- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Konu hakkinda soru sordum tutup bana usul adap bilmediğime varana kadar her seyi elestir kendine laf atılınca minicik dunyandan parmağınin ucundaki klavyeye guven saydır dur ego tatmini yap. Karşımda olsan bu kadar rahat olabilir miydin cok merak ediyorum. Klavye Sövalyesi:)Siz beni ya da buradaki insanları nerden tanıyorsunuz ki? Ayrıca konu başlığında nasıl davranmalıyım diye sormussunuz demek ki bilmiyorsunuz usul adap nasıl olur biz de aydınlatıyoruz işte sizi mis gibi öğrenin işte bunları
Kamyon arkasi felsefenizle size hayatta basarilar. Kendinizi harbiden bi sey biliyorum zennedenler var ya hah iste o sizsiniz. Olagan yakistirmayi yapıp sira bana gelip yazdığınizda hic empati yok siz beni nerden taniyorsunuz hanfendi?sabahtam beri ahkam kesen siz hayrola derler insana bende size diyorum bu sefer farkli saldiriyorsunuz komik
Olurdum merağınızı gidereyim bari .Konu hakkinda soru sordum tutup bana usul adap bilmediğime varana kadar her seyi elestir kendine laf atılınca minicik dunyandan parmağınin ucundaki klavyeye guven saydır dur ego tatmini yap. Karşımda olsan bu kadar rahat olabilir miydin cok merak ediyorum. Klavye Sövalyesi:)
Konusmusuz bitmis konumun kapatilmasini istemisim.Yorum yapmasaydiniz keske. Neysesunu söyleyeyim Onlarda bana hakaret etti kimseyi tanimam etmem bir husumetim yok niye durduk yere hakaret edeyim ki? Neden çıkıp soylemedgimi açıkladım. Sevgiler..Ilk iki konu herkesin yasadigi sıkıntı kaldi ki kadin size sormus demek ki anlayisli biri zaten kasten yapilan bir sey yok, soyleseniz anlayacak bir tip. Cam acik ya da kapali fark etmez halı konusunda haklisiniz keske o an seslenseydiniz ya da cikip soyleseydiniz baktiniz olmadi yonetime giderdiniz. Ama sanirim siz konusarak sorun halletmeyi bilmeyenlerdensiniz kadina bu kadar saydirdiginiza ve uslubunuzda sıkıntı oldugunu soyleyenlere hakaret ettiginize gore.
Niye karsidaki insanlarin cirkin ahkam kesmelerini ve empati yoksunlugunu goz önünde bulundurmuyorsunuz? Zaten konumun kapatilmasinn istedim yine de sag olun. Haddinden fazla kibarim emin olun. Ayni seyler burada konusan insanlarin basina gelse ne kiyametleri koparirlardi. Bense isim soysisim mekan vermeden soru sordum . Komsuya cikip tek bir kotu söz soylemedim. Tepemde depinirlerken duvara vurmadim. Üstüme kil tuy çirpti bagirmadim. Sadece burada soru sordum SORU.Sanalda bile olsa bazı insanlar nasıl da belli ediyor kişiliğini. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayacaksınız. Insanlari varos diye nitelendiriyorsunuz ama sizin üslup da pek bir fena. Kibar olmak, nazik olmak cok muz zor Allah aşkına.
Aldığınız nickin hakkini vermeye mi geldiniz? Hos geldiniz. Ya hu yuklenseniz kac yazar cidden? Akli selim insanlarin dedigi makul seyleri önemsiyor gerisini sevgiyle kucaklıyorumO kadar itici yorumlar yapmışsınız ki konu üstlerde kalır da yüklenen çok olur diye tüm yöneticileri etiketlemişsiniz. Ben de şuraya bir yorum daha bırakayım da konunuz inmesin altlara
Aaa empati yapabilen akli selim bir üye. Hoş geldinizValla eğer apartmanda yasıyorsak kimse gece 2de yıkayamaz bebeğini kahkahalar eşliğinde.Ki gece o sessizlikte tüm sesler daha net duyulur insanlar ekstra rahatsız olr.
Apartmanda yasıyorsak öyle evimde istediğimi yaparım şeklinde takilamayiz bu şekilde düşünenler müstakil bir eve taşınmalılar.
Bence iyi niyetle bir gidin konuşun bakalım ne diyecek nasıl yaklaşacak?
Negatif yaklaşırsa yöneticiye şikayet edin.
Yönetici de bir şey yapamazsa polise bildirin para cezası var diye biliyorum.
Adam emniyette çalışıyor diye de düşünmeyin şikayet olunca mecbur dikkate almak zorundalar.
Burda konu açanlara söylenen klişe cümlelerden biri ; nasılsa arkadan konuşmak kolay, cevap hakkı yok. Arkadaşım amaç burda dertleşmek zaten . Siz yaptığınız yorumlarda kimseyi eleştirmiyorsunuz galiba. Kendi yaptığınız şeyleri yapmıyormuş gibi burdaki bayanı eleştiriyorsunuzYa buradaki insanlar niye böyle bi konuda kendi eviniz mi komşunuz kiracı mı diye sorsun ne alaka? kendinizi aklamaya çalışmak adına komik duruma düşmeyin orada onu yazmanızıdaki amaç belli neyse onu geçiniz dediğim gibi haklı olduğunuz konular var ama komşunuz hakkında siz çirkin benzetmeler yaparken iyi ama burada siz eleştirilince kötü olan biz. öyle arkadan konuşmak ne kolay değil mi nasıl olsa cevap hakkı da yok.haklı olmasına halı ve kısmen ses konusunda haklısınız (kısmen çünkü misafire ne kadar söz dinletilebilir birde misafir bu yani alınır malınır ) fakat gel gör ki üslubunuz ciddi sıkıntılı daha temiz ifade etseydiniz sıkıntınızı komşunuza hakarete varan benzetmelerde bulunmadan kimse takılmazdı çünkü kimseye takılacak bir nokta vermemiş olurdunuz.Komşunuz yetmedi bir de buradaki isanları aynı şeyleri yapmakla itham ediyorsunuz ne desem bilemedim.her neyse umarım probleminiz hollur diyeyim ama komşunuz sizin anlattığınız kadarıyla laftan anlamayacak birine benzemiyor zira tanışır tanışmaz bir şikayetiniz olup olmadığını sormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?