :) hatta kadının biri diyor ki bana, oturmaya gelmişti benim üst katlardan silkeleyen var bir görsem kimin yaptığını diyor yönetime şikayet edecem diyor ben de kadına o zaman sen önce kendini şikayet et dedim kadının haliAaaaaa çok korkunç ins öyle olmaz. Bu da şans işi cidden Allah iyilerle karşılaştırsın:)
Bende ayni apartmandayim neden altimda oturan insana bunu yapayim ayri bir kafa bunlardaki benim de oluyor çirpmam gereken şeyler balkonun içine çarpıyorum. Bunu da ekstra yaptigim bir sey gibi degil yapmam gereken bir sey gibi yapıyorum. Insanlarda saygı yok cidden bunu her yerde görebiliyoruz. Şurada bile kimse kimsenin gerçek hayatını yaşadığını bilmiyor ama offf offf nasil yargılamalar. Toplumsal yozlaşma çok fazla.Ben sitedeyim zaten yasak. Ha önceki komşumda aynını yapıyordu. Ondan da rica ettim güzellikle.. En son bana dediki beyaz yollugum var yatak odamda onu çırpmam lazim alerjim var vs. İyi dedim şu pencereyi çok açmıyorum oradan yap. Oradan beyazı silkeledi. Diğer pencerelerden de gece olunca oburlerini silkeledi.Üstelik yaz günü demeden. Her pencere açık sıcaktan durulmuyor malum. Hasta olduklarını düşünüyorum böyle insanların. İllaki silkelenecek onlar uyuyamiyorlar yoksa.
Şimdiki de büyük ihtimal gece yapıyor. Yatarken bakıyorum pencere mermeri temiz sabah erken bakıyorum açık büfe kırıntı dolu, Oyun hamuru, kalemacacagi pisliği envai çeşit ne varsa. Görgü, edep sıfır.
İş site yönetiminde bitiyor aslında eğer disiplinli bir yönetim var ise sözlerini dinlerler,cezası var zabıtaya şikayet ederiz vs,eskiden çok çektik biz de ,şimdi sitedeyiz ilk başlarda oluyordu silkeleyenler uyarı vs artık yapan yok ben de şikayet ediyordum gördüklerimi :) hatta kadının biri diyor ki bana oturmaya gelmişti benim üst katlardan silkeleyen var bir görsem kimin yaptığını diyor yönetime şikayet edecem diyor ben de kadına o zaman sen önce kendini şikayet et dedim kadının haliaynı bu ifade gibiydi sen de silkeliyorsun hatta en çok yapan sendin dedim sen nereden gördün diyor birde karşımda olan birşeyi görmem normal heralde,artık silkelemiyor tabi.
Ne guzel yüzüne söylemişsiniz.:)İş site yönetiminde bitiyor aslında eğer disiplinli bir yönetim var ise sözlerini dinlerler,cezası var zabıtaya şikayet ederiz vs,eskiden çok çektik biz de ,şimdi sitedeyiz ilk başlarda oluyordu silkeleyenler uyarı vs artık yapan yok ben de şikayet ediyordum gördüklerimi :) hatta kadının biri diyor ki bana, oturmaya gelmişti benim üst katlardan silkeleyen var bir görsem kimin yaptığını diyor yönetime şikayet edecem diyor ben de kadına o zaman sen önce kendini şikayet et dedim kadının haliaynı bu ifade gibiydi sen de silkeliyorsun hatta en çok yapan sendin dedim sen nereden gördün diyor birde karşımda olan birşeyi görmem normal heralde,artık silkelemiyor tabi.
Evet komşumun sorunları vardı, evde yalnızdı 4-5 dega ev silerdi kocası gelene kadar. Çok değişik huyları vardı ama yinede ben onu anlamaya çalışırdım ama anlayamadım zekam yetmediBen sitedeyim zaten yasak. Ha önceki komşumda aynını yapıyordu. Ondan da rica ettim güzellikle.. En son bana dediki beyaz yollugum var yatak odamda onu çırpmam lazim alerjim var vs. İyi dedim şu pencereyi çok açmıyorum oradan yap. Oradan beyazı silkeledi. Diğer pencerelerden de gece olunca oburlerini silkeledi.Üstelik yaz günü demeden. Her pencere açık sıcaktan durulmuyor malum. Hasta olduklarını düşünüyorum böyle insanların. İllaki silkelenecek onlar uyuyamiyorlar yoksa.
Şimdiki de büyük ihtimal gece yapıyor. Yatarken bakıyorum pencere mermeri temiz sabah erken bakıyorum açık büfe kırıntı dolu, Oyun hamuru, kalemacacagi pisliği envai çeşit ne varsa. Görgü, edep sıfır.
Allah iyilerle karşılaştırsın , neyse ki taşındım da öylesi denk gelmedi daha.Aaaaaa çok korkunç ins öyle olmaz. Bu da şans işi cidden Allah iyilerle karşılaştırsın:)
Benimkilerin ev temizleme hallerini anlatsam ohoooo roman olur. Bir insan üç, dört saat boyunca gün aşırı nereleri süpürür yüz metrekare evde? Velhasıl anlamak mümkün değil zaten.Evet komşumun sorunları vardı, evde yalnızdı 4-5 dega ev silerdi kocası gelene kadar. Çok değişik huyları vardı ama yinede ben onu anlamaya çalışırdım ama anlayamadım zekam yetmedi
Başla ben direk karşı binamdan başladım zaten kendi binamı göremiyorum en son kattayım bakayım dersem aşagı uçarım :) ama bizim binada balkonun dışından silkeleyen yok karşı binalarda oturanlar öyle diyor ve yönetimde öyle diyorbulca bu konuda amma dertliyim di mi? Yazıp yazıp duruyorum. Ben de karşı iki binamdan şikayete başlasam mi acaba? Yazık altlarındakiler ya görmüyor ya yüz göz olmak istemiyor. Binalar genelde on katli iki cepheli her cepheden 3-4 tane böyle tipler çıkıyor muhakkak. İkidir piyango bana vurdu.
Benim karşı binamdanmış gibi üst komşuyu şikayet etsene yönetime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?