Sizce bu komşuya karşı nasıl davranmaliyim?

Şu yazdıklarınızın seviyesine bakılırsa sizden çok ama çok bildiğim kesin .
Açıklama yapmayacağım sanırım şu an algınız kapalı.
Kendi msjnizda cemkirip buraya gelip degme hanfendilere papuc birakmayan tiplere bayılıyorum cidden siź cok bilin o müthiş bilgilerinizi kendinize de saklamayin blog falan açın sizden ayri düşünen herkes hatali ahhh bu yosunlasmis empati yoksunu insanlar seviyorum sizi de ))

Şunu belirteyim. O güzel sitelerde oturan insanların kendine has bir jargonu varsa eğer, bu sizde yok. Keşke güleryüzlü olmasanızda samimi olsanız. Saydırmışsınız kadına. Ne varoşlu kalmış ne mahalle karılığı.

Adam gibi çıkar söylersiniz bi sorun varsa. Üst kat komşu benim camımı nerden görsün açık mı değil mi diye? Birde kadın böyle şeylere dikkat ediyor ki sormuş size var mı bir sorun diye. Ayıp ya. Kavgaya o kadar meyillisiniz ki çıkınca sakince konuşulmayacağını biliyorsunuz. Denememişsiniz bile.

Bana hayranlık beslediğinizi anlamıştım biliyor musunuz Zamanla olur kasmayın

Insanlar o kadar arsiz ki inanin cekindim söylemeye yoksa ilestisim dünyanın en guzel seyi cam mesafeleri cok yakin acik olduğunu gormemesine imkan yok. Sertce kapattim yine de devam etti aslinda buna cok kizdim. Teşekkür ederim

Burda kendisine hak vermeyen herkese saldırışa geçiyor, sonra komşuya arsız diyor

Hmm tmm

Bende yatak odası banyosunda yıkıyorum bebeğimi , oda daha sıcak. Evimde bebeğimi kaçta yıkadığıma kimse karışamaz haddi değil. Komşumuzda banyodan sesi gelir bebeğini yıkadığında . Altı üstü en fazla 3-4 dakika sürer sürmez yıkama Faslı abartmayın . Kese yapmıyoruz bebeklere. Banyonun ses geçirdiğini farkında değil belki. Kahkahaları konusunda uyarabilirsiniz sessizce yılar bebeğini.
Kilim konusunda uyarabilirsiniz hoş bir davranış değil yaptığı .
Misafire de fazla müdahale etmesini bekleyemezsiniz, yukarı çıkıp kapısını çalmayın bu sebepler için. Birgün karşılaştığınızda yada evine gidip konuşun. Nihayetinde komşusunuz

Son düzenleme:
Aynen öyle görüşlere kapalı bir konu daha
Kizlar ama goruslere kapali demeyelim ona da . Ben istedigimi yaparim karsidaki her seyi kabul etsin empati yoksunuyum ayni sey basima gelse degme kabadayılara papuc birakmam ama arkadasa ahkam keserim. O da sinirlenirse bir de ay pacoz hoc bur seye sayguuuu doymoyorrr ya derim diyelim

Komsunuza acıdım gerçekten , yüzüne gülüp içinizde neler besliyorsunuz. Şu konuşma tarzınıza bir bakın medeniyetten bahsediyorsunuz bir de . Garip

Halı silkmesi dışında bir sorun göremedim
Heralde bebeğini banyosunda yıkayacak da konuşacak da
Ses yalıtımı olmaması onun suçu değil evin yalıtımının dandikliği malesef
Misafir çocuğuna annesi babası dur demiyosa ev sahibi nasıl desin?

Halı silkilmemesi yönünde site toplantısında karar çıkartın

Komsunuza acıdım gerçekten , yüzüne gülüp içinizde neler besliyorsunuz. Şu konuşma tarzınıza bir bakın medeniyetten bahsediyorsunuz bir de . Garip
Yemin ederim ben komsuyu markette gorsem hatirlmam. Niye yuzune gulup arkasindan konuşayım? Bana sordugu zaman 1bucuk aydir otuyorduk hemen sikayet mi etseydim? Belki denk gelmistir buyutmeyeyim dedim ama o dozunu kaçırdı. Bugun yaptigi kil tuy seyi gercekten cok cirkin sinir oldum ama yuz goz olmak istemiyorum. Belki kek yapar cikar söylerim herhalde evine gelene kotu davranmaz .

Siz beni ya da buradaki insanları nerden tanıyorsunuz ki? Ayrıca konu başlığında nasıl davranmalıyım diye sormussunuz demek ki bilmiyorsunuz usul adap nasıl olur biz de aydınlatıyoruz işte sizi mis gibi öğrenin işte bunları

Kamyon arkasi felsefenizle size hayatta basarilar. Kendinizi harbiden bi sey biliyorum zennedenler var ya hah iste o sizsiniz. Olagan yakistirmayi yapıp sira bana gelip yazdığınizda hic empati yok siz beni nerden taniyorsunuz hanfendi? sabahtam beri ahkam kesen siz hayrola derler insana bende size diyorum bu sefer farkli saldiriyorsunuz komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…