Sizce bu komşuya karşı nasıl davranmaliyim?

Konu hakkinda soru sordum tutup bana usul adap bilmediğime varana kadar her seyi elestir kendine laf atılınca minicik dunyandan parmağınin ucundaki klavyeye guven saydır dur ego tatmini yap. Karşımda olsan bu kadar rahat olabilir miydin cok merak ediyorum. Klavye Sövalyesi:)

Olurdum merağınızı gidereyim bari .
Gerçi sizle çok karşı karşıyada gelmek istemem açıkçası tarzım değilsiniz

Ilk iki konu herkesin yasadigi sıkıntı kaldi ki kadin size sormus demek ki anlayisli biri zaten kasten yapilan bir sey yok, soyleseniz anlayacak bir tip. Cam acik ya da kapali fark etmez halı konusunda haklisiniz keske o an seslenseydiniz ya da cikip soyleseydiniz baktiniz olmadi yonetime giderdiniz. Ama sanirim siz konusarak sorun halletmeyi bilmeyenlerdensiniz kadina bu kadar saydirdiginiza ve uslubunuzda sıkıntı oldugunu soyleyenlere hakaret ettiginize gore.

Konusmusuz bitmis konumun kapatilmasini istemisim.Yorum yapmasaydiniz keske. Neysesunu söyleyeyim Onlarda bana hakaret etti kimseyi tanimam etmem bir husumetim yok niye durduk yere hakaret edeyim ki? Neden çıkıp soylemedgimi açıkladım. Sevgiler..

Sanalda bile olsa bazı insanlar nasıl da belli ediyor kişiliğini. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayacaksınız. Insanlari varos diye nitelendiriyorsunuz ama sizin üslup da pek bir fena. Kibar olmak, nazik olmak cok mu zor Allah aşkına.

Niye karsidaki insanlarin cirkin ahkam kesmelerini ve empati yoksunlugunu goz önünde bulundurmuyorsunuz? Zaten konumun kapatilmasinn istedim yine de sag olun. Haddinden fazla kibarim emin olun. Ayni seyler burada konusan insanlarin basina gelse ne kiyametleri koparirlardi. Bense isim soysisim mekan vermeden soru sordum . Komsuya cikip tek bir kotu söz soylemedim. Tepemde depinirlerken duvara vurmadim. Üstüme kil tuy çirpti bagirmadim. Sadece burada soru sordum SORU.

Benim üstümdeki dengesiz ayni anlattığın gibi hali kilim cirpiyordu o an camin ondeydim izinliydim ise gitmemistim tabii o beni iste saniyor .Kafami cikardim bi cemkirdim sen napiyon evin 3 cephesi balkon insafsiz diye .Şok oldu ama yuz var mi hayir porcozu dokmus de dokmus wc si bizim wc ye çöktü terbiyesiz gelip ozur bile dilemedi .orayi temizleyecek birini zor buldum temizlettim ama görüntü aylarca gozumun onunden gitmedi

Yüzyüze baktığın komşu direk gidip yönetime şikayet edilmez bence. Önce yüzyüze uyarırsınız camdan silkeleme eşyalalarını diye baktınız düzelmiyor öyle yönetime başvurursunuz.

O kadar itici yorumlar yapmışsınız ki konu üstlerde kalır da yüklenen çok olur diye tüm yöneticileri etiketlemişsiniz. Ben de şuraya bir yorum daha bırakayım da konunuz inmesin altlara
Aldığınız nickin hakkini vermeye mi geldiniz? Hos geldiniz. Ya hu yuklenseniz kac yazar cidden? Akli selim insanlarin dedigi makul seyleri önemsiyor gerisini sevgiyle kucaklıyorum

Valla eğer apartmanda yasıyorsak kimse gece 2de yıkayamaz bebeğini kahkahalar eşliğinde.Ki gece o sessizlikte tüm sesler daha net duyulur insanlar ekstra rahatsız olr.
Apartmanda yasıyorsak öyle evimde istediğimi yaparım şeklinde takilamayiz bu şekilde düşünenler müstakil bir eve taşınmalılar.
Bence iyi niyetle bir gidin konuşun bakalım ne diyecek nasıl yaklaşacak?
Negatif yaklaşırsa yöneticiye şikayet edin.
Yönetici de bir şey yapamazsa polise bildirin para cezası var diye biliyorum.
Adam emniyette çalışıyor diye de düşünmeyin şikayet olunca mecbur dikkate almak zorundalar.

Aaa empati yapabilen akli selim bir üye. Hoş geldiniz apartmanda yaşamayi kabul etmek belli bir nizama uymayi kabul etmek demek. Buradaki bir çok arkadas ve ust komsum gibi istediğimi yaparım diyen arkaslara bir nevi demek istediğimi siz söylemişsiniz. Görevli arkadaşla konustum yarin yazi asacak. Bakalim devam ederse gidip konuşurum:) sevgiyle kalin

Bu konuları yöneticinin halletmesi gerekiyor bence
Sizden bahsetmeden geçen pencereden bişeyler çırptınız apartman hayatında böyle şeyler olmaz gibi
Ses ve gürültü ile ilgili ne yapılır bilmiyorum ona sanırım sabretmek en iyisi

Tavsiye olarak madem tanıştınız ilk önce güzel bir dille uyarın. Ama bu uyarıyı yaparken muhakkak yanınızda bir üçüncü kişi olsun(benzer şeyleri yaşadım) ve elinizde fotoğraf, video olsun. Bebek için de bilemeyeceğim gazlidir belki, belki kakası, çişi çıkmıştır. Yıkaması gerekmiştir o an. Arada bir oluyorsa idare edilir de sürekli hergun yapıyorsa uyarırken bunu da ekleyin.
Ama sakın ha kapısına çıkmayın. Öyle komşularla denkgelince söyleyin sıkıntılarınızı.
İnsanlar çok bencil. Sadece kendini düşünüyor. Bir kendisi oturuyor gibi yaşıyorlar apartmanda.

Burda konu açanlara söylenen klişe cümlelerden biri ; nasılsa arkadan konuşmak kolay, cevap hakkı yok. Arkadaşım amaç burda dertleşmek zaten . Siz yaptığınız yorumlarda kimseyi eleştirmiyorsunuz galiba. Kendi yaptığınız şeyleri yapmıyormuş gibi burdaki bayanı eleştiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…